Vchas.net- Информационен портал

  Тежки катастрофи с ТИР, коли и такси на надлез „Надежда“

  Тежки катастрофи с ТИР, коли и такси на надлез „Надежда“


  Тежка катастрофа е станала по-рано днес в София. Инцидентът е възникнал на надлез „Надежда“.  В сблъсъка са участвали две коли и ТИР,...

  Тежка катастрофа е станала по-рано днес в София. Инцидентът е възникнал на надлез „Надежда“. 

  В сблъсъка са участвали две коли и ТИР, съобщава читател на . 

  По думите му няма пострадали при инцидента. Движението не е затруднено. 

  В близост до този инцидент е станала друга катастрофа, научи медията ни от друг потребител. 

  При нея са се ударили два леки автомобила, единият от които такси. Съобщава се за един пострадал.

  Борисов откри автозавод в Пазарджик, където най-ниската заплата е 1100 лева, има и бонуси |

  Борисов откри автозавод в Пазарджик, където най-ниската заплата е 1100 лева, има и бонуси |


  Премиерът Бойко Борисов присъства на откриването на разширението към автомобилния завод „Костал” край Пазарджик. Новото предприятие ще...

  Премиерът Бойко Борисов присъства на откриването на разширението към автомобилния завод „Костал” край Пазарджик. Новото предприятие ще осигури работни места на над 1000 души, а произведените авточасти ще се изнасят към големите европейски автогиганти.

  „Дълги години се говореше за ниска квалификация, а сега не само заводите не си отиват, а все нови и нови откриваме. Така че благодаря на работниците, защото с техния труд много неща се направиха за Пазарджик. В момента машиностроенето прави от 25 до 30% от вътрешния брутен продукт“, каза премиерът Бойко Борисов.

  „Благодарение на това, че работите добре идват и други производители“, каза още премиерът по време на обиколката си в завода. 

  В рамките на двете години в завода са назначени над 4000 души. Най-ниската заплата в завода е 1100 лв, работниците получават и ваучери за храна. 

  „Това е важното, роботи, високотехнологична техника, заплати, качествена продукция, 8-9 млн. кормила. Важното е, че хората го виждат“, каза още премиерът. 

  Пази се в пълна тайна! Ето кое предаване ще замести Шоуто на Слави по бТВ!

  Пази се в пълна тайна! Ето кое предаване ще замести Шоуто на Слави по бТВ!


  Πo вcяĸa вepoятнocт щe cтapтиpa нaeceн Зa ниĸoгo нe e тaйнa, чe „Шoyтo нa Cлaви“ пaдa oт тeлeвизиoнния eĸpaн cлeд 19-гoдишeн eфиp. Haпocлeдъĸ вce пo-ycилeнo ce нocи и мълвaтa...

  Πo вcяĸa вepoятнocт щe cтapтиpa нaeceн Зa ниĸoгo нe e тaйнa, чe „Шoyтo нa Cлaви“ пaдa oт тeлeвизиoнния eĸpaн cлeд 19-гoдишeн eфиp.

  Haпocлeдъĸ вce пo-ycилeнo ce нocи и мълвaтa ĸoe щe e пpeдaвaнeтo, ĸoeтo щe зaпълни дyпĸaтa, ocтaвaщa cлeд oтпaдaнeтo нa „Шoyтo нa Cлaви“ oт пpoгpaмнaтa cxeмa.

  Πo вcяĸa вepoятнocт щe cтapтиpa нaeceн Cпopeд мълвaтa, пpoдyцeнтът Maгъpдич Xaлвaджиян oтнoвo e зaтoплил oтнoшeниятa cи c pъĸoвoдcтвoтo нa мeдиятa.

  Зaпoзнaти дopи твъpдят, чe apмeнeцът e пpeд пoдпиcвaнe нa дoгoвop зa вeчepнo шoy c бaлeт и гocти. Xaлвaджиян дopи вeчe e пpeдcтaвил пpeд pъĸoвoдcтвoтo нa Би Tи Bи пpoмo зa пpeдaвaнeтo, ĸoeтo щe зaeмe мяcтoтo нa „Шoyтo нa Cлaви“.

  Πo вcяĸa вepoятнocт нoвoтo пpeдaвaнe щe cтapтиpa нaeceн. Πpoдyцeнтът e ĸaтeгopичeн, чe нямa нищo нepeднo в тoвa дa paбoтят c вcичĸи тeлeвизии. Toй oбaчe ĸaтeгopичнo oтĸaзвa дa пpaви ĸaĸвитo и дa билo ĸoмeнтapи пo тeмaтa нa тoзи eтaп пoд пpeдлoг, чe тoвa, ĸoeтo ce гoвopи нa cpeщитe, e c ycлoвиe нa ĸoнфидeнциaлнocт, пишe zajenata.bg.

  Eвeнтyaлнoтo зaвpъщaнe нa apмeнeцa в eфиpa нa Би Tи Bи oбaчe дaлeч нe e пpoдиĸтyвaнo oт липca, ĸoятo pъĸoвoдcтвoтo нa мeдиятa тpябвa дa зaпълни.

  Πpипoмнямe, чe имeннo пopдyцeнтcĸaтa ĸoмпaния нa Xaлвaджиян пpaвeшe гoлямa чacт oт външнитe пpeдaвaния нa Би Tи Bи пpeди гoдини, вĸлючитeлнo и cepиaлa „Ceдeм чaca paзлиĸa“ paзpивът в oтнoшeниятa им oбaчe нacтъпи в peзyлтaт нa oпититe нa мeдиятa дa нaлoжи цeнзypa. 

  Лъсна цялата умопомрачителна схема за фалшивите диагнози! Ето как източват инвалидните пенсии!

  Лъсна цялата умопомрачителна схема за фалшивите диагнози! Ето как източват инвалидните пенсии!


  Здрави хора се сдобиват с ТЕЛК-решения след фалшиви диагнози. Кои са отговорните и кои са потърпевшите – кой допуска това да се случва и...

  Здрави хора се сдобиват с ТЕЛК-решения след фалшиви диагнози. Кои са отговорните и кои са потърпевшите – кой допуска това да се случва и как болни деца може да получават по-малко от здрави възрастни?

  Как здрав мъж се сдоби с ТЕЛК-решение за процент инвалидност на базата на фалшиви диагнози – за глухота и епилепсия – разказва Нова телевизия.

  Журналистически експеримент със скрити камери, в който репортер стана клиент в схема за освидетелстване на фалшиви инвалиди, показа, че здрав човек може да получи 35% инвалидност. Макар в случая тези проценти да не надвишават 50 и да не предполагат инвалидна пенсия, схемата за източване на държавни пари от здрави хора през годините е същата като в нашата история. Повтаря се с леки промени в детайлите, твърдят лекари, пациенти и други запознати със схемите, пожелали анонимност.

  А за да получите желаното решение трябва да преминете през няколко етапа.

  Етап 1- Посредник – урежда диагнози и придвижва молбата пред ТЕЛК. В този случай – Кака Величка от Хасково.

  Етап 2: Първоначални етапни епикризи с фалшиви диагнози, печат и подпис на лекари от кръга на посредника. В нашия случай – неврологът от Пловдив, Д-р Иванчев и специалистът по уши, нос, гърло от Хасково, Д-р Ченголов.

  Етап 3- Направление за още изследвания от личен лекар влизащ в кръга на посредника – в нашия случай Д-р Нина Манафъкова.

  Етап 4 – Организирано от посредника приемане в болница проформа за потвърждаване на епикризите – в нашия случай – при специалиста по УНГ Д-р Латев.

  Етап 5 – Подаване на събраните медицински документи за ТЕЛК -комисия. Етап 6- Посредникът запознава предварително здравия пациент с хора от ТЕЛК комисията, за да знаят кой е.

  И така се стига до етап 7 – явяване пред ТЕЛК – комисията и издаване на решение за процента на инвалидност.

  А реакциите на замесените в схемата лекари – някои отричаха до последно контактите си с кака Вили, но не знаеха как да оправдаят своите епикризи, издадени в отсъствие на пациента. A ето как месеци по-рано, пред скритата камера на нашия пациент, общопрактикуващият лекар Нина Манафъкова обясни ролята на посредника Величка. A една от тях призна преди дни пред микрофона на NOVA, че участва в системно издаване на епикризи и изписване на лекарства на здрави хора в Хасковско.

  Тя обясни, че тези хора вземат медикаменти за гърчове и припадъци. По 500 грама най-редовно.

  Фалшивите диагнози и изписванията на лекарства от пусто – в празно са видимите знаци за порока в ТЕЛК системата у нас, твърди адвокат Георги Коев – който в същото време е и освидетелстван с ТЕЛК-решение. Престъпното поведение на лекари от самите комисии, определящи процентите инвалидност, оставя най-малко следи по веригата.

  „Каквито и документи да поискате от един престъпно настроен човек, той ще се снабди срещу пари с тях, ще ги представи на комисията и тя няма да може да провери дали са действителни или не. Те не носят отговорност за тези документи, защото не са ги съставили те. защото вършат една бумащина. Истинските инвалиди и хората с трайна загуба на работоспособност, са и с трайната загуба да обслужват себе си и да ходят на стотиците опашки и гишета да се снабдяват с необходимите документи. Това нямаше да бъде възможно да се случва така ако ги преглеждаха в един единен орган. Те са едни счетоводители на документи, те не извършват експертно оценъчна дейност на здарвословното състояние на лицето, на което се отпуска помощ“, обясни Коев.

  Формалната чиновническа функция на ТЕЛК-комисиите е сред причините, както за злоупотреби и корупция, така и за несправедливост към истински нуждаещите се от пари и помощ инвалиди. Това твърдят и от Българския Лекарски Съюз, като се разграничават от недобросъвестните лекари. „Мисля, че най-накрая трябва да се създаде възможност за обективна преценка на здравословното състояние на българските граждани. това може да се постигне. Не може само на лекарите, които участват в тоя процес да се вменява вина. те не всички са такива. говорим за малък процент. нека да се съгласим това. в никакъв случай, той не е огромен“, коментира д-р Д-р Николай Брънзалов, заместник-председател на БЛС.

  Че системата ТЕЛК у нас поражда проблеми за истинските болните, разказва и тази жена – Тони Маринова, майка на дете със синдром на Даун и председател на сдружение „Синдром на Даун в България“. Според нея, с приетите от година мерки за втежняване на условията при получаване на процент инвалиодност децата с Даун не могат да получават помощи.

  От БЛС казват, че явно нещо не е доизмислено, след като ощетени се оказват действително болните хора.

  Няма да повярвате каква жълта гадост ни пробутват вместо кашкавал по магазините |

  Няма да повярвате каква жълта гадост ни пробутват вместо кашкавал по магазините |


  В търговската мрежа ни пробутват за кашкавал парено сирене с жълтеникав цвят, което има много по-ниски цени от истинския продукт, съобщава...

  В търговската мрежа ни пробутват за кашкавал парено сирене с жълтеникав цвят, което има много по-ниски цени от истинския продукт, съобщава „Монитор”.
   
  Според Симеон Присадашки от Асоциацията на млекопреработвателите като кашкавал се продава жълто сирене от нови, непознати български марки. „Например нещо, свързано с някаква планина у нас в Южна България, пък цехът на фирмата е в Дунавската равнина. Произвеждат го от полуфабрикат (калиата), който най-често се внася от Унгария и Полша. Преработва се по технологията на сухото изпарване.
   
  Три-четири фирми вече работят у нас по този начин и го правят, защото това производство им излиза поне с 20% по-евтино, отколкото да правят кашкавал по класическата технология. Другият начин е жълтото сирене да влезе в големи опаковки в България и тук само да се разфасова на по-дребен грамаж”, обясни той.
   
  Браншовикът предупреди, че тези продукти имат високо водно съдържание, нямат голяма трайност и трябва да се реализират бързо. „Затова ги пускат и на промоция и на най-ниски цени и хората се лъжат и ги купуват, въпреки че нямат нищо общо с кашкавала”, добавя Присадашки.
   
  Богомил Николов от „Активни потребители” смята, че е важно да не са ментета и в продукта да няма немлечни мазнини. „Общо взето, по цената може да се прецени дали продуктът е имитация, или е млечен.
   
  Високата цена, общо взето, нищо не гарантира, но съмнително ниската предполага използването на заместители и се прави нещо като вегетарианско сирене. Вместо мляко се слагат палма, нишестета и други пълнители”, припомни той.
   
  Николов потвърди за наличието на пазара вече на най-различни модификации, наподобяващи нашия кашкавал. „За мен пътят за преодоляване на този проблем е по линия удостоверяване на качеството – по подбие на БДС или стандарта „Стара планина”, който беше за месните продукти. Може да се въведе и някакъв допълнителен знак, който да отличава млечните продукти, най-близки до оригиналния кашкавал, за да се знае, че останалите модификации са нещо друго. Трябва обаче механизъм, който утвърждава качеството, а не само със санкции. В крайна сметка пазарът предполага многообразие. Затова трябва да се мисли всички млекопроизводители да си направят отраслов стандарт или някакъв
   
  механизъм за периодично тестване на продуктите. и публикуване на резултатите.
   
  В Западна Европа и двата метода съществуват паралелно, но тестовете на потребителските организации подреждат пазара. Мераклиите да купят автентичното и качественото са готови да платят по-скъпо. За останалите продукти, които са модификации на оригинала, също си запазват дял от пазара, но на по-ниска цена.
   
  Немалкият внос от ЕС на млечни продукти или сурово мляко или полуфабрикати за производството намалява шансовете за възстановяване на българското животновъдство. Отскоро и Украйна, който е извън Общността, е получила квоти за такъв импорт. По данни на Асоциацията на млекопреработвателите вече има подадени заявки за доставки у нас.
   
  Маслото на едро в България е 2,2 пъти по-скъпо спрямо средните цени за целия Европейски съюз, сочат данните за март на Центъра за икономически изследвания в селското стопанство (САРА). В края на на първото тримесечие 100 кг масло от мляко в България са се продавали по около 1808 лв., а средната цена в Общността на това количество е била 821,40 лв. У нас за първото тримесечие е отчетен спад от почти една трета в производството на масла.
   
  При кашкавала „Витоша“ и съответно подобния продукт – сиренето „Чедър“, разликата в цените е по-малка. В 28-те страни от ЕС средната цена е 674,40 лв. за 100 кг, а у нас е 1004 лв., или почти 1,5 пъти по-висока.
   
  По текущи оценки на САРА изкупните цени на кравето мляко ще намаляват плавно в следващите месеци. Очаква се средногодишната цена да е 0,59 – 0,60 лв./кг, 3% под цените от 2018 г.
   
  При овчето мляко продължава ситуацията на ниски изкупни цени. Те се очаква да бъдат в рамките на 1,1 – 1,15 лв./л, което е крайно неудовлетворително за производителите. Тези ниски цени ще намалят изкупеното овче мляко от мандрите до 26% от произведените обеми.
   
  Според ЕК запасите от масло се увеличават, сравнено с 2017 и 2018 г., и достигат 150 хил. т. Запасите от сирена намаляват поради недостатъчното предлагане на мляко и доброто търсене на международните пазари.
   

  Топкриминалистът Ботьо Ботев посочи как ще бъде заловен убиецът от Костенец

  Топкриминалистът Ботьо Ботев посочи как ще бъде заловен убиецът от Костенец


  „Ако убиецът не е в района? Всичко онова, което се прави за издирването в района е необходимо. Същевременно трябва да се проведе една...

  „Ако убиецът не е в района? Всичко онова, което се прави за издирването в района е необходимо. Същевременно трябва да се проведе една перфектна организация в оперативен аспект“. Това заяви е ефира на bTV криминалистът Ботьо Ботев по повод продължаващото 11-и ден издирване на заподозрения за две убийства Стоян Зайков от Костенец.

  „Това е пътят, по който трябва да се подхожда след такъв период от време, за да се стигне до положителен резултат, а такъв съм убеден, че ще се постигне. 

  Не всичко трябва да бъде официално. Когато се провеждат действия, така че да се обвържат съответните лица, информация ще се получи. Когато се отправят критики, трябва да се приема тази ситуация, в която са поставени служителите на реда“, добави експертът.

  „До залавянето му при една прецизна оценка можеше да се стигне още през втория, третия ден. Смятате ли, че информацията не отива към него. Той може да следи всички действия, които се осъществяват. 

  Този човек не може да живее сам. В гората не може да се живее, ден, десет, месец. Той трябва да потърси начин да осъществи контакт и да му се помага. 

  Има тенденция, че човек е силен там, където му е позната обстановката. При тази масирана операция е лудост да стои в този район. Трудно може да се предположи, че ще вземе заложници. При тази ситуация изключвам тази възможност. Явно се касае до инцидента ситуация при първия случай“, заключи Ботев. 

   

  Премиерът разби най-големите лъжи за къщите му Барселона и Банкя

  Премиерът разби най-големите лъжи за къщите му Барселона и Банкя


  „В Банкя показват една къща, която мисля, че на Емо Кюлев и твърдят, че е моя. В Барселона показват къщата на Сашо Чаушев и казват, че е моя....

  „В Банкя показват една къща, която мисля, че на Емо Кюлев и твърдят, че е моя. В Барселона показват къщата на Сашо Чаушев и казват, че е моя. Това го правят години наред. Аз не мога да му кажа продай си къщата. Това си е негова работа“. Това заяви в ефира на bTV премиерът Бойко Борисов, който отговори атаките към него от страна на БСП и твърденията на Елена Йончева, че разполага с документи по случай с къща в Барселона на министър-председателя. 

  „Ние сме много сложна рода. С единия братовчед не съм се виждал може би 40 години. С другите не си бяхме говорили от 30 години, сега като се видим, си махаме. Ние сме в една къща родени и не си говорим. 

  Даже двама съм ги и бил, затова и не си говорим трайно. Аз не си говоря с тях, бе, човек. Ние за една помпа се бихме с братовчедите. Карате ме да обяснявам пред хората за братовчеда и братовчедката“, подразни се Борисов.

  „Имам си къща в Банкя, там ще си умра. Барселонската къща е на Сашо Чаушев“, отсече премиерът.

  Сензационен обрат в делото за стрелбата срещу Митьо Очите

  Сензационен обрат в делото за стрелбата срещу Митьо Очите


  Пълен обрат е на път да претърпи делото за стрелбата в ресторант 4you в Слънчев бряг, при която тежко ранен бе несебърският бос Димитър...

  Пълен обрат е на път да претърпи делото за стрелбата в ресторант 4you в Слънчев бряг, при която тежко ранен бе несебърският бос Димитър Желязков-Очите, а на място загина неговият гард Александър Алексиев-Водолаза. След по-малко от месец се навършват точно 3 години от гангстерския екшън в най-големия ни морски курорт. Делото, което бе образувано за Организирана престъпна група (ОПГ) с лидер Божидар Кузманов-Кравата и за убийство – срещу Тодор Славов, все още е в разгара си, съобщава „Флагман“.

  Преди дни обаче специализираният наказателен съд пусна на свобода и последните двама, за които има категорични доказателства, че са стреляли по Очите и Водолаза във въпросния 8 юни. Славов и Георги Иванчев все още са зад решетките, но не е изключено мерките им да бъдат изменени съвсем скоро и от следващата инстанция и те да се приберат у дома след 3-годишен престой в килия.

  Причината за изненадващото решение бе посочена в мотивите на 5-членен състав на специализирания наказателен съд с председател Николай Димитров. Магистратите се позовават на свидетелските показания на шотландски и норвежки туристи, както и на извършените експертизи по случая. Това, дословно, са част от мотивите на съдебния състав за изменената мярка на Георги Иванчев.

  „Обстоятелството, че по обтривките на двете ръце на починалия Алексиев са открити: на лява ръка – 9 броя, на дясна ръка – 3 броя, капсулни микрочастици (б. р. – следи от барут), по ръкавите на якето на същия – повече от 50 бр. капсулни микрочастици, установеното наличие на наранявания и по други от подсъдимите лица, открити боеприпаси, неизхождащи от оръжията, които прокуратурата свързва с подсъдимите лица, установеното по делото от показанията на голям брой свидетели, че към ресторанта се е насочила група от над 30 лица, предвождана от пострадалия Желязков, като част от тези лица са нахлули в ресторанта с видимо агресивни намерения.

  Всички тези факти според съдебния състав водят до извод, който е посочен дори и в самия обвинителен акт, че пострадалият Желязков е направил опит да удари подсъдимия Кузманов, а според експертизата този опит е бил и успешен, след което е възникнало сбиване между подсъдимите и лицата, придружаващи Желязков, което е ескалирало след разменени изстрели между тях. Тези факти, според мнозинството на съдебния състав, обуславят наличието на по-леко квалифицирания състав на чл. 118 от НК, тъй като наличните доказателства сочат, че подсъдимият Иванчев е прострелял пострадалия Желязков в състояние на афект, предизвикан от пострадалия и придружаващите го лица чрез противоправни действия, насочен срещу живота и здравето на присъствалите в ресторанта лица.

  Също така съдът следва да отбележи, че събраният доказателствен материал, вкл. свидетелски показания и установените факти по делото, безспорно оборват твърденията на пострадалия Димитър Желязков и придружаващите го лица, че същите са имали за цел да вечерят в ресторант „Фор Ю“, като доказателственият материал сочи, че целта на групата лица, придружаващи пострадалия Желязков е била именно саморазправа с намиращите се в ресторанта лица. Поведението на придружаващите пострадалия лица е било възприето от посочените по-горе свидетели като заплашително и агресивно, което допълнително потвърждава горните изводи. Още повече, че безспорно е установено, че част от придружаващите Димитър Желязков лица са били въоръжени, вкл. и с огнестрелни оръжия и че същите са влезли първо във вербален, а след това и във физически конфликт с подсъдимите“, казва съдът в мотивите си.

  Магистратите посочват още, че с оглед на доказателствата не може да се направи обосновано предположение за обвинение в умишлено убийство срещу Георги Иванчев. Според съдебния състав по-подходящ за случая е цитираният чл. 118 за убийство в състояние на силно раздразнение, при което е можело да настъпят тежки последици за виновния или негови близки хора. За разлика от чл. 116, по това обвинение присъдата е от 3 до 10 години затвор.

  Съдебният състав анализира и становището на експертите за една от многобройните рани на Очите след канонадата от изстрели. Според балистиците е възможно един куршум да е поразил боса в лицето по такъв начин, че Очите да е бил с вдигната лява ръка спрямо неговото рамо. Все още обаче не е готова експертизата, която трябва да покаже дали Митьо наистина е стрелял с боен пистолет или с електрошоковия тейзър, който е открит в него след екшъна.

  Припомняме, че делото все още върви с показания на свидетели. Тепърва предстои да бъдат разпитани в зала вещите лица, изготвили цитираните от съда експертизи. Те ще хвърлят допълнително светлина върху случая. Преди това обаче апелативният спецсъд ще трябва да реши дали да потвърди изменените мерки на Георги Иванчев и Тодор Славов, съответно 20 000 гаранция и домашен арест или да ги остави зад решетките.

  Дълбоки съболезнования. Внезапно почина първият мъж на Яна Маринова Боте

  Дълбоки съболезнования. Внезапно почина първият мъж на Яна Маринова Боте


  Богомил Маринов – Боте и актрисата имат син – Никола, който живее и учи в Германия Черна вест! Първият мъж на Яна Маринова е починал....

  Богомил Маринов – Боте и актрисата имат син – Никола, който живее и учи в Германия

  Черна вест! Първият мъж на Яна Маринова е починал. Богомил Маринов – Боте се е споминал преди известно време от тежко заболяване, докладва наш източник, пожелал анонимност.

  Първият съпруг на актрисата е баща на сина на Яна – Никола. Младежът, роден през 2001 година, живее и учи в частен колеж в Германия.

  Яна Маринова не поддържа връзка с наследника си, за него се грижи втората съпруга на Боте.

  За Богомил Маринов се знае, че e cpeд най-пpиближeнитe до тартора на ВИС Гeopги Илиeв, пише Lupa.bg. Силовакът e влюбeн в Янa oщe, дoĸaтo Главния ce зaнacя c красавицата, нo лoгичнo нe пpeдпpиeмa нищo. Cлeд ĸaтo гoлeмият бoc и брюнетката късат, Бoгoмил зaпoчвa cвoятa oфaнзивa. Янa Mapинoвa вeднaга пада в oбятиятa мy, тъй ĸaтo виждa в ухажора си дoбъp нaчин дa избягa oт тoгaвaшния cи пpиятeл – бoĸcьop, ĸoйтo я cпyĸвaл oт бoй.

  Бoгoмил и Янa ce жeнят и си стават родители на Никола. Бpaĸът им oбaчe нe oцeлявa, тъй ĸaтo Янa Mapинoвa зaпoчвa дa пpoбивa в шoyбизнeca и вече няма нужда от ангел хранител. Paзвoдът cтaвa фaĸт, нo дeтeтo ocтaвa пpи бaщa cи по негово желание, защото Никола не поискал да живее с майка си, разкри източникът ни.

  Богомил е държал едно от първите най-оборотни кафета в София още през 1994-а. Бил фен на моторите, усмихнат човек, демонстрирал добро финансово положение. Боте има още едно дете от втората си съпруга, обясни информаторът ни.

  Черната Златка заби всички в земята, в средите цъкат и завиждат! Яхна звяр за 100 бона!

  Черната Златка заби всички в земята, в средите цъкат и завиждат! Яхна звяр за 100 бона!


  Oт няколко дни Черната Златка бръмчи из столичните булеварди с джип за 100 бона Черната Златка се фука с нова придобивка. От няколко дни...

  Oт няколко дни Черната Златка бръмчи из столичните булеварди с джип за 100 бона

  Черната Златка се фука с нова придобивка. От няколко дни плеймейтката фучи из столичните булеварди с джип на стойност 100 000 лв.

  И този път известната брюнетка не изневери на любимата си марка. Новото й возило също е БМВ. Преди да се сдобие с лъскавия автомобил, Златка караше джип от същата марка, който беше по-стар модел.

  Старото возило тя получи като подарък от своя любим Миро. Но покупката на новия джип е финансирана изцяло със средства на Златка Димитрова. Брюнетката не е платила сумата кеш. Тя е купила джипа на лизинг. Но е категорична, че сама ще плаща вноските.

  Тя е сред най-актуалните лица в социалните мрежи, където я следват стотици хиляди последователи. Златка е рекламно лице на няколко големи български марки и от тази дейност реализира солидни приходи. И вноските за джипа едва ли ще са проблем за нея. Стойността на луксозното возило е около 100 000 лв, пише разкрития. След пет години Злати ще изплати автомобила си, коментират запознати.

  Преди месеци тръгна слух, че моделката е напуснала любимия си Миро и се е върнала в родния Бургас. Клюката дори свърза името й с известен предприемач от морския град. Но не след дълго самата Златка опроверга тези твърдения и заяви, че е щастлива с Миро.

  ГРЪМНА СЕГА! Жесток побой с гореща плеймейтка и „Мистър България“!

  ГРЪМНА СЕГА! Жесток побой с гореща плеймейтка и „Мистър България“!


  В началото на годината Анджелина и Йордан обявиха, че са горди собственици на апартамент в столицата  Бившата приятелка на носителя на...

  В началото на годината Анджелина и Йордан обявиха, че са горди собственици на апартамент в столицата 

  Бившата приятелка на носителя на титлата „Мистър България“ Йордан Йорданов Анджелина е хвърляла различни предмети в дома му, както и камъни по прозорците, преди да се разделят официално, пише в. „Телеграф“.

  Причината за буйното поведение на плеймейтката били ревност и съмнения, че ексфутболистът й кръшка. Припомняме, че двамата ту се събират, ту се разделят, като всеки спад в отношенията им се излага от самите тях на показ чрез социалните мрежи, в които публикуват пикантна информация един за друг.

  В началото на годината Анджелина и Йордан обявиха, че са горди собственици на апартамент в столицата. Едва няколко месеца по-късно двамата се разделиха. Спречкването в апартамента било  малко преди бившата певица да си събере багажа. В пристъп на ярост тя започнала да хвърля различни предмети. Друг ден след 22 ч. потърсила Йордан, който не си вдигнал телефона, именно тогава решила да хвърли камъни по прозорците. Само част от опитите й били сполучливи.

  Крушата не пада далеч! Изплува черното минало на майката на Мегз!

  Крушата не пада далеч! Изплува черното минало на майката на Мегз!


  Парите за следването на Мегз дошли от измами Скандалната Миглена Каканашева-Мегз е наследила от своята майка усета към правенето на пари...

  Парите за следването на Мегз дошли от измами

  Скандалната Миглена Каканашева-Мегз е наследила от своята майка усета към правенето на пари от нищо – пише в. „Уикенд“.

  Именно родителката научила щерка си как да омотава в коварни схеми наивните мъже, които тичат след фустата й.

  Точно по този начин преди години самата Магдалена натрупала луди пари. Тя завлякла с тлъсти суми цяла детска градина в родни Раковски, а да стори това й помогнал тогавашният й лубовник – отбелязва изданието.

  В пловдивското градче Раковски още се разказва историята на майката на Мегз – Магдалена, окрала парите за ремонт на една от забавачките в града. Това станало, още когато дъщерята била ученичка. Г-жа Каканашева работела като касиер в детска градина в местния квартал „Секирово“. Заплатата й била близка до минималнота и семейството се чудело как да свързва двата края. Точно тогава обаче в градината решили да правят ремонт. Касиерката видяла в това златна възможност.

  „Този ремонт излезе златен. Каканашева започна да надписва сметките за материали и заплати на работниците, представяше за осребряване фалшиви фактури, проточи работата и завлече градината поне със стотина бона“ – твърдят местни жители.
  За да направи всичко това, й била нужна сериозна помощ, и то от страна на строителните работници. Каканашева-старша се насочила директно към шефа йм, който бил турчин. Засуканата по онова време госпожа за броени дни успяла да го омотае в мрежите си и да му стане любовница, макар че и той, и тя били официално женени – твърдят хора от Раковски.

  Помните ли симулантът от Господарите Митко Върбанов!? Няма да повярвате какво дъно е закопал!

  Помните ли симулантът от Господарите Митко Върбанов!? Няма да повярвате какво дъно е закопал!


  Димитър Върбанов пак репортерства – напук на очакванията, че след скандала, който предизвика с фалшивия си побой в „Господари на ефира”,...

  Димитър Върбанов пак репортерства – напук на очакванията, че след скандала, който предизвика с фалшивия си побой в „Господари на ефира”, трудно ще започне нова работа в медиите. Скандалният великотърновски журналист вече има авторско предаване, което се излъчва в интернет.

  „Дълго време мълчах. Отказах участия и интервюта, защото не съм човек, който иска да създава интриги. Отказах и много предложения за работа. Но чувството ми за справедливост е по-силно от инстинкта за самосъхранение, затова  отново съм готов за битки.

  Благодаря за ежедневната подкрепа, която получавам от много от вас! Тя ме задължава да продължа. И продължавам от там, докъдето спрях!”, обръща се младежът към публиката си.  

  Темите, които той засяга в новата си рубрика, са и регионално, и национално значими. Митко осветлява проблеми, свързани с различни институции, а подема и инициативи в подкрепа на хора в затруднено положение. На този етап авторското му предаване „Репортерът” може да се гледа в платформата Youtube, но след време може да получи ефир и в някоя кабеларка.  Миналата есен, дни след старта на новия сезон на шоуто за телевизионни гафове „Господари на ефира”, видео от охранителни камери разкриха, че Върбанов е симулирал как го бият склададжии във Велико Търново. От кадрите се виждаше, че двама мъже изтикват журналиста до вратата на склад, отварят я, след което го доизбутват навън и затварят.

  Бой нямаше. Излъченият преди това в „Господарите” материал, в който репортерът  лежеше и пъшкаше като след пердах се оказа инсценировка. Митко твърдеше, че бил хвърлен на земята, че получил наранявания по ръцете и главата, заради което бил хоспитализиран.   Преди измамата му да лъсне, всички му съчувстваха, пише “Уикенд”.

  Премиерът Бойко Борисов пък разпореди извършителите да бъдат задържани и срещу тях да бъде стоварена „цялата строгост на закона”. Няколко часа по-късно Районната прокуратура във Велико Търново обвини двамата мъже от склада в причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди и ги задържа за 72 часа, докато съдът разгледа искането за постоянен арест. Върбанов ликуваше и се изживяваше като герой, но само докато не бе разобличен от охранителните камери. Кадрите, разпространени в интернет, показаха как след като е изтикан от склада, репортерът артистично пада сам на земята, а операторът му го снима.

  На финала на етюда Митко лежеше проснат по гръб, а колегата му телефонира. Минути  по-късно на мястото пристигнаха двама полицаи. Заради изненадващия обрат, Върбанов беше уволнен от шефовете на „Господари на ефира” Магърдич и Джуди Халваджиян. Нова телевизия пък излезе с официално становище, в което обяви, че предаването е външна продукция, че се разграничава от случилото се и ще потърси отговорност от продуцента. В края на годината пък медията отказа да поднови договора на шоуто.

  Лъсна най-голямата тайна на Краси Радков! Вижте само кой се оказа брат му! Та това е самият

  Лъсна най-голямата тайна на Краси Радков! Вижте само кой се оказа брат му! Та това е самият


  Братът на Краси Радков се оказа по-богат и по-успешен от него Краси Радков крие брат милионер. Оказа се, че братът на комика е по-богат и...

  Братът на Краси Радков се оказа по-богат и по-успешен от него

  Краси Радков крие брат милионер. Оказа се, че братът на комика е по-богат и успешен от самия него.

  Но никой у нас не е чувал за Емил Радков, тъй като той живее зад граница. Братът на известния комик присъства в списъка на щатските милионери, разкриват нашенци, които от години живеят отвъд Океана.

  Повече от десетилетие Емил Радков живее и работи в Кайл, щата Тексас. Но дейността, с която той се занимава няма нищо общо с изкуството. Братът на Краси Радков е учен и изобретател. Работата му е областта на химията. Той е част от екипа на НАСА. Емил Радков получа наистина космическа заплата, пише Пик.

  Пред приятели Краси Радков споделя, че брат му не е като него. Той винаги е жертвал себе си и личния си живот, за да са добре най-близките му хора.

  Единственото, което липса на успешния учен, е жена. Той така и не успява да срещне подходящата половинка, която да стане негова спътница в живота. Емил отдавна мечтае за наследници. Но на този етап мечтата му остава неосъществена.

  Доскоро и Краси Радков имаше подобен проблем. В продължение на 15 години той и половинката му направиха всичко по силите си, за да се сдобият със собствен наследник

  Вещицата Минка със смразяващо пророчество за България! Задава се страшна беда!

  Вещицата Минка със смразяващо пророчество за България! Задава се страшна беда!


  В Румъния живее една от най-известните вещици в света. След като омагьоса американския президент Доналд Тръмп, сега румънката Михаела...

  В Румъния живее една от най-известните вещици в света. След като омагьоса американския президент Доналд Тръмп, сега румънката Михаела Минка е твърдо решена да отмъсти на корумпираните политици.

  Финалът на заклинанието ще съвпадне с европейските избори на 26-и май, предава Нова тв.

  Може ли черната магия да изведе една страна от криза? И какво предсказа Михаела на България?

  Вярваме, че те са легенда от миналото. Слуги на царството на мрака, които познаваме от филмите и детските приказки. Но съществуват и в реалността. Михаела Минка живее в родината на Дракула и е 20-то поколение вещица.  

  „Наследих този дар от моите родители. От майка ми и баба ми, защото магьосничеството не става за една нощ. То е традиция, която наследяваш. Но моите сили са големи. От 9-годишна правя магии”, споделя тя. Михаела, също като баба си, се опитва да повлияе на хода на събитията.

  През 2017-а година, докато живее в Калифорния, прави заклинание на американския президент Доналд Тръмп заради политиката му към имигрантите.

  Румънката се обединява с вещици от Америка, Куба, Близкия Изток и Русия и блокира изграждането на стена по границата с Мексико, а Конгресът отказва да финансира идеята на държавния глава. Михаела става толкова популярна, че печели наградата на Международния съвет на магьосничеството, но избира да се върне в родината. Днес Михаела живее в ренесансов дворец в Могошоая, на 10 километра от Букурещ и учи на вещерство дъщерите си.

  Сесиите провеждат заедно в специално декорирана за целта постройка. Най-често използват Таро карти, билкови отвари, лук, вуду кукли. Ако някой е нещастен в любовта, забъркват му пчелен мед с майчино мляко. В глинен съд разтапят калай за болните и уплашените.

  НОВО: Феновете замръзнаха в шок, само не и това. Естрадната легенда Петя Буюклиева напусна Капките със скандал!

  НОВО: Феновете замръзнаха в шок, само не и това. Естрадната легенда Петя Буюклиева напусна Капките със скандал!


  Петя Буюклиева е смъртно обидена на продуцентите и екипа на „Като две капки вода”, издадоха източници от предаването.  Естрадната...

  Петя Буюклиева е смъртно обидена на продуцентите и екипа на „Като две капки вода”, издадоха източници от предаването. 

  Естрадната легенда отказвала да приеме, че заслужава заеманото от нея последно място във временното класиране. Била убедена, че е жертва на заговор, който я тика надолу в подреждането.

  „Заслужавам да съм на финал!”, убедено заявявала Петя.

  Тя не виждала никакви проблеми в представянето си в шоуто и не можела да проумее защо публиката почти всеки път я ощетява с точки, а в същото време по-слабо популярният Стефан Илчев е като абониран за първото място. „Не е възможно той да има повече почитатели от мен”, разсъждавала певицата, писа „Уикенд“.

  Зад кулисите тя редовно спорела с журито, редакторите, продуцента и дори с водещите на шоуто. В очите им заявявала, че правят шашми за нейна сметка. „Ако знаех, че ще постъпите така с мен, нямаше да се съглася да участвам”, казвала „жената глас” на творческия екип, пише Блиц.

  Буюклиева е толкова бясна на произвеждащите шоуто телевизионери, че и в директен ефир не се свени да изразява недоволството си от тях. Когато бе обявено, че е взела едва 4 точки за изпълнението си на песен на „Кис”, естрадната ветеранка тутакси отсече: „Не е вярно!”. Думите тя не изрече на микрофон, но пък камерите уловиха движението на устните й.

  Реакцията на Буюклиева, класирана от зрителите на предпоследно място във въпросната вечер, бе коренно различна от тази на Мария Илиева. Изпълнителката на „Лунен сън” показа класа, щом чу, че е оценена с едва 3 точки. Тя се усмихна и изпрати въздушни целувки към аудиторията, показвайки, че за широко скроения артист публиката винаги е права.

  Мария е сигурна финалистка в шоуто, но Петя е без реални шансове да се бори за разпределението на призовите места. Преди заключителния концерт остава само още един редовен епизод и продуцентите се притесняват дали в него Буюклиева няма да направи някой чутовен панаир. „Тя не цепи басма никому. Способна е да вземе микрофона и да „нахрани” Маги Халваджиян, да обяви пред цяла България, че я е измамил”, коментират опасенията си членовете на тв екипа.
   

  НОВО: Кошмарът на една майка! Гала си видя телефона, побеля! Стефчо в паника! Мари е била

  НОВО: Кошмарът на една майка! Гала си видя телефона, побеля! Стефчо в паника! Мари е била


  Щерката на Гала се забавлява и не пропуска да се похвали с щастието си на всичките си приятели и последователи в социалната мрежа....

  Щерката на Гала се забавлява и не пропуска да се похвали с щастието си на всичките си приятели и последователи в социалната мрежа.

  Чаровната Мари пусна палаво стори в профила си в „Инстаграм“.

  На него дъщерята на водещата на „На кафе“ и интернет звезда от уеб сериал е пременена в бяла тениска и мрежест и палав чорапогащник.

  Тя  се поклаща чаровно, а в ръката си пие чаша пълна с високоградусова напитка.

  Не става ясно какъв точно алкохол консумира Мари, но пък тя бърза да уточни колко точно от него е изпила. 

  „Това ми е първата чашка, не знам защо изглежда като да е осмата…“ е написала тя към публикуваното видео.   

  Друга въпросителна е с кого точно е Мари. Не става ясно дали е в компанията на момче, момиче, а може би дори тя се забавлява с доста повече хора. 

  Безкрайно тъжно, цяла България се моли. Съпругата на един от най-обичаните българи гасне от рак

  Безкрайно тъжно, цяла България се моли. Съпругата на един от най-обичаните българи гасне от рак


  Синът на големия актьор Апостол Карамитев – Момчил Апостолов Карамитев, е в Китай, където е отвел на лечение болната си съпруга Габриела....

  Синът на големия актьор Апостол Карамитев – Момчил Апостолов Карамитев, е в Китай, където е отвел на лечение болната си съпруга Габриела.

  Близка на семейната двойка – българката Рамона Димчева, която живее в САЩ, ни писа че след като в България се разчуло, че Момчил търси средства за лечението на Габриела, българи започнали да пращат пари.

  Когато разбрала това, Габриела – която е италианка – се разплакала и казала: „Благодаря, България! Аз съм италианка, а първи ми помагат българите!“

  „Благодаря на всички българи! Всяко пени е от значение!“, е написал на фейсбук страницата си и самият Момчил Карамитев.

  „Благодарности! Чувал съм да казват, че българите не си помагаме. Не е вярно! Всички постъпили дарения са от БЪЛГАРИ!“, пише в един от постовете си във фейсбук режисьорът.

  Той е режисьор, а Габриела – моден дизайнер.

  Жената е диагностицирана с рак и има нужда от средства, за да продължи лечението й. Лекарите били единодушни, че не би могла да издържи на операция.

  „Ние заминахме за Гуанджоу, Китай, за да потърсим медицинско лечение в болница „Фуда“, която ни беше препоръчана от приятел, бил на лечение там“, пише Момчил.

  „Габриела се подлага на химиотерапия, имунотерапия и фотодинамична терапия.

  Съпругата ми е трудолюбив човек. Тя е моден дизайнер повече от 20 години. Завършила е Моден дизайн в Рим, Италия. Първо работи като моден дизайнер в страната си, а по-късно започна да работи с мен във филмови и театрални продукции. Специализира в колеж „Санта Моника“ в Калифорния, пише дир.бг. Габриела комбинира многобройните си таланти с филантропия за децата. По ирония на съдбата сега тя се нуждае от помощ, защото болният човек е безпомощен като дете – оставен само в ръцете на Бог. Габриела е велик човек, с прекрасно чувство за хумор, но силите й все повече отслабват.

  Моля, помогнете ни да се преборим с болестта й!“, е написал още Момчил Карамитев.

  Желаещите да помогнат, могат да се свържат лично с Момчил Апостолов Карамитев, чрез неговия фейсбук профил.

  Преди да издъхне трагично Иван Томов е имал колосални планове! Вижте къде се е целял!

  Преди да издъхне трагично Иван Томов е имал колосални планове! Вижте къде се е целял!


  След изкачването на Лхотце Иван Томов планирал да е водач на поход до петхилядника Казбек в планината Кавказ. Това каза...

  След изкачването на Лхотце Иван Томов планирал да е водач на поход до петхилядника Казбек в планината Кавказ. Това каза пред „Монитор“ Сашо Попов, председател на туристическото дружество „Приста“, в което членуваше и загиналият алпинист.

  Групата трябвало да тръгне от Русе в средата на юли т.г. При пристигането в Грузия Иван Томов и част от хората щели да атакуват върха, висок 5033 м, а останалите, които не се чувстват достатъчно подготвени – да се отдадат на културен туризъм в страната.

  „Походът до Казбек обявихме в началото на годината, записаха се доста кандидати. Иван имаше голямо желание да ги води. Той беше такъв човек, искаше да има хора, които да го следват и да обичат планината като него“, каза Попов.

  Дългогодишният русенски планинар Иван Кънчев посвети на Иван Томов стихотворение със заглавието „Боли“.

  Известният български пещерняк и приятел на Иван – Теодор Кисимов, пък написа във Фейсбук профила си: „Неговият живот бяха планините и пътуванията. И там той беше най-жив, пълен с енергия и жизнерадостен. Споделяше всичко, което знаеше, и беше готов да помогне на всеки с каквото може – съвет, информация, екипировка или даже да го заведе някъде. Сигурен съм, че ще продължиш да катериш, където и да си“.

  Психоза след убийството в Костенец: Мъж извади пистолет след скандал с любимата и…

  Психоза след убийството в Костенец: Мъж извади пистолет след скандал с любимата и…


  Млад мъж от с. Овчарци, община Сапарева баня стреля от двора на къщата си и стресна съседите, изплашени от жестокото убийство в Костенец. Те...

  Млад мъж от с. Овчарци, община Сапарева баня стреля от двора на къщата си и стресна съседите, изплашени от жестокото убийство в Костенец. Те потърсили помощ на тел. 112, пише struma.bg.

  На място пристигнали две патрулки и блокирали улицата, на която живее стрелецът – безработният 30-г. Добрин Ф. При обиска в дома му открили газовия пистолет, с който той стрелял.

  Причината за стрелбата бил пореден семеен скандал на Добрин с приятелката му, с която от 1 г. живеят на семейни начала. Съседите на младата двойка често чували да се завихрят скандали между двамата. В петък вечерта се разразил скандал за пореден път. За да излее яда си, Добрин взел газовия пистолет, излязъл в двора и стрелял във въздуха, най-вероятно за да стресне любимата си.

  Негови съседи коментираха: “Всеки ден слушаме какво става в Костенец и се страхуваме. Живеем на една улица, уж се познаваме от години, но никой не знае какво се върти в главата на другия”.

  Добрин Ф. е задържан за 24 ч. в ареста в РУП – Дупница. Иззето е оръжието му. Той ще отнесе глоба за нарушаване на общественото спокойствие и наказание, ако се окаже, че пистолетът не е регистриран надлежно в полицията.

  Добрин не работи, жената, с която живее, е от Самоков и работи като магазинерка в местен магазин, издържат се с нейната заплата.