Budstikka - Forsiden

  Fant fremmed mann sovende på sofaen


  En beboer i Ringstabekkveien på Jar fikk seg litt av et sjokk da vedkommende kom hjem lørdag formiddag. På sofaen lå nemlig en fremmed mann og...

  En beboer i Ringstabekkveien på Jar fikk seg litt av et sjokk da vedkommende kom hjem lørdag formiddag. På sofaen lå nemlig en fremmed mann og sov.

  Rullestolbruker påkjørt i rundkjøring


  Ingen personer skal ha blitt skadet da bil og rullestol krasjet i rundkjøringen ved Holmen...

  Ingen personer skal ha blitt skadet da bil og rullestol krasjet i rundkjøringen ved Holmen senter.

  Julie (40) er verdens sterkeste mamma


  Etter å ha fått tre barn på fem år, fant Julie Dahle (40) ut at hun måtte komme i form. Nå har Emily (12), Nicholas (10) og Wilhelm (7) verdens sterkeste...

  Etter å ha fått tre barn på fem år, fant Julie Dahle (40) ut at hun måtte komme i form. Nå har Emily (12), Nicholas (10) og Wilhelm (7) verdens sterkeste mamma.

  Tildelt rekordbeløp i spillemidler


  Akershus er tildelt 167,7 millioner kroner i spillemidler i 2019 til anlegg for idrett, friluftsliv og fysisk...

  Akershus er tildelt 167,7 millioner kroner i spillemidler i 2019 til anlegg for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet.

  Coucheron gir ut sommerlåt med Sval


  I dag ga Nesøya-artist Coucheron ut den nye singelen Cold med stjerneskuddet Sval. I sommer spiller han på...

  I dag ga Nesøya-artist Coucheron ut den nye singelen Cold med stjerneskuddet Sval. I sommer spiller han på Hvalstrandfestivalen.

  Promillefører fisket opp av dykkere


  Ruset på alkohol og hasj hoppet 27-åringen på sjøen og ville svømme fra politiet. Men lovens lange arm virket også til vanns. Mannen er dømt, men slipper...

  Ruset på alkohol og hasj hoppet 27-åringen på sjøen og ville svømme fra politiet. Men lovens lange arm virket også til vanns. Mannen er dømt, men slipper fengselsstraff.