Nettavisen

  Sydenglad trønder knabbet Joker-premien

  Sydenglad trønder knabbet Joker-premien


  Det var heller ikke noen småpenger som beveget seg på NRK denne kvelden. Før showet var i gang hadde trønderen karret til seg 275.000 kroner i inngangspremie. Potensielt sett kunne hun mer enn tidoblet beløpet til 1,3 millioner. Bli med i neste...

  Det var heller ikke noen småpenger som beveget seg på NRK denne kvelden. Før showet var i gang hadde trønderen karret til seg 275.000 kroner i inngangspremie. Potensielt sett kunne hun mer enn tidoblet beløpet til 1,3 millioner.

  Bli med i neste trekning - spill Joker her!

  Den heldige tok seg ikke bryet med å si om hun ville opp eller ned på tallene, men lot roboten Ask ta seg av det hele. Med slike verdier i spill, vil en nok ikke bebreide seg selv i etterkant, framtiden er tross alt her.

  Dette var trønderens Joker-tall: 3-8-0-9-0

  Ask tok steget opp på null, og der gjemte det seg en toer. På ni var det bare én ting å gjøre, å gå ned, ventet en treer. På åtte gikk Ask ned, men der lå en nier og lurte. På null hoppet Ask opp, hvor han fant en sekser. Det siste tallet var tre, Ask så oppover, men der lå null, og niks for den ellers veldig heldige vinneren.

  Det resulterte i ikke mindre enn 325.000 kroner til kvinnen fra Malvik.

  - Det var bra det da. Nå blir det nok en ferietur til sydligere strøk, sier kvinnen, som liker seg godt ved Middelhavet.

  Hun vant på en femukerskupong hun leverte via mobilen.

  Gratulerer!

  Lørdag er premiepotten i Joker på rundt 2,1 millioner kroner.

  Her kan du spille Joker!

  Lykke til!

  Har du noen heldige som får din grasrotandel? Doner sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse! Les mer HER.

  (Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.) 

  «Mysteriet» om Bermudatriangelet

  «Mysteriet» om Bermudatriangelet


  Siden midten av 1800-tallet og fram til i dag sies en rekke skip og fly å ha forsvunnet under mystiske omstendigheter i det såkalte Bermudatriangelet. Triangelet er et 2,5 millioner kvadratkilometer stort havområde, som strekker seg mellom Bermuda i...

  Siden midten av 1800-tallet og fram til i dag sies en rekke skip og fly å ha forsvunnet under mystiske omstendigheter i det såkalte Bermudatriangelet. 

  Triangelet er et 2,5 millioner kvadratkilometer stort havområde, som strekker seg mellom Bermuda i øst, Puerto Rico i sør og Florida i vest.

  Området har også kallenavn som «Djevelens triangel», og det sies at tusenvis har mistet sine liv her.

  Bermudatriangelet er en myte

  Noen forskere hevder at naturlige fenomen, som «luftbomber» av metangass, kan forklare forsvinninger, men det har i lang tid blitt hevdet at svaret på «gåten» er like enkelt som det er åpenbart:

  Havområdet får ganske enkelt ikke båter og fly til å forsvinne i større grad enn i andre deler av verden.

  Australske Karl Kruszelnicki er kjent for vitenskapsinteresserte. Han har sett nærmere på statistikken for hendelser i området. 

  I et intervju med australske News har han fortalt at antallet fartøy som forsvinner i området «er prosentvis det samme som i resten av verden».

  - Det er nærme ekvator og nær USA, som er et rikt område, og derfor er det mye trafikk der.

  Kruszelnicki hevder myten om Bermudatriangelet oppstod da en rekke militærkonvoier og redningsskip forsvant mellom første og andre verdenskrig. Forferdelig vær samt båter og fly av langt dårligere kvalitet enn i dag er snarere forklaringen enn at det lurer noe mystisk i området.

  Dette var også en tid da piloter oftere enn i dag kunne gjøre katastrofale tabber, som å fly seg vill, drikke store mengder alkohol før flyturen og til og med ta av uten at tilstrekkelig navigasjonsutstyr var om bord i flyet, skriver IFL Science.

  Legg til at havområdet både er så digert og dypt at funn av vrakdeler eller mannskap er sjelden, og du har oppskriften på et godt mysterium.

  FLIGHT 19 FORSVANT SPORLØST: 5. desember 1945 forsvant fem torpedobombere på øvelsestokt over Bermudatriangelet. 27 flyvere og mannskap ble sporløst borte. Foto: (Wikimedia Commons)

  - Et fabrikkert mysterium

  Kruszelnicki er langt fra den første som peker på at det ikke forsvinner flere mennesker i Bermudatriangelet enn ellers i verden.

  Forfatteren Lawrence David Kusche hevder i sin bok «The Bermuda Triangle Mystery: Solved» at dette området ikke er spesielt farligere enn andre havområder, og avviser at triangelet utgjør noen form for mysterium.

  Kusche skal ha gått påstander om forsvinninger og ulykker i området nærmere etter i sømmene. Noen av poengene i boka er oppsummert slik på Wikipedia:

  Antall skip og fly som er rapportert savnet i området er ikke betydelig større enn fra andre havområder på samme størrelse. For et område som herjes av tropiske sykloner var antall forsvinninger i all hovedsak ikke uvanlige høye, usannsynlige eller mystiske. Antall forsvinninger og ulykker var overdrevne på grunn av slapp research. Det kunne for eksempel være at en båt ble rapportert savnet, men ikke at den var kommet til rette igjen. Enkelte forsvinner hadde aldri skjedd. Legenden om Bermudatriangelet er et fabrikkert mysterium. Gåter og mysterier er populært - og inntektsbringende - stoff. Ingenting som heter Bermudatriangelet

  Da World Wide Fund for Nature oppsummerte klodens ti farligste farvann for skip i 2013, kom ikke Bermudatriangelet med på listen.

  Den amerikanske kystvakten har ikke registrert flere hendelser innenfor Bermudatriangelet enn utenfor. Heller ikke anser det britiske marine-forsikringsselskapet Lloyd's det for mer risikabelt å seile gjennom triangelet enn rundt.

  Det er også greit å notere seg at navnet «Bermudatriangelet» ikke offisielt eksisterer. US Board of Geographic Names anerkjenner ikke «Bermuda Triangle» som et eget navn.

  National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) understreker også at det ikke skal skje flere forsvinninger her enn i andre havområder.

  There is no evidence that mysterious disappearances occur with any greater frequency in the Bermuda Triangle than in any other large, well-traveled area of the ocean. - NOAA

  Da journalister i danske Videnskab.dk gikk gjennom rapporter, oversikter og statistikk for området var konklusjonen er entydig: Nei, triangelet er ikke farligere enn andre steder.

  Det har faktisk ikke forsvunnet noen store skip eller fly sporløst og uforklarlig i Bermuda-triangelet siden 1970. Det var omtrent da satellitter gjorde det enklere å følge fartøyene løpende og varsle om dårlig vær, skriver Videnskab.dk.

  Historien om Bermudatriangelet

  Første gangen det ble rapportert om uvanlige forsvinninger i Bermudatriangelet skal ha vært i en artikkel i avisen The Miami Herald den 17. september 1950. 

  To år senere publiserte magasinet «Fate» en artikkel med tittelen «Sea Mystery at Our Back Door» hvor en rekke forsvinninger ble omtalt, deriblant hendelsen med Flight 19 (bildet over).

  Det var i denne artikkelen at triangelet mellom Bermuda, Florida og Puerto Rico først ble skissert. 

  Det var imidlertid forfatter og journalist Vincent Gaddis som fant opp begrepet «Bermudatriangelet» i en artikkel i magasinet «Argosy» i februar 1964. Her argumenterte han for at Flight 19 og andre hendelser føyet seg inn i et mønster av merkelige hendelser i området. I 1965 utdypet han teoriene sine i bokform.

  Skribent Vincent Gaddis var den første som brukte begrepet «Bermudatriangelet», og har skrevet flere artikler og bøker om temaet. Gaddis er blitt kritisert for å ignorere naturlig forklaringer og for å finne på mysterier som ikke eksisterer. Her er han fotografert rundt 1978. Foto: Wikimedia Commons ()

  I årene som fulgte dukket det opp en rekke bøker om Bermudatriangelet, som «Limbo of the Lost» i 1969, «The Bermuda Triangle» og «The Devil's Triangle» i 1974. Sentralt i alle bøkene er historien om Flight 19.

  Vi trenger ikke å kun stole på dagens statistikere, vitenskapsmenn, havforskningsinstitutt og forsikringsselskap. Allerede i 1976, da det prisvinnende vitenskapsprogrammet «Nova» tok for seg påstandene rundt triangelet, var kritikken entydig:

  «Når vi har gått til de originale kildene eller folkene involvert, fordunster mysteriet. Vitenskapen trenger ikke å besvare spørsmål om Bermudatriangelet fordi de spørsmålene er ikke gyldige i utgangspunktet. Skip og fly oppfører seg på akkurat samme måte i triangelet som de gjør alle andre steder i verden».

  IFL Science sier det enkelt: «It's bullshit».

  Les også: Dyatlov Pass: Russland har gjenåpnet etterforskningen av «verdens største mysterium» Led Zeppelin-forfatter: - En av musikk-historiens mest bisarre sexhistorier er sann SR-91 Aurora: Blackbirds hemmelige arvtager eller fri fantasi?
  Norge vinner også i kveld

  Norge vinner også i kveld


  Sportspills øvrige tirsdagsmeny:V65 Sverige: Norsk V65-banker fikser opptur på AxevallaV4 Rättvik: Vi jakter ny lunsjfestOddstips: Wales tar viktige poeng mot IrlandV65 Forus: Lekker V65-omgang med spennende objekterOddstips: 2,50 i odds på Mbappe...

  Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
  V65 Sverige: Norsk V65-banker fikser opptur på Axevalla
  V4 Rättvik: Vi jakter ny lunsjfest
  Oddstips: Wales tar viktige poeng mot Irland
  V65 Forus: Lekker V65-omgang med spennende objekter
  Oddstips: 2,50 i odds på Mbappe og Frankrike

  Mer vennskapskamper denne tirsdagen, og det er Nations League som står i fokus. I kveld er det dog våre egne gutter som skal ut i aksjon, og det i toppoppgjøret mot Bulgaria på Ullevål. Det er og Frankrike - Tyskland som vi gleder oss til. Begge disse kampene vil det naturligvis komme tips til. Det er og noen ordentlig fine privatlandskamper i kveld der blant annet Brasil - Argentina møtes. Det samme gjør og Beliga - Nederland.

  NB! Onsdag er det 218 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18:00. Lever kupongen her

  Norge - Bulgaria H/H - 2,40 (Spillestopp 20:45) 

  Klikk her for å levere dette spillet

  Begrunnelse H/H: Foreslå ren Norge-seier til 1,60 er dørgende kjedelig, og det er heller ikke spesielt god verdi i Norge-seier til 1,60. Derfor fant vi på noe annet. Vi tror Norge vinner kampen, og vi tror i tillegg at de leder denne kampen til pause. Under Lagerbäck har guttene skapt drøssevis av sjanser, og det må snart få mer utteling enn det har gjort til nå. 

  Norge tok en oppskriftsmessig seier mot Slovenia for tre dager siden. Nei, det ble langt i fra noe fyrverkeri av en fotballkamp, men det tok seg opp utover i andreomgangen. Førsteomgangen, foruten volleyscoringen til Sellnæs, var dårlig. Norge skapte flere sjanser de siste 45 minuttene, men fikk ikke utteling. Sist våre menn møtte Bulgaria, så burde vi vunnet. Vi var det helt klart førende laget, men maktet ikke å score mål her heller. Da ender det som det ofte gjør - nemlig med 1-0-tap. Det er dog, sett bortfra resultatet, ingen tvil om at vi var det beste laget i kampen. 

  NB! Onsdag er det 218 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18:00. Lever kupongen her

  Vi synes det ser bra ut under ledeles av Lagerbäck. Med alle turneringer innregnet har vi vunnet seks av de siste syv. Og, ikke minst, så tok laget sin sjette strake hjemmeseier mot Slovenia. Norge kan ta over 1. plassen på tabellen med seier i kveld, men her er det innbyrdes oppgjør som teller. Det vil si at siden det ble 1-0-tap i Bulgaria, så vil en 2-1-seier i kveld ikke holde til tabelltopp . Vi håper derfor på en 2-0-seier! Disse to lagene har møtt hverandre hele 15 ganger, og med tapet i Bulgaria nå sist, så har Norge både vunnet og spilt uavgjort fire ganger, mens de har tapt halvparten mot dagens motstand. 

  Sander Berge har dratt hjem på grunn av en skade, og han blir erstattet av Martin Ødegaard. Det har gått noen få rykter om at Henriksen og King trolig ikke spiller, men dette er avbekreftet. 


  Bulgaria er uten tvil den verste motstanderen Norge har i denne gruppen. De viste seg dødelig effektive mot oss i den første kampen. De hadde ikke mange sjansene, ikke virket de særlig målfarlige heller, men når sjansen kom så satt den. Bulgaria tok en grei 2-1-seier mot Kypros på lørdag. Kypros tok faktisk ledelsen etter 41. minutter, men i den andreomgangen viste dem at de var et bedre lag. De har sluppet inn to mål på sine tre Nations League-kamper, så de er helt klart et gjerrig lag. Men det skal og nevnes at mot Norge så kunne de ha sluppet inn både to og tre mål. 

  Bestill vekking av Norsk Tipping, kanskje våkner du til lyden av 1 million? 

  Norge var såpass dominerende Bulgaria i banespillet i den første kampen, og viste til tider at de er et bedre lag. Derfor tror jeg neppe at Bulgaria får med seg noe poeng hjem herfra i dag. De har tre strake seiere i gruppen nå, men det vil overraske meg litt om de tar sin fjerde i dag. Da må keeperen ha en meget god dag, tror jeg. 

  I øyeblikket er Bulgaria på en 44. plass på Fifa-rankingen. Åtte plasser bak der finner vi Norge.  

  30 millioner til fire heldige Gulltrekning-vinnere!

  Begrunnelse H/H: Foreslå ren Norge-seier til 1,60 er dørgende kjedelig, og det er heller ikke spesielt god verdi i Norge-seier til 1,60. Derfor fant vi på noe annet. Vi tror Norge vinner kampen, og vi tror i tillegg at de leder denne kampen til pause. Under Lagerbäck har guttene skapt drøssevis av sjanser, og det må snart få mer utteling enn det har gjort til nå.

  Klikk her for å levere dette spillet

  Vipers utklasset Larvik

  Vipers utklasset Larvik


  Vipers og Larvik var begge ubeseirede foran onsdagens kamp med fire seirer hver, men etter onsdagens kamp på Sørlandet er det bare ett av dem som er ubeseiret, og det er serieleder Vipers Kristiansand.Vipers og Larvik holdt følge til 8-8 i 1. omgang,...

  Vipers og Larvik var begge ubeseirede foran onsdagens kamp med fire seirer hver, men etter onsdagens kamp på Sørlandet er det bare ett av dem som er ubeseiret, og det er serieleder Vipers Kristiansand.

  Vipers og Larvik holdt følge til 8-8 i 1. omgang, men deretter var det mer eller mindre bare ett lag på banen i lang tid. Vipers vant de siste 13 minuttene av omgangen 9-1 og ledet 17-9 til pause.

  I 2. omgang fortsatte dominansen til hjemmelaget. Åttemålsledelse til pause ble til 14 mål til slutt.

  Katrine Lunde var god i mål for Vipers, og Vipers var gode på kontringer. Kantspillerne Malin Aune og Karoline Olsen var begge giftige og scoret mange mål. Aune bridro med åtte mål og Olsen med seks mål.

  - Vi tok dårlige valg og ble løpt over, og så må jeg få lov til å si at de hadde en god målvakt. Dette kunne ha blitt verre, og dette er nok styrkeforhold mellom Vipers og resten av håndball-Norge akkurat nå. De har bredden som vi andre ikke har, sa Larvik-trener Geir Oustorp til TV 2.

  - De hang med til 8-8, og så gjorde vi et rykk. Derfra og inn synes jeg vi var bra, sa Vipers-trener - og tidligere Larvik-trener - Ole Gustav Gjekstad.

  Storhamar slo Skrim 32-19 i den andre kampen som ble spilt onsdag kveld. Heidi Løke ble kampens store spiller med hele 12 scoringer for Storhamar. Hamar-laget tok sin tredje seier på fire kamper og er plassert på 3.-plass med bedre målforskjell enn Tertnes på plassen bak.

  (©NTB)

  Lovren siktet for å ha løyet under ed

  Lovren siktet for å ha løyet under ed


  Det melder blant andre nyhetsbyrået Reuters onsdag.Nyhetsbyrået skriver at kroatiske påtalemyndigheter av vanlig praksis ikke har navngitt Lovren, men kroatiske medier rapporterer at det er Liverpool-stopperen det skal dreie seg om.Lovren vitnet i en...

  Det melder blant andre nyhetsbyrået Reuters onsdag.

  Nyhetsbyrået skriver at kroatiske påtalemyndigheter av vanlig praksis ikke har navngitt Lovren, men kroatiske medier rapporterer at det er Liverpool-stopperen det skal dreie seg om.

  Lovren vitnet i en sak som omhandler tre tidligere ansatte i den kroatiske klubben Dinamo Zagreb, inkludert tidligere klubbdirektør Zdravko Mamic.

  I mars tidligere i år ble Real Madrid-stjernen Luka Modric siktet for falsk forklaring i samme sak.

  TILTALT: Også Luka Modric er siktet for falsk forklaring i samme sak. Foto: Odd Andersen (AFP)

  Reuters skriver at en dom for falsk vitneforklaring kan gi fengselsstraff fra seks måneder og inntil fem år.

  Mamic og de to andre fra Dinamo Zagreb ble tiltalt for å ha unngått å betale rundt 12.2 millioner kuna (1.9 millioner dollar) i skatt, og for å unndra 116 millioner kuna fra kubben i forbindelse med signeringer av profesjonelle kontrakter. Alle har nektet for å ha gjort noe galt.

  Lovren gikk til Lyon fra Dinamo Zagreb i 2010 før han signerte for Southampton i 2013. 

  Året etter gikk turen til Liverpool, og både han og Modric var sterkt delaktige i at Kroatia tok sølv i fotball-VM.

  Lovren har den siste tiden vært ute med en skade.

  Derfor anbefaler 9 av 10 dette kosttilskuddet

  Derfor anbefaler 9 av 10 dette kosttilskuddet


  Et lavere testosteronnivå kan resultere i at man føler seg slapp, tiltaksløs, man får dårligere treningseffekt og legger dermed lettere på seg. I tillegg kan muskelstyrken påvirkes og man kan oppleve svekket virilitet. Dette kan være et tabu for...

  Et lavere testosteronnivå kan resultere i at man føler seg slapp, tiltaksløs, man får dårligere treningseffekt og legger dermed lettere på seg. I tillegg kan muskelstyrken påvirkes og man kan oppleve svekket virilitet. Dette kan være et tabu for menn.

  Man trenger ikke gå så langt som å vurdere testosterontilskudd. Man bør trene og etterstrebe et sunt kosthold. I tillegg kan kosttilskudd avhjelpe noen av de plagene som oppstår med alderen. Kosttilskudd er ingen mirakelkur, men kan være et godt supplement til sunt kosthold og trening.

  Bestill Maxulin® til 50% her! 

  Maxulin® har vært på markedet siden 2013 og har mange fornøyde kunder i hele Norden. En av dem er Sigbjørn (48):

  – Dette er det første kosttilskuddet jeg har tatt som jeg med sikkerhet kommer til å fortsette med. Det føles sunt, kroppen fungerer kjempebra og jeg har det veldig bra med meg selv. Energien jeg har fått har også resultert i overskudd til å trene igjen.

  9 av 10 anbefaler Maxulin

  Sigbjørn er ikke alene om å være fornøyd med produktet. I en kundeundersøkelse utført i mars spurt vi våre kunder om de vil anbefale kosttilskuddet til andre menn.

  88% svarte de vil anbefale produktet. Majoriteten av respondentene hadde merket økt energi. Andre effekter som ble oppgitt var bedre treningseffekt og økt lyst.

  Bestill Maxulin® til 50% her! 3 grunner til å ta kosttilskuddet Maxulin®

  / Opprettholde muskelmasse

  / Opprettholde energi og drive

  / Opprettholde lyst

  Det føles sunt, kroppen fungerer kjempebra og jeg har det veldig bra med meg selv.

  Bestill nå!
  Sneakers til høsten

  Sneakers til høsten


  Årets sommervær har vært over all forventning, og det ser ut som at det varme været vil prege den kommende høstsesongen og. Det betyr at sneakers-sesongen er på langt nær over enda.Freshe og stilige sneakers blir man aldri lei av, og nå ser vi at...

  Årets sommervær har vært over all forventning, og det ser ut som at det varme været vil prege den kommende høstsesongen og. Det betyr at sneakers-sesongen er på langt nær over enda.

  Freshe og stilige sneakers blir man aldri lei av, og nå ser vi at nettbutikkene er fylt med nye modeller fra diverse skoleverandører. Lyse og friske sommerfarger blir byttet ut med farger som passer høstens atmosfære. Om du finner det riktige paret, er sneakers nesten noe man kan bruke året rundt.

  Les også: Lette jakker til sensommeren og høsten

  Stylepit er blant nettbutikkene som har fått inn nye sneakersmodeller. Ta en titt på våre favoritter fra utvalget nedenfor.

  Klikk deg rett inn til Stylepit sitt skoutvalg her.

  Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!Nike

  Foto: ()

  Adidas

  Foto: ()

  Hugo Boss

  Foto: ()

  Tiger of Sweden

  Foto: ()

  Nike

  Foto: ()

  Fred Perry

  Foto: ()

  Gant

  Foto: ()

  Adidas

  Foto: ()

  Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!

  Foto: ()

  Les også:

  Slik styler du jeansen

  Fire jobbantrekk

  Tilbake på jobb: 4 varianter til jobbantrekk

  Tilbake på jobb: 4 varianter til jobbantrekk


  Høsten nærmer seg med stormskritt, og det betyr at man sakte men sikkert går inn i den vanlige hverdagsrutinen igjen. Noen av oss er kanskje gått i gang med jobb etter ferien allerede.Nå som vi går mot de kalde sesongene kan man begynne å tenke...

  Høsten nærmer seg med stormskritt, og det betyr at man sakte men sikkert går inn i den vanlige hverdagsrutinen igjen. Noen av oss er kanskje gått i gang med jobb etter ferien allerede.

  Nå som vi går mot de kalde sesongene kan man begynne å tenke på å kjøpe inn litt varmere klær. Ullblazere, forede jakker og frakker er gode alternativ til overdeler. Disse plaggene vil komme godt med når temperaturen synker. 

  Les også: Slik styler du jeansen

  Vi har plukket ut klær som passer til høstværet, og satt sammen fire stilige jobbantrekk. Ta en titt på variantene nedenfor, og gå for den stilen som passer deg og din arbeidplass.

  Klikk deg inn til alt av nyheter hos CareofCarl her. Her har de mye som passer godt på jobben.

  Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!Blå fargetoner mikset med svarte detaljer

  En ullblazer av god kvalitet er viktig å ha på høsten, og også vinteren når den tid kommer. Oscar Jacobsen er eksperter på det formelle, og denne marineblå blazeren fra merket er strøken. Sammen med tilhørende bukser, en lys skjorte, og svarte og metalliske detaljer, er du klar for å imponere på jobb.

  Foto: ()

  Blazer - Klokke - Skjorte - Belte - Bukse - Sko - Dokument-veske

  Stilrent og klassisk

  Svart og hvitt er en tidløs kombinasjon. Frakken fra Filippa K er av den minimalistiske og klassiske typen som det er enkelt å dresse både opp og ned. Fullfør antrekket med en svart jeans og en hvit turtle neck for et gjennomgående stilrent uttrykk. Den svarte Calvin Klein sekken av lær blir prikken over i-en på denne stilen. 

  Les også: Lette jakker til sensommeren og høsten

  Foto: ()

  Frakk - Belte - Turtle neck - Klokke - Jeans - Chelsea Boots - Sekk

  Trendy og røft

  Om du er av typen som liker å skille deg ut går du for en mønstret skjorte. Jeans er også i vinden i år, så kombinerer du skjorta med en "vintage-vasket" jeans viser du stil. For en røff og kul look kombinerer du dette med en foret skinnjakke og anvendelige sneakers.

  Foto: ()

  Skinnjakke - Belte - Skjorte - Klokke - Jeans - Sneakers - Weekendbag

  Høstfarger

  Brune fargetoner hører høsten med. Den rutete blazeren passer fint til den kommende sesongen, og kompletterer du den med en hvit skjorte og en grå bukse får du en veldig fin stil. Sammen med andre brune detaljer har du et formelt antrekk som ikke blir for stivt.

  Les også: Tre stilige antrekk til sensommeren

  Foto: ()

  Blazer - Belte - Skjorte - Bukse - Sko - Weekendbag

  Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!

  Foto: ()