Tudasfaja.com

  Ez az 5 legkitartóbb csillagjegy, aki mindent elér, amit a fejébe vesz


  Egészen biztosan neked is vannak olyan ismerőseid, hogy bármit elterveznek az életben, nekik mindig, minden sikerül. Nem feltétlenül csak szerencse kell a sikerhez, az sem mindegy, hogy milyen csillagjegyben születtél. Az alábbi 5 csillagjegy...

  Egészen biztosan neked is vannak olyan ismerőseid, hogy bármit elterveznek az életben, nekik mindig, minden sikerül. Nem feltétlenül csak szerencse kell a sikerhez, az sem mindegy, hogy milyen csillagjegyben születtél.

  Az alábbi 5 csillagjegy legjellemzőbb tulajdonsága a kitartás. Ők, bármit elérnek, amit csak szeretnének!

  SKORPIÓ

  A Skorpió a manipuláció nagymestere, minden szabályt képes áthágni, minden fegyvert bevet, ha el szeretne érni valamit. Leginkább érdeken alapuló barátságai vannak, mivel ritkán őszinte, és csak csak azért barátkozik valakivel, mert olyan dolgot tud nyújtani az illető neki, amire szüksége van. Akárcsak a kígyó, megkaparintja, és el nem engedi a zsákmányt addig, amíg az meg nem adja, amire szüksége van. Óvatosan kell közelíteni felé, bármit is ígér, nem szabad az alárendeltjévé válni.

  RÁK

  Nagyon empatikus és érzékeny, de annál rafináltabb, mintsem, hogy beavasson a gondolataiba, terveibe. Viszont szívesen meghallgatja mások panaszait, a bőr alá is képes bemászni azért, hogy rátappintson a gyengeségekre. Később, bizonyos helyzetekben képes felhasználni majd ezeket. Észre sem veszed, és a kedvesség álcája mögé bújva képes pillanatok alatt a rabszolgájává tenni.

  OROSZLÁN

  Ha valaki olyan kisugárzással rendelkezik, mint az Oroszlán, könnyen meg tud győzni bárkit arról, hogy teljesítse a kívánságait. Elmeséli, hogy gyakorlatilag szinte semmit nem kell tenned, és mégis mennyire jó lesz neked, ha őt követed. Ha valamit el szeretne érni, akkor azért képes ölremenő harcot vívni. Nem agresszív, inkább csak csendesen manipulálja a dolgokat.

  BIKA

  Talán ő a legcélratörőbb csillagjegy, ha valamit a fejébe vett, akkor azt 100%-osan meg fogja valósítani. Ha valaki ellenkezni próbál vele, vagy más véleményen van, azzal akár a kapcsolatot is képes megszakítani örökre. Egyáltalán nem rugalmas, saját elképzelése van mindenről, és kissé szűklátókörű. Sikereinek titka a kitartás és a céltudatosság, viszont egyáltalán nem könnyű együtt dolgozni, vagy élni vele.

  IKREK

  Néhány tudatosan megválogatott mondat segítségével szépen rábeszél úgy dolgokra, hogy egyáltalán észre sem veszed. Kiváló védőügyvéd lenne belőle, nagyon jó érveket tud felsorakoztatni mindig a saját igaza mellett. Nagyon meggyőző, és remek befolyásoló hatással rendelkezik. Úgy vesz rá valamire, hogy észre sem veszed, hogy teljesen az ellenkezőjét akartad.

  Forrás:twice.hu

  The post Ez az 5 legkitartóbb csillagjegy, aki mindent elér, amit a fejébe vesz appeared first on Tudasfaja.com.

  Befogadott egy kóbor kutyát – pár héttel később meghalt a nő veszettségben


  Egy norvég család és barátai gyászolják azt a fiatal nőt, aki pár héttel azután hunyt el, hogy egy jótettet vitt véghez. Brigitte Kallestad éppen vakáción volt a barátaival a Fülöp-szigeteken, amikor belefutottak az utcán egy kóbor...

  Egy norvég család és barátai gyászolják azt a fiatal nőt, aki pár héttel azután hunyt el, hogy egy jótettet vitt véghez. Brigitte Kallestad éppen vakáción volt a barátaival a Fülöp-szigeteken, amikor belefutottak az utcán egy kóbor kutyába.

  A fiatalok elvitték a kutyát egy biztonságos helyre, ahol megetették és rendbe hozták, de közben a 24 éves nő pár harapást és a karmolást beszerzett. Aprócska sérülések voltak, viszont a következményük annál súlyosabb lett.

  Amikor visszatértek Norvégiába, Brigitte kezdte rosszul érezni magát. Azonnal a sürgősségire ment, hogy kiderüljön a rosszulléte oka, de az orvosok semmi egyértelműt nem találtak. Brigitte 8 nappal kórházba jutása után elhunyt.

  Ez volt az első veszettség okozta haláleset az elmúlt 200 évben Norvégiában. Habár a kór a legtöbb országban kontroll alatt van tartva, ezrével hullnak el veszett állatok Afrika és Ázsia országaiban, ahogyan a Fülöp-szigeteken is.

  Még ha nem is élsz olyan helyen, ahol a veszettség közegészségügyi probléma, jó, tisztában vagy a betegséggel. 

  A veszettséget a Rabies lyssa nevű vírus okozza, amely agy- és gerincvelő gyulladást képes okozni az emlősállatokban és az emberben is. A vírus a fertőzött állat harapásával, a nyála közvetítésével kerülhet be a sérülésen keresztül a véráramba.

  A lappangási időt befolyásolja a harapás helye, annak a központi idegrendszertől való távolsága, mivel a vírus az idegpályákon halad a központi idegrendszer felé, illetve az idegsejtekben képes nagymértékben elszaporodni.

  A fertőzés után 3-12 héttel is jelentkeznek a tünetek, amelyek a következők lehetnek: izgatottság, fejfájás, láz hallucinációk és légzési elégtelenség nyelési nehézség, ivási nehézség víztől való félelem


  Ne feledd, ha a tünetek már jelentkeznek, akkor a betegség szinte mindig halálos kimenetelű. Ha megharap egy ismeretlen állat, akkor azonnal fertőtlenítsd a sebet és fordulj orvoshoz.

  Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

  tudasfaja.com

  The post Befogadott egy kóbor kutyát – pár héttel később meghalt a nő veszettségben appeared first on Tudasfaja.com.

  Hányan ismeritek fel mi van a képen?

  Hányan ismeritek fel mi van a képen?


  A mai világ technológiai fejlettségéhez képest a 20. századi mindennapok fényévekkel bonyolultabbak voltak – megjegyezzük, cseppet sem boldogtalanabbak. Olyat 20 éve el sem tudtunk képzelni, hogy bepötyögjük a számítógépbe a kedvenc...

  A mai világ technológiai fejlettségéhez képest a 20. századi mindennapok fényévekkel bonyolultabbak voltak – megjegyezzük, cseppet sem boldogtalanabbak.

  Olyat 20 éve el sem tudtunk képzelni, hogy bepötyögjük a számítógépbe a kedvenc zeneszámunk előadóját, nevét és azonnal hallgathatjuk is. Volt rádiónk, és ha szerencsések voltunk, azt sugározták, amit szeretünk, vagy volt kazettánk és magnónk és türelmesen tekergettük rajta a szalagot, hogy a vágyott zenéhez érjünk. Ez pedig csak egyetlen parányi részlete a nagy egésznek.

  Az internet, mint olyan, még nem létezett, és ha információra volt szükségünk, akkor kemény munka árán juthattunk csak hozzá, nem tárult elénk az egész világ csupán egy érintésre.

  Persze rengeteg dolog van, ami ma már teljesen elavultnak tűnik, pedig egyeseknek az jelentette az akkori idők nagy vívmányait. A mai fiatal generáció a legtöbbjüket már fel sem tudja ismerni.

  Akárhogy is történt és akármennyivel is kényelmesebb a mai világ, még mindig szívesen nosztalgiázunk és emlékezünk vissza azokra az időkre, amikor minden lassabban és nehezebben ment, de talán épp ezért volt értékesebb is.

  Nézzünk meg pár ilyen régimódi eszközt. Te felismered őket?

  Kezdjük ezzel a vékony, fém, érmére emlékeztető tárggyal, amin egy rombusz alakú fémhuzal van. Te tudod, hogy mi ez?

  Ezt az eszközt régen arra használták, hogy a tűbe könnyedén be tudják fűzni a cérnát. Tűbefűző a neve és a fémhuzal részt kell áttolni a tű fokán, belefűzni a cérnaszálat, majd így áthúzni azt.

  Hasonlóan a varráshoz használatos eszköz, amely úgy néz ki, mint egy radír vagy mini szappan.

  Ez a varró kréta vagy jelölő kréta, ami segített a méretezésben és könnyen eltávolítható volt.

  Ez a fidget spinner-hez hasonló pörgettyű ismerős valakinek?

  A méretében is hasonlatos darab arra lett kitalálva, hogy a bakelit lemezeket méretüktől függetlenül minden típusú és kialakítású lejátszón le tudják játszani. Valljuk be, ma már alig hallgat valaki nemhogy bakelitet, de CD-lemezeket sem.

  Így működött:

  A jó öreg sörnyitók sem annyira népszerűek már, minthogy mindenki fémdobozos italokat vesz, amiket egyszerűen ujjal is ki lehet pattintani.

  Ilyen varázslatos darab is létezett régen.

  Ahhoz, hogy erről bármi fogalmad is legyen, legalább a 70-es évek előtt kellett, hogy szüless. Ezek a vicces darabok Csoda Szauna nadrágok (Wonder Sauna Hot Pants) voltak és azért hordták őket az emberek, hogy könnyebben tudjanak fogyni. A leírás szerint a viselésük közben többet izzad az ember és leolvad tőle a zsír a combokról és a fenékről.

  Persze nem voltak hatásosak. 😀

  Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

  tudasfaja.com

  The post Hányan ismeritek fel mi van a képen? appeared first on Tudasfaja.com.

  Veszélyesebb, mint egy darázscsípés, mégsem tud róla senki! Ezt kell tenned, ha megcsíp egy bögöly!


  Nagyon szerencsés az az ember, aki ezzel a vérszívó kis szörnyeteggel még soha életében nem találkozott. Aki már igen, azt valószínűleg meg is csípte legalább egyszer és tudja, hogy mennyire kellemetlen az érzés.  Imádjuk a nyarat, a...

  Nagyon szerencsés az az ember, aki ezzel a vérszívó kis szörnyeteggel még soha életében nem találkozott. Aki már igen, azt valószínűleg meg is csípte legalább egyszer és tudja, hogy mennyire kellemetlen az érzés. 

  Imádjuk a nyarat, a meleget és a vízpartokat, de a böglyöket már annál kevésbé, pedig szinte elkerülhetetlen, hogy felbukkanjanak a közelben.

  Ezek a légyféleségek valamivel nagyobbak, mint a házi légy, színük pedig amolyan kopottas szürkés-barnás. Egyértelműen megkülönböztethetőek a szúnyogtól és a légytől is.

  Hímek és nőstények megkülönböztetése

  A hím bögöly fején az összetett szem összeér, a nőstényekén egy kis lemez választja el. Ezt azért jó tudni, mert a hímek csak növényi nedvvel táplálkoznak, a nőstényeknek azonban szükségük van a szaporodáshoz gerincesek vérére is.

  Leggyakrabban nagy melegben, nedves, vizes területeken lehet velük találkozni, főként állóvíz vagy lassú folyású víz közelében. Ez nem zárja ki azt, hogy legelőkön, réteken vagy erdőkben is felbukkanjon, ha van olyan itatóhely a közelben, amelyhez nagyobb testű emlősállatok járnak szomjukat oltani.

  A fürdőző embereket is előszeretettel támadják meg, hiszen a csupasz bőrünk könnyű terepet szolgáltat számukra.

  Nem csak fájdalmas a csípésük, de veszélyes is lehet

  Miközben ezek az élősködő rovarok megcsípik az áldozatukat, nem csak vért szívnak a bőrön keresztül, de az ejtett sebbe a garatváladékuk is bekerül és ezáltal bármilyen kórokozót bejuttathatnak a szervezetünkbe, amely az ő testükben is előfordul. Megfertőzhetnek minket vírusokkal, baktériumokkal és egysejtű parazitákkal is. Képesek egyik élőlényről és az elhullott állatokról is a másikra terjeszteni fertőző mikroorganizmusokat.

  A csípés helye nem sokkal később duzzadttá, kemény göbössé és erősen fájdalmassá válhat. Ezt a befecskendezett méreganyag okozza, amely a véralvadást hivatott gátolni.

  Hogyan védekezzünk ellenük?

  A böglyöket minden visszatükröződő, sötétebb, fényes felület vonzza, mivel a víztükörre asszociálnak róla, ezért az autónkat soha ne hagyjuk napos helyen és a tartózkodási helyünktől lehetőség szerint legmesszebb parkoljunk vele, különösen akkor, ha sötét árnyalatú a kocsink.

  Ha napozunk, akkor törölgessük magunkról rendszeresen az izzadságot, mert annak szaga is vonzza őket.

  Ha kinn tartózkodunk az udvaron, a kertben, akkor tegyünk le magunktól messze egy sötét tálban vizet, amely majd odavonzza a lehetségesen előforduló böglyöket.

  Ha tudunk, mindenképpen használjunk rovarriasztó módszereket, mint testpermet, krémek, füstölő és elektromos riasztó.

  Csípés kezelése

  Ha már megtörtént a baj, akkor készüljünk fel rá, hogy a csípés helye több napig is fájhat és duzzadt lehet. Kezeljük hideg vizes borogatással, jéggel, használjunk rá gyulladást, viszketést csökkentő krémet.

  Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

  tudasfaja.com

  The post Veszélyesebb, mint egy darázscsípés, mégsem tud róla senki! Ezt kell tenned, ha megcsíp egy bögöly! appeared first on Tudasfaja.com.

  5 jel, hogy érzelmi megcsalás áldozatává váltál


  Mindannyiunkkal megtörtént már. Nem számít, hogy mennyire boldogok vagytok és mennyire elkötelezettek egymás irányába, előfordulhatnak kisebb nagyobb félrekacsintások egy párkapcsolatban. Nem biztos, hogy a megcsalás mindig egyértelmű,...

  Mindannyiunkkal megtörtént már. Nem számít, hogy mennyire boldogok vagytok és mennyire elkötelezettek egymás irányába, előfordulhatnak kisebb nagyobb félrekacsintások egy párkapcsolatban. Nem biztos, hogy a megcsalás mindig egyértelmű, sőt az esetek igen nagy hányadában, nem is történik fizikai kontaktus.

  Az érzelmi megcsalásra nagyon is illik az a mondás, hogy a hűtlenség nem csak a tettel, már a gondolattal is kezdetét veheti. Sajnos annak ellenére, hogy a kedvesünk nem bújik ágyba mással, még nem lesz megnyugtatóbb a helyzet. Az érzelmi megcsalás lényege az, hogy a páros egyik tagja érzelmileg intimebb viszonyba kerül egy harmadik személlyel.

  Íme, 5 jel, ami azt sugallja, hogy érzelmi megcsalás áldozatává váltál.

  1# Többet lóg a telefonján vagy a számítógépén

  Egyfolytában a kezében van a telefonja, de amikor nem vagytok együtt és írsz neki, órákba telik, mire válaszra méltat. Amikor otthon van, sokat pötyög, de ha megkérdezed, hogy kivel, nem ad világos választ. Figyel, hogy a telefonját soha ne hagyja szem előtt, és ha hirtelen a közelbe lépsz, akkor kapkodó mozdulatokat tesz vagy hirtelen abbahagyja az írást. Nos, gyanús, hogy érzelmileg megcsal a párod.

  2# Túlságosan is sokat tud egy barátról vagy kollégáról

  Teljesen rendjén van egy barát vagy kolléga személyes életét mélyrehatóbban is megismerni, de van, hogy az eszmecserék átlépnek bizonyos határokat. Ha a párod már azt is tudja, hogy a kollégájának milyen szerelmi problémái vannak és a szexuális életéről is ismer részleteket, talán túl messzire mentek ők ketten.

  3# Nem beszélget veled

  Ez kéz a kézben jár a fentiekkel. Ha a párod belefolyik az ilyesfajta intim beszélgetésekbe valaki mással, akkor nagy valószínűséggel veled már nem fog annyit és olyan minőségben kommunikálni. Ha egyik napról a másikra elfelejti megosztani veled a mindennapja fontosabb történéseit, akkor az valószínűleg azért van, mert valaki másnak már egyszer elmondta, ráadásul elsőként és azonnal.

  4# Csalással vádol meg téged

  A legjobb védekezés a támadás, igaz? Ha a párod apró indokokkal hűtlenséggel vádol téged (és egyértelműen nincs ilyesmiről szó), akkor az azért lehet, mert a bűntudatát rád akarja kivetíteni. Biztosan tudja és érzi, hogy amit tesz, az nem helyes, még akkor sem, ha konkrét testi kontaktusról nincsen szó. Ha rád olvas valami koholt vádat, a saját bűntudatát próbálja enyhíteni.

  5# Egyszerűen érzed, hogy valami sántít

  Gyakran a legjobb bizonyíték éppen az orrod előtt van, vagy a bensődben lakozik. Ha a párod minden egyes jelet ügyesen eltűntet, de te továbbra is érzed, hogy valami nem stimmel, akkor jobb, ha bízol a megérzéseidben.

  Bármit is tapasztalj a kapcsolatotokban, a legfontosabb, hogy végső következtetés levonása előtt mindenképpen kezdeményezz beszélgetést a pároddal. Te tedd meg, amit lehet, és ha így is falakba ütközöl, akkor hozd meg a legbölcsebb döntést.

  Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

  tudasfaja.com

  The post 5 jel, hogy érzelmi megcsalás áldozatává váltál appeared first on Tudasfaja.com.

  7 megyére adtak ki riasztást! Égszakadás, jégeső, viharos szél – mutatjuk mikor ér ide!

  7 megyére adtak ki riasztást! Égszakadás, jégeső, viharos szél – mutatjuk mikor ér ide!


  A köpönyeg.hu előrejelzése alapján nem élvezhetjük majd felhőtlenül a kellemes meleget, viharok, jégeső, erős széllökések ugyanis bármikor megzavarhatják a májusi jó időt. Hétfő – Hajnalban és este többfelé, napközben...

  köpönyeg.hu előrejelzése alapján nem élvezhetjük majd felhőtlenül a kellemes meleget, viharok, jégeső, erős széllökések ugyanis bármikor megzavarhatják a májusi jó időt.

  Hétfő – Hajnalban és este többfelé, napközben kevesebb helyen fordul elő zápor, zivatar. Főleg a hajnali zivatarrendszerben előfordulhat felhőszakadás és jégeső is. A DNy-i szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 19 és 25°C között alakul a hőmérséklet.

  Kedd – Gomolyfelhős idő lesz szórványosan újabb záporokkal, zivatarokkal. A DNy-i szél továbbra is erős lehet. 20 fok köré gyengül a nappali felmelegedés.

  Szerda – Délelőtt borongós idő várható elszórt záporokkal, délután csökken a felhőzet. A nyugati, északnyugati szél erős, néhol viharos lesz. Délután 18-23°C fok valószínű.

  Csütörtök és péntek – A sok napsütést gomoly-és fátyolfelhők zavarják, de csapadék nem alakul ki. 23-26 fok köré melegszik a levegő.

  The post 7 megyére adtak ki riasztást! Égszakadás, jégeső, viharos szél – mutatjuk mikor ér ide! appeared first on Tudasfaja.com.

  Csapadékzóna érkezik a hétvégén, jégesőre és viharra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat


  Figyelmeztető előrejelzést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat Magyarország területére. Szombaton délután nagy eséllyel alakulhatnak ki az északkeleti megyékben elszórt jelleggel zivatarok jégeső, viharos (60-80 km/h) szél és...

  Figyelmeztető előrejelzést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat Magyarország területére.

  Szombaton délután nagy eséllyel alakulhatnak ki az északkeleti megyékben elszórt jelleggel zivatarok jégeső, viharos (60-80 km/h) szél és nagyobb (15-20 mm) csapadék kíséretében – olvasható a Met.hu-n.

  Szombat este dél felől csapadékzóna érkezik, amely éjszaka észak felé halad, reggelre elhagyhatja az országot. Ebben (bizonytalan számban) számítani kell zivatarokra elsősorban nagyobb csapadék, esetleg viharos széllökések kíséretében.

  Vasárnap bár sokfelé kisüt a nap, már több helyen kialakulhatnak záporok, zivatarok. A déli, délkeleti szelet élénk, néhol északon, északnyugaton erős lökések kísérhetik. Délután 22-28 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

  Hétfőn marad a szeles idő, a déli-délnyugati szelet többfelé élénk, nyugaton és zivatarok idején erős, akár viharos lökések kísérhetik, és kedden sem hagy alább a légmozgás ereje. Záporokra, zivatarokra többfelé kell számítani, lokálisan jelentősebb csapadék is lehullhat. Az enyhe reggeleket követően hétfőn 20-24, kedden 18-22 fok lehet a délutáni órákban. Nagy lehűlés ezt követően szerencsére már nem érkezik.

  The post Csapadékzóna érkezik a hétvégén, jégesőre és viharra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat appeared first on Tudasfaja.com.

  A csoda kutya napról napra megmenti 10 éves gazdája életét


  Öt évvel ezelőtt Luke Nuttal-t 1-es típusú cukorbetegséggel diagnosztizálták. A fiú egészségi állapota megköveteli a folyamatos ellenőrzést, kórházi vizsgálatokat és a véget nem érő küzdelmet a félelemmel. Szerencsére nem csak a...

  Öt évvel ezelőtt Luke Nuttal-t 1-es típusú cukorbetegséggel diagnosztizálták. A fiú egészségi állapota megköveteli a folyamatos ellenőrzést, kórházi vizsgálatokat és a véget nem érő küzdelmet a félelemmel.

  Szerencsére nem csak a szerető szülők, de a kisfiú legjobb barátja, egy fekete labrador is segít az egészsége fenntartásában.

  Amikor a kutyus, akit Jedi-nek neveztek el, megjelent a Nuttall házban, Luke élete pozitív irányban változott. A kutya nem csupán a legjobb barátja, de védőangyala is lett egyben.

  Jedi nem egy átlagos eb. A négylábú minden egyes alkalommal jelez a szülőknek, ha a fiuk vércukorszintje kórosan megemelkedik vagy leesik. A kutya intenzív képzésen vett részt, hogy a gyermek mindennapi védelmét szolgálja.

  Jedi szaglása és ösztöne segít neki, hogy Luke vércukorszintjét 98%-os pontossággal meghatározza. Amikor csökken az érték, oldalra biccenti a fejét, amikor emelkedik, akkor pedig megrázza.

  A kutya ideje legnagyobb részében Luke mellett van és informálja a környezetét a változásról és a bekövetkező rohamról, amilyen hamar csak tudja.

  Egyik este Jedi megérezte, hogy Luke kritikus állapotba került, miközben a fiú édesanyja a szomszéd szobában aludt és nem hallotta, hogy az eszköz jelez. Jedi pontosan tudta, hogy mit kell tennie és azonnal felébresztette a nőt, hiszen minden másodperc számított, ami akár a fiú életébe is kerülhetett volna.

  Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

  tudasfaja.com

  The post A csoda kutya napról napra megmenti 10 éves gazdája életét appeared first on Tudasfaja.com.

  Ha te is tapasztalod ezeket a dolgokat, az azt jelenti, hogy erős aurád van


  Azok az emberek, akiknek erős az aurája, sokkal kiegyensúlyozottabbak lelkileg, pozitívabb világképpel rendelkeznek, elégedettebbek az életükkel és általában véve boldogabbak, mint a többiek. A következőkben azokat a jeleket szedtük egy...

  Azok az emberek, akiknek erős az aurája, sokkal kiegyensúlyozottabbak lelkileg, pozitívabb világképpel rendelkeznek, elégedettebbek az életükkel és általában véve boldogabbak, mint a többiek.

  A következőkben azokat a jeleket szedtük egy csokorba, amelyek megtapasztalása szerint, te is ezen szerencsések táborát erősíted.

  1 – Keveset betegeskedsz

  Már a napját sem tudod, hogy mikor voltál utoljára beteg vagy fájt a fejed? Ha ágynak dőlsz, az is évente nagyjából egyszer fordul elő és nem tart tovább 1 vagy 2 napnál? Az erős aurával rendelkező személyek sokkal energikusabbak, szinte sosem betegeskednek.

  2 – Szerencse kegyeltje

  Sokan neveznek a szerencse gyermekének, szinte soha nem vallasz kudarcot semmiben, de ha mégis, abból is gyorsan talpra állsz és kijavítod a hibát. Mintha egyszerűbb lenne elérned a céljaidat, mint a környezetednek és ehhez nem kell látszólag nagy erőfeszítéseket tenned.

  3 – Optimizmus magas fokon

  Szinte lehetetlen kihozni a sodrodból. Mindennek a pozitív oldalát tekinted és a nehezebb élethelyzetekben is próbálod megtalálni azt, amit tanulhatsz belőlük. A nehézségeken másokhoz képest gyorsabban túlteszed magad.

  4 – Nem panaszkodsz

  A környezet számára úgy tűnhet, hogy az ilyen embereknek soha semmi problémájuk nincsen, csak boldogság jut ki nekik osztályrészül. Persze ez nem így van, de tudják jól, hogy az állandó panaszkodás nem javít a helyzetükön és felesleges időpazarlásnak is tartják.

  5 – Vezető egyéniség

  Valamilyen vezető szerepet töltesz be, vagy a környezetedben olyan típus vagy, akit szívesen követnek mások, gyakran fordulnak hozzád tanácsért és sokan példaképként tekintenek rád.

  6 – Fizikailag erős vagy

  Egy mentálisan erős, fejlett aurájú ember fizikailag is erős. Több az energiája és jobban teljesít a feladatai elvégzésekor. A fáradtság alig látszik rajta, de nem is igazán jellemző rá.

  7 – Alkalmazkodsz a változásokhoz

  Nyitott vagy a környezeted és a világ változásaira és nem akarsz megragadni egy szinten. Nem kényelmesedsz bele a napi rutinba, könnyedén újulsz meg te magad is. Tudod jól, hogy az élet maga a fejlődés, a fejlődés pedig változás nélkül lehetetlen.

  Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

  tudasfaja.com

  The post Ha te is tapasztalod ezeket a dolgokat, az azt jelenti, hogy erős aurád van appeared first on Tudasfaja.com.

  Ezek a fürdőgatyák idén nyáron kiszabadulnak a strandokra, ha tetszik, ha nem!

  Ezek a fürdőgatyák idén nyáron kiszabadulnak a strandokra, ha tetszik, ha nem!


  A farmer örök, mindenhez passzol és nincs olyan ember a világon, akinek ne lenne legalább egy farmer ruhadarabja a szekrényében. Valljuk be, kordbársony például nem áll halomban otthon a gardróbban. Épp emiatt történhetett meg, hogy a...

  A farmer örök, mindenhez passzol és nincs olyan ember a világon, akinek ne lenne legalább egy farmer ruhadarabja a szekrényében. Valljuk be, kordbársony például nem áll halomban otthon a gardróbban.

  Épp emiatt történhetett meg, hogy a divatvilág és a ruhaipar lecsapott egy nem mindennapi piaci rés betömésére. Nos, talán ennyire messzire nem kellett volna menniük, vagy mégis?

  Egy onilne ruházati cég jelenleg olyan fürdőruhákat, bikiniket és fürdőgatyákat forgalmaz, amelyek a farmer iránti szenvedély szellemiségében láttak napvilágot. Ugyan az anyaga nem farmer, a mintája határozottan az.

  A női darabokra azt mondanánk, hogy szódával elmegy, na de a férfi fecskék… Olyan, mintha túlságosan is rövidre szabott farmernadrágban mászkálnak az erősebbik nem képviselői a strandon.

  A Shinesty nevezetű cég büszkén reklámozza legújabb nyári darabját ‘Jeado’ néven, amely természetesen futótűzként terjedt el a neten. Felhívják a figyelmet, hogy, aki szeretne még rendelni belőle, az ne késlekedjen, mert vannak típusok, amelyekből már így is kifogytak.

  Miközben lesokkolódtál, olvasd el egy részletet a Shinesty termékleírásából:

  Cégünk farmer mintás fürdőnadrágja, a Jeado olyan, mint egy zacskó chipset enni egy templomban. Mindenki téged bámul, megvetéssel a szemében, de mélyen legbelül ők is szeretnének belőle.

  Te vennél? 😀

  Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

  tudasfaja.com

  The post Ezek a fürdőgatyák idén nyáron kiszabadulnak a strandokra, ha tetszik, ha nem! appeared first on Tudasfaja.com.