Λόγια-Σταράτα

  ELIF – Εξελίξεις: Ο Νετζντέτ πνίγει την Αρζού!

  ELIF – Εξελίξεις: Ο Νετζντέτ πνίγει την Αρζού!


  Καταιγστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ELIF Ο Νετζντέτ πηγαίνει να δει την Γκόντζα αλλά εκείνη του λέει πως δεν αντέχει να...

  Καταιγστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ELIF

  Ο Νετζντέτ πηγαίνει να δει την Γκόντζα αλλά εκείνη του λέει πως δεν αντέχει να σκέφτεται πως φέρθηκε έτσι σε ένα μικρό παιδάκι. Ο Νετζντέτ της απαντάει πως θα μείνει εκεί μέχρι να έρθει στα λογικά της και φεύγει. Η Γκόντζα νιώθει έντονο πόνο στο στομάχι. Παρά το γεγονός πως είναι θυμωμένος μαζί της, ο Νετζντέτ ζητάει από τον Ερκούτ να πάει φαγητό και μια κουβέρτα στην Γκόντζα χωρίς όμως να της αναφέρει πως αυτός έδωσε την εντολή…

  Η Γκόντζα είναι λυπημένη επειδή ο Νετζντέτ την κρατάει ακόμα κλειδωμένη στην αποθήκη. Όταν ο Ερκούτ της πηγαίνει φαγητό εκείνη του λέει τα παράπονα της αλλά ο Ερκούτ δεν της λέει πως ο Νετζντέτ της έστειλε το φαγητό.

  Την επόμενη μέρα ο Νετζντέτ λέει στη Ναζάν να πάει πρωινό στην Γκόντζα. Η Γκόντζα λιποθυμάει μπροστά στη Ναζάν και εκείνη φωνάζει έναν από τους άντρες του Νετζντέτ, τον Μπεκίρ…

  Όταν ο Νετζντέτ ενημερώνεται για τη λιποθυμία της Γκόντζα σπεύδει στο πλευρό της. Η κοπέλα όμως δεν συνέρχεται, παρά τις προσπάθειές του και έτσι τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

  Η Γκόντζα ανακτά τις αισθήσεις της και οι γιατροί ανακοινώνουν πως είναι έγκυος. Ο Νετζντέτ είναι πολύ χαρούμενος αλλά η Γκόντζα είναι θυμωμένη με τον Νετζντέτ και του λέει πως δεν το θέλει το παιδί αυτό. Η Γκόντζα παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι μαζί με τον Νετζντέτ. Η Αρζού σοκάρεται όταν μαθαίνει πως η Γκόντζα είναι έγκυος.

  Στη συνέχεια ο Νετζντέτ κάνει ό,τι μπορεί για να τον συγχωρήσει η Γκόντζα. Η κοπέλα όμως νιώθει να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στον Νετζντέτ και φοβάται τον Νετζντέτ και το πως θα μεγάλωνε το παιδί τους. Η Αρζού ισχυρίζεται πως το παιδί, που περιμένει η Γκόντζα είναι κάποιου άλλου αλλά ο Ερκούτ της λέει πως υπερβάλλει.

  Η Γκόντζα δεν καταφέρνει να πείσει τον Νετζντέτ να κάνει έκτρωση αλλά καταφέρνει να τον κάνει έξαλλο. Η Γκόντζα ζητάει τη βοήθεια του Ερκούτ για να το σκάσει αλλά εκείνος της λέει πως δεν θέλει να κάνει εχθρό του τον Νετζντέτ…

  Τις επόμενες μέρες η Γκόντζα θα ακούσει το Νετζντέτ να ζητάει από τον Ερκούτ να παραδώσει κάποια όπλα και καταγγέλλει τον Ερκούτ στην αστυνομία.

  Ο Ερκούτ πηγαίνει να παραδώσει τα όπλα αλλά η αστυνομία έχει στήσει παγίδα και τον συλλαμβάνουν. Καθώς ο Νετζντέτ περιμένει νέα από τον Ερκούτ, ο δικηγόρος του τον ενημερώνει πως κάποιος έκανε καταγγελία στην αστυνομία και ο Ερκούτ έχει συλληφθεί.

  Ο δικηγόρος λέει, επίσης, πως αν ο Ερκούτ δώσει το όνομα του Νετζντέτ στην αστυνομία, τότε θα γλυτώσει τα 20 χρόνια φυλάκισης. Ο Νετζντέτ δίνει εντολή στον δικηγόρο του να το κανονίσει με τον τρόπο που ξέρει. Η Γκόντζα προσποιείται την έκπληκτη όταν μαθαίνει για τη σύλληψη του Ερκούτ. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Ερκούτ υποστηρίζει πως αυτός οργάνωσε την παράδοση των όπλων και πως δεν δουλεύει για κανέναν. Οι αστυνομικοί του λένε πως αν δεν μιλήσει θα καταδικαστεί σε 20 χρόνια τουλάχιστον. Ο δικηγόρος του Νετζντέτ τον ενημερώνει πως ο Ερκούτ δεν μίλησε. Το σχέδιο της Γκόντζα αποτυγχάνει…

   

  Στη συνέχεια η Αρζού λέει στην Γκόντζα να μη γεννήσει το παιδί, που περιμένει και την απειλεί ότι θα το μετανιώσει πικρά αν δεν την ακούσει ενώ η Γκόντζα της απαντάει πως θα το γεννήσει μόνο και μόνο από μίσος για εκείνη.

  Η Αρζού βρίσκει κάποια στιγμή την ευκαιρία να ρίξει δηλητήριο στο ρόφημα της Γκόντζα για να την κάνει να χάσει το μωρό αλλά δεν έχει υπολογίσει ότι ο Νετζντέτ την παρακολουθεί.

  Έξαλλος ο άντρας αρπάζει την κόρη του, την πετάει κάτω και την πιάνει από το λαιμό προσπαθώντας να την πνίξει.

   

   

  The post ELIF – Εξελίξεις: Ο Νετζντέτ πνίγει την Αρζού! appeared first on Λόγια-Σταράτα.

  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Το ύπουλο σχέδιο της Λίλιαν για να χωρίσει Μελίτη-Μαρίνα

  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Το ύπουλο σχέδιο της Λίλιαν για να χωρίσει Μελίτη-Μαρίνα


  Ραγδαίες Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Μάθετε το ύπουλο σχέδιο της Λίλιαν για να χωρίσει τη...

  Ραγδαίες Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

  Μάθετε το ύπουλο σχέδιο της Λίλιαν για να χωρίσει τη Μελίτη από τη Μαρίνα!

  Η Λίλιαν δεν αντέχει στη σκέψη ότι η Μελίτη δένεται όλο και περισσότερο με τη Μαρίνα. Κάτι πρέπει να κάνει για αυτό. Έτσι επιχειρεί να δηλητηριάσει τη σχέση της κόρης της με τη βιολογική της μητέρα βάζοντας λόγια που θα σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά τους.

  Η Μελίτη ζητά πια σε καθημερινή βάση να βλέπει τη Μαρίνα. Θέλει να περνάει όλο και περισσότερες στιγμές μαζί της. Τη θαυμάζει, της φαίνεται πολύ όμορφη και καλή στα παιδικά της ματάκια. Μιλάει στην αδελφή της την Ελπίδα με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και αυτό τσακίζει τη Λίλιαν, που τρέμει στην ιδέα ότι θα τη χάσει. Δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την κόρη της τόσο εύκολα να φύγει από την αγκαλιά της. Θεωρεί ότι εκείνη είναι δικαιωματικά η μάνα της και όχι η Μαρίνα. Εκείνη τη μεγάλωσε, στάθηκε δίπλα της, της έδωσε την ανατροφή που έχει και όλη την αγάπη της. Ηδη έχει μετανιώσει για την καλή της πρόθεση απέναντι στη Μαρίνα.

  Όσο κι αν ο Σταύρος είναι καθησυχαστικός λέγοντάς της ότι η Μελίτη πλέον θα είναι ακόμη πιο ευτυχισμένη γιατί θα έχει δυο μητέρες, εκείνη δεν το δέχεται. Δεν θέλει να τη μοιραστεί. Αυτό που πρέπει να επιδιώξει πάση θυσία είναι να απομακρύνει την κόρη της από τη βιολογική της μητέρα. Για αυτό και κάποια στιγμή που βρίσκονται οι δυο τους βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Έχετε δει και αυτό; Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Έλλη προσπαθεί να κρατήσει μακριά τη Μελίτη από τα παιδιά της! Καταιγιστικές εξελίξεις!

  Το ψέμα, η φυγή και το τροχαίο

  Μπορεί η Μαρίνα να φαντάζει στοργική και τρυφερή στα μάτια της Μελίτης, αλλά η Λίλιαν έχει τον τρόπο της να κάνει το κορίτσι να αλλάξει γνώμη για τη μαμά του. Ετσι αρχίζει να του βάζει λόγια. «Ξέρεις, η Μαρίνα επέλεξε να μη σε κρατήσει κοντά της όταν ήσουν μωρό», της λέει. «Δηλαδή με εγκατέλειψε;» τη ρωτάει το κοριτσάκι. «Καμιά φορά συμβαίνουν πράγματα που πληγώνουν τους άλλους χωρίς να φταίνε. Ναι, σε άφησε τότε», της αποκρίνεται και το κορίτσι πληγώνεται.

  Πρόθεση της Λίλιαν είναι να διακόψει τους ισχυρούς δεσμούς που πάνε να δημιουργηθούν ανάμεσα σε μάνα και κόρη, και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν η Μελίτη πιστέψει ότι η βιολογική της μητέρα δεν την αγαπάει πραγματικά. Δεν θέλει όμως να διακινδυνεύσει με τίποτα να τη χάσει. Ετσι ζητάει τη βοήθεια της Κάτιας για να το σκάσει με το παιδί στο εξωτερικό. Εκείνη της λέει ότι θα τη βοηθήσει, αλλά ενημερώνει τον Φώτη για τις προθέσεις της.

   

  Η Μελίτη, με τη σειρά της, συνεχίζει επίμονα να ζητά τη Μαρίνα. Η Λίλιαν φτάνει στα όριά της και παρορμητικά, παίρνει και τα δύο κορίτσια και φεύγει από το σπίτι, ξεγελώντας ακόμη και τον Σταύρο. Εκείνος, όταν το ανακαλύπτει, στην προσπάθειά του να τις προφτάσει παθαίνει τροχαίο και η Λίλιαν αναγκάζεται να επιστρέψει. Ομως το ατύχημα συγκλονίζει τη Μελίτη που δεν θέλει να χάσει τον μπαμπά της και αρχίζει να κρατάει αποστάσεις από τη Μαρίνα.

  Πηγή: youweekly.gr

  The post ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Το ύπουλο σχέδιο της Λίλιαν για να χωρίσει Μελίτη-Μαρίνα appeared first on Λόγια-Σταράτα.

  ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47 (VIDEO)


  Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κυκλος ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47 Η Πιρίλ προσπαθεί να πείσει την Μπαχάρ ότι δεν έχει προσπαθήσει...

  Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κυκλος

  ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47

  Η Πιρίλ προσπαθεί να πείσει την Μπαχάρ ότι δεν έχει προσπαθήσει ποτέ να την βλάψει ή να την πληγώσει και της ζητά να μην αποκαλύψει στον Σαρπ ότι είχε πάει να τη δει στο σχολείο.

  Η απάντηση της Μπαχάρ την αποστομώνει! Ο Σαρπ, για να κρατήσει κρυφό το θάνατο της Γελίζ εξακολουθεί να λέει στην Μπαχάρ ότι δεν έχουν τηλέφωνο. Όμως, η απροσεξία της Πιρίλ αποκαλύπτει το ψέμα του.

  Ο Σουάτ καλεί τη Σιρίν για φαγητό και της δίνει ένα δώρο ζητώντας τη να τον συγχωρήσει που την υποψιάστηκε πως μίλησε στον Σαρπ για την απαγωγή.

  Ένα σχόλιο της Σιρίν για το δώρο ξαφνιάζει πολύ τον Σουάτ.


  Ο Σαρπ καλεί τον Μουνίρ στο σπίτι για να μιλήσουν. Εκείνος φοβάται μήπως τον αναγνωρίσει η Μπαχάρ, αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί.

  Η επίσκεψη του Μουνίρ αποκαλύπτει κι άλλα ψέματα…

  Δείτε το video και ΕΔΩ

  ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1ου ΚΥΚΛΟΥ ΕΔΩ

  ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

  44 ΕΔΩ

  45 ΕΔΩ

  46 ΕΔΩ

  47 ΕΔΩ

  48 ΕΔΩ

  49 ΕΔΩ

  50 ΕΔΩ

  51-52 ΕΔΩ

  Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Μια Ζωη – Kadin

  The post ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47 (VIDEO) appeared first on Λόγια-Σταράτα.

  Κόντρα Καϊλή – Χατζησωκράτη στο ΣΚΑΪ !”Ο Εθνομηδενισμός δεν σας κάνει προοδευτικούς” (video)


  Έντονη κόντρα και αντιπαραθέσεις είχε το τελευταίο τηλεοπτικό πάνελ του ΣΚΑΙ στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα με τη συμμετοχή των Παφίλη...

  Έντονη κόντρα και αντιπαραθέσεις είχε το τελευταίο τηλεοπτικό πάνελ του ΣΚΑΙ στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα με τη συμμετοχή των Παφίλη (ΚΚΕ) , Χατζησωκράτη ( ΔΗΜΑΡ – ΣΥΡΙΖΑ) , Καϊλή (ΚΙΝΑΛ) και Ασημακοπούλου (ΝΔ)

  Η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή ήταν χειμαρρώδης και κάποια στιγμή ήρθε σε έντονη κόντρα με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Χατζησωκράτη που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στο ΚΙΝΑΛ.

  “Ο Εθνομηδενισμός δεν σας κάνει προοδευτικούς” είπε η εκ Μακεδονίας προερχόμενη πολιτικός του ΚΙΝΑΛ ενώ κατηγόρησε τον κ.Χατζησωκράτη και τη ΔΗΜΑΡ ότι πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ επειδή τους έδωσε ένα υπουργείο (σ.σ. Στον κ.Θεοχαρόπουλο) φεύγοντας από τη σοσιαλδημοκρατία, μετακομίζοντας στην ολοκληρωτική αριστερά.

  “Σας ήρθε η φώτιση τα Χριστούγεννα και καταλάβατε μέσα στις γιορτές ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι πολύ πατριωτικό για εσάς. Το πατριωτικό για σας δεν είναι προοδευτικό’

  “Δεν το κατάλαβαν οι σοσιαλιστές, δεν το κατάλαβε κανένας” απάντησε ο κ.Χατζησωκράτης ο οποίος φάνηκε να χάνει την ψυχραιμία του. “Είναι φτηνιάρικο αυτό το πράγμα” συνέχισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

  “Αφήστε τους χαρακτηρισμούς” του απάντησε η κ. Καϊλή  και η κόντρα συνεχίστηκε.

  Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο παρακάτω video

  Να θυμίσουμε ότι η κόντρα.Χατζησωκράτη- Καϊλή έχει παρελθόν καθώς το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ είχε αντιδράσει έντονα λόγω της παρουσίας της κ. Καϊλή  στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία όταν ακόμα εκείνος και το κόμμα του ήταν στο ΚΙΝΑΛ πριν τα βρουν με το ΣΥΡΙΖΑ. (Δείτε Εδώ)

  The post Κόντρα Καϊλή – Χατζησωκράτη στο ΣΚΑΪ !”Ο Εθνομηδενισμός δεν σας κάνει προοδευτικούς” (video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.

  Στοίχημα: Θα παλέψουν οι «Ταύροι» στο Λειψία – Μπάγερν!


  Πλούσιο σε αγώνες, και πολύ σημαντικούς, είναι το σημερινό (25/05) κουπόνι πάμε στοίχημα. Το Betarades.gr δηλώνει φυσικά «παρών» με κορυφαίες...

  Πλούσιο σε αγώνες, και πολύ σημαντικούς, είναι το σημερινό (25/05) κουπόνι πάμε στοίχημα. Το Betarades.gr

  δηλώνει φυσικά «παρών» με κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος. Οι τελικοί κυπέλλων στην Ευρώπη μαγνητίζουν το ενδιαφέρον και προσφέρουν δυνατές επιλογές. Έτσι, ασχολούμαστε με το Λειψία – Μπάγερν, το Πόρτο – Σπόρτινγκ, αλλά και με άλλα ματς από ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Winmasters

  Ας δούμε τώρα τα παιχνίδια μας!

  «Διψάει» η Λειψία

  Ξεκινάμε τα προγνωστικά για το στοίχημα, με τον τελικό κυπέλλου Γερμανίας. Η Λειψία κοντράρεται με τη Μπάγερν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Φαβορί υπάρχει, και είναι οι «Βαυαροί», ωστόσο τα  πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οι «Ταύροι» αποτελούν ένα πολύ ικανό σύνολο, που τερμάτισε στην τρίτη θέση της Bundesliga. Ήταν ανταγωνιστικοί και στα δύο ματς με τη Μπάγερν, έχοντας μία ισοπαλία (0-0) και μία δύσκολη ήττα (1-0). Είναι ο πρώτος τους τελικός και «διψάνε» για τον τίτλο.

  Από την άλλη, η Μπάγερν δεν εντυπωσίασε φέτος αλλά κατέκτησε το πρωτάθλημα. Βέβαια, και πέρσι είχε συμβεί το ίδιο, αλλά ηττήθηκε στον τελικό κυπέλλου από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-1. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο απέναντι σε μια παθιασμένη και αξιόλογη ομάδα. Να σημειωθεί, πως πρόκειται για το τελευταίο ματς του κόουτς Ράνγκνικ στον πάγκο της Λειψίας. Επομένως, υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο.

  Ο τελικός είναι αμφίρροπος και αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Θεωρούμε ότι οι «Ταύροι» έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν την κούπα και θα τα δώσουν όλα. Επιλέγουμε το Λειψία +1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση που η Λειψία χάσει με ένα γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.93.

  Με τα γκολ στο Σπόρτινγκ – Πόρτο

  Μένουμε σε τελικό κυπέλλου, αλλά πάμε σε αυτόν της Πορτογαλίας. Εδώ, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα παίξει με την Πόρτο. Το παιχνίδι θα γίνει στο στάδιο «Ζαμόρ» της Λισαβόνας. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στο Λιγκ Καπ, με τη Σπόρτινγκ να κερδίζει 3-1. Συνολικά, δύο από τα τρία μεταξύ τους παιχνίδια φέτος, έληξαν Over 2.5. Πρόκειται άλλωστε για επιθετικά σύνολα που έχουν τα προβλήματά τους στην άμυνα. Αμφότερες, έχουν κατακτήσει το τρόπαιο από 16 φορές.

  Η μάχη αναμένεται μεγάλη. Η Πόρτο έχασε οριακά το πρωτάθλημα και θέλει να… εξιλεωθεί με μια κούπα. Η Σπόρτινγκ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι το ματς θα γίνει στη Λισαβόνα και να σώσει μια κακή χρονιά. Το κίνητρο είναι ισχυρό και για τους δύο, και περιμένουμε να παλέψουν με το βασικό τους «όπλο», την επίθεση. Ο αγώνας προβλέπεται θεαματικός και στηρίζουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

  Ανώτερη η Μπενεβέντο

  Από τα… κύπελλα, μεταφερόμαστε στα πρωταθλήματα, και συγκεκριμένα στη Serie B της Ιταλίας. Η Μπενεβέντο υποδέχεται σήμερα την Τσιταντέλα, για τα ημιτελικά των πλέι-οφ ανόδου. Είναι ο επαναληπτικός, με τη Μπενεβέντο να έχει κερδίσει 1-2 στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να τονίσουμε, ότι οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τέσσερις φορές φέτος την Τσιταντέλα σε ισάριθμες αναμετρήσεις, για πρωτάθλημα, κύπελλο και πλέι-οφ! Τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της Serie B, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην όγδοη.

  Είναι φανερό, ότι η Μπενεβέντο αποτελεί καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό της. Το έχει αποδείξει με κάθε τρόπο φέτος, κερδίζοντάς την σε όλα τα ματς. Η Τσιταντέλα είναι υποχρεωμένη να ανοιχτεί για να βρει γκολ, και αυτό είναι επικίνδυνο. Οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα για να αξιοποιήσουν τα κενά και να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη. Πιστεύουμε ότι η Μπενεβέντο θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και σήμερα, και πάμε με τον «άσο» στο 1.87.

  Σε φόρμα η Ράστα Βέχτα

  Στο μπάσκετ τώρα, θα ασχοληθούμε με τα πλέι-οφ του γερμανικού πρωταθλήματος. Το ματς που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον για το στοίχημα, είναι το Ράστα Βέχτα – Μπάμπεργκ. Είναι ο τρίτος προημιτελικός της σειράς, με το σκορ στο 1-1. Η Βέχτα έκανε εύκολα το 1-0 στην έδρα της, με 96-85. Ωστόσο, ηττήθηκε στο Μπάμπεργκ με 102-98. Βέβαια, λίγο έλειψε να κερδίσει στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά ένα καλάθι του Ράις στην εκπνοή της στέρησε το break. Και στην άλλη φετινή ήττα της Βέχτα από τη Μπάμπεργκ, χρειάστηκε ο Ράις στο τέλος του τετάρτου δεκαλέπτου να στείλει το ματς στην παράταση.

  Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει ήδη δύο φορές εύκολα φέτος τη Μπάμπεργκ, και έχουν χάσει πολύ δύσκολα από αυτήν. Παίζουν ωραίο μπάσκετ και έχουν εντυπωσιάσει τους πάντες στη Γερμανία. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορούν να πάρουν εκ νέου προβάδισμα στη σειρά.

  Εμείς λοιπόν, δεν έχουμε παρά να εμπιστευτούμε τη φόρμα και την εικόνα των ομάδων, τόσο στα μεταξύ τους παιχνίδια, όσο και γενικά. Ειδικά σε αποδόσεις αουτσάιντερ, η Βέχτα αξίζει το ποντάρισμα. Συνεπώς, καταλήγουμε στη νίκη της Ράστα Βέχτα στο 2.05.

  Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

  The post Στοίχημα: Θα παλέψουν οι «Ταύροι» στο Λειψία – Μπάγερν! appeared first on Λόγια-Σταράτα.

  Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 25 & 26 Μαΐου 2019 από την Α.Λεούση

  Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 25 & 26 Μαΐου 2019 από την Α.Λεούση


  Τα Ζώδια για 25 και 26 Μαΐου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση… Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές...

  Τα Ζώδια για 25 και 26 Μαΐου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

  Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

  Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

  ΚΡΙΟΣ: Επιβάλετε να αλλάξετε τακτική και θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες να αντικαταστήσετε σχέδια ακόμα και συνεργάτες στον επαγγελματικό σας χώρο. Φροντίστε να είστε ρεαλιστές στις καταστάσεις.

  ΤΑΥΡΟΣ: Κρίση φαίνεται πως θα περάσει ο συναισθηματικός τομέας, καθώς μια σχέση θα πάρει τέλος, ενώ επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια, αναζωπυρώνονται.

  ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του μήνα προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά επικεντρωθείτε περισσότερο στα θετικά στοιχεία. Κοντρολάρετε τις διαθέσεις σας για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα εμπόδια μπορεί να υπάρχουν, αλλά η δύναμή σας είναι αρκετή για να τα ανατρέψει και να σας βγάλει νικητές. Σεβαστείτε τις συνεργασίες σας και το χρήμα.

  ΛΕΩΝ: Μετριάστε την καταναλωτική σας μανία και μην παρασύρεστε από επιφανειακές εκτιμήσεις. Κάντε πιο προσεκτικό παιχνίδι στις κοινωνικές σας συναναστροφές, αλλάζοντας τακτική.

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε κόντρες με συνεργάτες και άτομα κύρους. Δυνατότητες και ευκαιρίες υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι σωστές κινήσεις.

  ΖΥΓΟΣ: Επανεξετάστε κάποιο σοβαρό σχέδιο που αφορά μια συνεργασία σας και μην είστε συνέχεια επιθετικοί και πιεστικοί με το σύντροφό σας. Είναι αρκετά κουρασμένος για να τον παιδεύετε και εσείς.

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με την περιφρούρηση των περιουσιακών σας στοιχείων και των οικογενειακών σας θεμάτων. Στη συνέχεια δώστε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή.

  ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αποθαρρύνεστε γιατί έχετε πολλά ατού για να είστε ανάμεσα στους νικητές. Η υπερβάλλουσα ευαισθησία και η εσωστρέφεια δεν είναι καλά όπλα για τον αγώνα σας.

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις και τα συναισθηματικά σας και δείξτε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην επαγγελματική σας ζωή, χωρίς να ξεχνάτε να είστε ειλικρινείς.

   

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι τόσα πολλά μαζεμένα για να συσσωρεύετε κι άλλα πράγματα μέσα σας. Δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια ή στήριξη από άτομα που είναι πρόθυμα να σας τη δώσουν.

  ΙΧΘΥΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και θα έχετε κάθε λόγο να προσδοκάτε το καλύτερο. Κολακέψτε λίγο τους γύρω σας, αντί να τους υπογραμμίζετε λάθη και ελλείψεις.

  Πηγή: oroskopos.gr

  The post Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 25 & 26 Μαΐου 2019 από την Α.Λεούση appeared first on Λόγια-Σταράτα.

  Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ: H βοήθεια προς την Ελλάδα δεν κόστισε σε κανέναν ούτε… ευρώ


  «Μέχρι στιγμής, η ελληνική βοήθεια δεν έχει κοστίσει σε κανέναν ούτε ένα ευρώ σε πραγματικούς όρους», δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος της...

  «Μέχρι στιγμής, η ελληνική βοήθεια δεν έχει κοστίσει σε κανέναν ούτε ένα ευρώ σε πραγματικούς όρους», δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Bild».

  Θα θεωρούσε, επίσης, λάθος την εκ των υστέρων έξοδο από την ευρωζώνη μιας χώρας ως απάντηση στην κρίση του χρέους: «Εάν φύγει μια χώρα, τότε απειλείται η διάλυση του ευρώ», όπως είπε χαρακτηριστικά.

  «Βλέποντας τα πράγματα από σημερινή σκοπιά, είναι αλήθεια ότι Ελλάδα έγινε μέλος της ευρωζώνης παραποιώντας τα στατιστικά στοιχεία» ανάφερε, για παραδεχθεί, ωστόσο, ότι η ευθύνη όμως είναι και δική του.

  «Το καταλογίζω μέχρι σήμερα στον εαυτό μου: ως υπουργός Οικονομικών ανήκα σε εκείνους οι οποίοι δεν ήθελαν να ελέγχονται οι εθνικές στατιστικές Αρχές από ανεξάρτητες ευρωπαϊκές, γι αυτό και το αλλάξαμε: Σήμερα η Ευρωπαϊκή Στατιστική Αρχή, η “Eurostat”, μπορεί να ερευνήσει τα βιβλία κάθε χώρας μέλους ενδελεχώς. Η Ευρώπη είναι λοιπόν σε θέση να μάθει από τα λάθη της» επισήμανε.

  Τέλος, ο κ. Γιούνκερ χαρακτήρισε το ευρώ «αμετάκλητο» ως κοινό νόμισμα. «Μια νομισματική Ένωση πρέπει αν είναι σταθερότερη από ένα γάμο, διότι διαφορετικά δεν την πιστεύει κανένας», όπως είπε.

  Βαλερί Ζισκάρ ντ΄ Εστέν: Ζητήθηκαν υπερβολές από τους Έλληνες
  Η Ελλάδα έχει πολλά δύσκολα χρόνια πίσω της, ζητήθηκαν υπερβολικές προσπάθειες από τον ελληνικό λαό δηλώνει στα «ΝΕΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, Βαλερί Ζισκάρ ντ΄Εστέν.

  Στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας στους πολίτες της Ελλάδας για την επόμενη ημέρα, ο πολύπειρος Γάλλος πολιτικός τονίζει ότι η ελπίδα του είναι στο μέλλον η Ελλάδα «θα βρει όλη τη ζωντάνια της, διότι προφανώς κατέχει μια θέση στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια».

  Πηγή: Cnn.gr

  The post Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ: H βοήθεια προς την Ελλάδα δεν κόστισε σε κανέναν ούτε… ευρώ appeared first on Λόγια-Σταράτα.

  Γεννηματά: Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος


  Μιλώντας στο Βελλίδειο η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι «ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος. Είναι ψήφος στην πόλωση, στο διχασμό,...

  Μιλώντας στο Βελλίδειο η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι «ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος. Είναι ψήφος στην πόλωση, στο διχασμό, στο αδιέξοδο».

  Αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα είπε μεταξύ άλλων ότι «από το Bella ciao πήγε στη dolce vita.

  Πρόσθεσε ότι τον κ. Τσίπρα “θα τον ακολουθούν πάντα οι ακροδεξιοί που τοποθέτησε περήφανα στην Κυβέρνηση και στην ευρωλίστα

  Η κυρία Γεννηματά εκτίμησε ότι το ΚΙΝΑΛ θα είναι η έκπληξη των εκλογών. Την Κυριακή, με την ψήφο του κόσμου το ΚΙΝΑΛ θα υπερασπιστεί το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης.

  Πηγή: skai.gr

  The post Γεννηματά: Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος appeared first on Λόγια-Σταράτα.

  Για απόπειρα παραπλάνησης από το κόμμα Βελόπουλου κάνει λόγο ο Φράγκος Φραγκούλης


  Ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος του Βελόπουλου Για απόπειρα...

  Ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος του Βελόπουλου

  Για απόπειρα παραπλάνησης των ψηφοφόρων από το κόμμα Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου κάνει λόγο ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, απόστρατος στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.

  Σε σχετική δήλωσή του αναφέρει:

  «Στο ευρωψηφοδέλτιο της “Ελληνικής Λύσης” του Κυριάκου Βελόπουλου και στον αριθμό 42 υπάρχει υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης) του Ιωάννη. Όπως πληροφορήθηκα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, κατά τη διανομή ψηφοδελτίων του συγκεκριμένου κόμματος, οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, υπονοώντας ότι συμμετέχω στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο και με εμφανή σκοπό να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους.

  Υποχρεώνομαι για άλλη μια φορά να δηλώσω ότι ουδεμία σχέση έχω με τον συγκεκριμένο υποψήφιο και προφανώς δεν είμαι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο αυτού του κόμματος. Πρόκειται για μια απλή και συνήθη συνεπωνυμία και παρακαλώ αυτό να ξεκαθαριστεί και να διαδοθεί, προκειμένου να ενημερωθούν οι ψηφοφόροι. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το δικό μου όνομα είναι Φραγκούλης (όνομα) Φράγκος (επώνυμο) και επομένως έχουμε να κάνουμε με μια τεχνηέντως κατασκευασμένη συνωνυμία».

  Πηγή: skai.gr

  The post Για απόπειρα παραπλάνησης από το κόμμα Βελόπουλου κάνει λόγο ο Φράγκος Φραγκούλης appeared first on Λόγια-Σταράτα.

  Καμμένος: Αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ, δεν θα υπήρχε κυβέρνηση και έξοδος από τα μνημόνια


  «Αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ, δεν θα υπήρχε πολιτική σταθερότητα, δεν θα υπήρχε κυβέρνηση, δεν θα υπήρχε έξοδος από τα μνημόνια», δηλώνει ο Πάνος...

  «Αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ, δεν θα υπήρχε πολιτική σταθερότητα, δεν θα υπήρχε κυβέρνηση, δεν θα υπήρχε έξοδος από τα μνημόνια», δηλώνει ο Πάνος Καμμένος.Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ο πρόεδρος του κόμματος σημείωσε ακόμα ότι «οι ΑΝΕΛ αποχωρήσαμε από την κυβέρνηση, αφού είχαν θεμελιωθεί τα μέτρα υπέρ του ελληνικού λαού, για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, διότι δεν αποδεχτήκαμε να παραδοθεί το όνομα της Μακεδονίας, πράγμα που έπραξε με την προδοτική συμφωνία ο κ. Τσίπρας, αλλά και ο κ. Μητσοτάκης, αποδεχόμενος erga omnes το σύνθετο όνομα, δηλαδή, το Βόρεια Μακεδονία».

  «Δεν μιλάνε για ευρωεκλογές, γιατί η θέση τους σε σχέση με την Ευρώπη είναι ακριβώς ίδια. Μην ξεχνάτε ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα με το Σοσιαλιστικό Κόμμα, στα οποία ανήκουν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας, συγκυβερνούν στην Ευρώπη. Αποφεύγουν να μιλήσουν για τις ευρωεκλογές, γιατί δεν έχουν να προτείνουν τίποτα άλλο από μια Ευρώπη όπου θα επικυριαρχεί η Γερμανία. Εμείς, ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, μιλάμε για ευρωεκλογές και ζητάμε από τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν την Κυριακή για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Την Κυριακή δεν αλλάζει η κυβέρνηση, εκλέγονται οι εκπρόσωποι του έθνους στην Ευρωβουλή για να χαράξουν την πολιτική για την Ευρώπη».

  Για τις τουρκικές προκλήσεις
  Για την τουρκική προκλητικότητα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημείωσε: «Επιβάλλεται η ενότητα του έθνους, επιβάλλεται να χρησιμοποιήσουμε τη συγκυρία κατά την οποία για πρώτη φορά είναι κοντά μας οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Ρωσία, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ισραήλ, η Αίγυπτος, όλες οι χώρες και να επιβάλουν το διεθνές δίκαιο. Να επιβάλουμε στην Ευρώπη την ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Άμυνας και να θέσουμε στο NATO το θέμα της προκλητικότητας της Τουρκίας».

  «Γιατί ο ψηφοφόρος να ψηφίσει ΑΝΕΛ στις ευρωεκλογές;»
  Τέλος, ερωτηθείς «γιατί ο ψηφοφόρος να ψηφίσει ΑΝΕΛ στις ευρωεκλογές;», ο Πάνος Καμμένος σημείωσε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατία»: «Οι ΑΝΕΛ είναι το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που δεν εξαρτάται από τα μεγάλα ευρωπαϊκά κόμματα, όπως το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία, το Σοσιαλιστικό Κόμμα και η Ευρωπαϊκή Αριστερά, που ανήκουν οι υπόλοιποι. Οι ΑΝΕΛ είμαστε αντίθετοι στην Ευρώπη της τραπεζικής ενοποίησης, της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης πραγμάτων, της υποστολής των σημαιών, της κατάργησης των θρησκειών, της κατάργησης των παραδόσεων και των εθίμων κάθε χώρας. Πιστεύουμε στην Ευρώπη των ισοδύναμων κρατών, στην Ευρώπη όπου ενέταξε την Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, στην Ευρώπη που δεν έχει Βορρά και Νότο, στην Ευρώπη που δεν είναι επικυρίαρχη η Γερμανία. Πιστεύουμε σε μία Ευρώπη που δεν λειτουργεί με μη θεσμοθετημένα όργανα, όπως το Eurogroup. Στην Ευρώπη που δεν βλέπει τις μικρότερες χώρες ως δανειστής, αλλά ως εταίρος».

  iefimerida.gr

  The post Καμμένος: Αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ, δεν θα υπήρχε κυβέρνηση και έξοδος από τα μνημόνια appeared first on Λόγια-Σταράτα.