Muropaketti.com

  Agent 47:n näyttelijä Timothy Olyphant: ”Hitman-elokuva oli kasa paskaa”

  Agent 47:n näyttelijä Timothy Olyphant: ”Hitman-elokuva oli kasa paskaa”


  Agent 47:ää vuonna 2007 ilmestyneessä Hitman-pelisarjan pohjalta luodussa elokuvassa näytellyt Timothy Olyphant on sanonut suorat sanat siitä, kuinka hyvänä tämä piti elokuvaa. Hitman-elokuva ei kerännyt kovin kaksista vastaanottoa...

  Agent 47:ää vuonna 2007 ilmestyneessä Hitman-pelisarjan pohjalta luodussa elokuvassa näytellyt Timothy Olyphant on sanonut suorat sanat siitä, kuinka hyvänä tämä piti elokuvaa.

  Hitman-elokuva ei kerännyt kovin kaksista vastaanottoa kriitikoilta, ja Olyphantin mukaan se olikin ”kasa paskaa”. IMDB:ssä Hitman-elokuvalla on arvosana 6,3.

  Rolling Stonen haastattelussa Olyphant kertoo ottaneensa Agent 47:n roolin vastaan sekä esiintyneensä Live Free or Die Hardissa vain rahan takia. Näyttelijä oli juuri ostanut kalliin talon ja tarvitsi kipeästi varoja sen maksamiseen, sillä Deadwood-sarja oli juuri peruutettu.

  Olyphantin mukaan huonoissa elokuvissa esiintyminen oli silti arvokas kokemus: ”Kun löydät itsesi Bulgariasta tekemässä paskatyötä, heräät aamulla hieman reippaampana ja työskentelet jatkossa hieman kovemmin.”

  Hitman-sarja sai vuonna 2015 vielä huonommin menestyneen jatko-osan, jossa Olyphant ei enää esiintynyt.

  Akira-elokuva toteutuu vihdoinkin: Taika Waititi ohjaa, ensi-ilta vahvistettu

  Akira-elokuva toteutuu vihdoinkin: Taika Waititi ohjaa, ensi-ilta vahvistettu


  Katsuhiro Ōtomon mangaan ja animeen pohjautuvasta Akira-elokuvasta on puhuttu iät ja ajat. Nyt se tuntuisi vihdoinkin toteutuvan. Warner Bros. Pictures on vahvistanut Akira-elokuvan ”länsimaistetun version” saavan ensi-iltansa 21.5.2021, Coming...

  Katsuhiro Ōtomon mangaan ja animeen pohjautuvasta Akira-elokuvasta on puhuttu iät ja ajat. Nyt se tuntuisi vihdoinkin toteutuvan.

  Warner Bros. Pictures on vahvistanut Akira-elokuvan ”länsimaistetun version” saavan ensi-iltansa 21.5.2021, Coming Soon uutisoi.

  Ohjaajana toimii Taika Waititi, joka tunnetaan parhaiten Thor: Ragnarokista ja What We Do in the Shadowsista.

  Akiran näyttelijöistä ei ole vielä tietoa.

  Kun Jaume Collet-Serra oli aikeissa tehdä aiheesta leffan vuonna 2012, avainrooleihin kiinnitettiin Garrett Hedlund, Kristen Stewart, Ken Watanabe ja Helena Bonham Carter. Todennäköisesti lista on mennyt uusiksi jo aikaa sitten, eikä Waititin versiossa ole mukana yhtään edellä mainituista tähdistä.

  Tähän viittaa jo sekin, että viime syksynä Waititin vasta neuvotellessa elokuvan ohjaamisesta, visioi ohjaaja seuraavaa:

  ”Olen keskustellut Akiran ohjaamisesta, olen sitä kohtaan hyvin intohimoinen. Rakastan Akira-sarjakuvia, kuten myös animaatioelokuvaa, mutta en tekisi elokuvasta uusioversiota oikeilla näyttelijöillä. Haluaisin tehdä sarjakuvista oman mukaelman”.

  Näyttelijäkiinnityksistä ohjaajalla oli myös selkeä näkemys:

  ”Valitsisin elokuvan rooleihin aasialaisia teinejä, luultavasti sellaisia joiden nimet eivät ole vielä kovin tunnettuja”.

  Huawein oma mobiilikäyttöjärjestelmä on kaukana valmiista

  Huawein oma mobiilikäyttöjärjestelmä on kaukana valmiista


  Huawein oma Androidin korvike eli ”Project Z” on huhujen mukaan vielä pahasti kesken. Huawein mobiililaitteiden tuotanto joutui pahoihin ongelmiin, kun Yhdysvaltojen langettama kauppakielto esti Androidia kehittävän Googlen ja muiden...

  Huawein oma Androidin korvike eli ”Project Z” on huhujen mukaan vielä pahasti kesken.

  Huawein mobiililaitteiden tuotanto joutui pahoihin ongelmiin, kun Yhdysvaltojen langettama kauppakielto esti Androidia kehittävän Googlen ja muiden yhdysvaltalaisyhtiöiden ja Huawein välisen kaupan. Huawei kertoi jo ennen kauppakiellon astumista voimaan varatuneensa tilanteeseen kehittämällä omaa mobiilikäyttöjärjestelmäänsä, ”Project Z:aa”, mutta The Informationin mukaan se ei pysty korvaamaan Androidia vielä hetkeen.

  Huawein sisältä kantautuvien tietojen mukaan Project Z:n kehitys alkoi jo pian sen jälkeen, kun Yhdysvaltojen hallinto alkoi tutkia mahdollista ZTE:n suorittamaa vakoilua vuonna 2012. Siitä huolimatta se ei ole vielä läheskään valmis. Myös Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtaja Richard Yu on myöntänyt, että Androidista luopuminen on Huaweille vaikeaa.

  Kiinassa Huawein omaan AppGallery-sovelluskauppaan perustuva Project Z saattaisi vielä menestyä, sillä osa Googlen palveluista ei ole ollut kiinalaisten saatavilla tähänkään mennessä. Länsimaisille kuluttajille sellaisen puhelimen, joka ei tue Googlen palveluita, myyminen voi kuitenkin osoittautua hyvin vaikeaksi.

  Tissejä ja pyllyjä: näin muutetaan Yakuza Kiwami 2:n hahmoja täysin alastomiksi

  Tissejä ja pyllyjä: näin muutetaan Yakuza Kiwami 2:n hahmoja täysin alastomiksi


  Kun peleistä ryhdytään puuhastelemaan erilaisia modeja, on täysin väistämätöntä, että eräs näistä keskittyy alastomuuteen. Yakuza Kiwami 2:n kohdalla on käynyt juuri näin. Moonspell-niminen modaaja on luonut erityisen 3D-mallinnukseen...

  Kun peleistä ryhdytään puuhastelemaan erilaisia modeja, on täysin väistämätöntä, että eräs näistä keskittyy alastomuuteen. Yakuza Kiwami 2:n kohdalla on käynyt juuri näin.

  Moonspell-niminen modaaja on luonut erityisen 3D-mallinnukseen keskittyvän modin, jolla voi muokata Yakuza Kiwami 2:ta. Ei kestänyt kauaa, kun modia käytettiin nakuiluun, uutisoi DSOG-sivusto.

  Modi päästää leikkimään Nude Platinum Hostess -hahmojen kanssa Cabaret Clubilla, sillä se tekee jokaisesta näistä hahmoista alastoman välivideoissa ja minipeleissä.

  Pelin jokainen hahmo ei siis muutu alastomaksi, vaikka onkin selvää, että tällainen modi ilmestyy ennemmin tai myöhemmin.

  Modin löytää NexusMods-sivustolta. Sitä pitää etsiä hakusanalla Real Nude Planitum Hostesses, kun NexusModsiin on kirjauduttu, ja lisäksi ohjauspaneelista tulee kytkeä Adult content -sisältö päälle.

  MSI esitteli MPG Sekira 500 -miditornikotelot

  MSI esitteli MPG Sekira 500 -miditornikotelot


  Aiempien kotelosarjojen tapaan myös MPG Sekira 500 -sarjassa on panostettu ulkonäköön. Kokoonpanon näkyvyyden takaa karkaistusta lasista valmistettu kylkipaneeli. Lisäksi massamuisteille on varattu tilaa poikkeuksellisen paljon. MSI jatkaa...

  Aiempien kotelosarjojen tapaan myös MPG Sekira 500 -sarjassa on panostettu ulkonäköön. Kokoonpanon näkyvyyden takaa karkaistusta lasista valmistettu kylkipaneeli. Lisäksi massamuisteille on varattu tilaa poikkeuksellisen paljon.

  MSI jatkaa koteloiden tuotekehitystään, josta tuorempana todisteena on MPG Sekira 500 -sarja. Siihen kuuluu kolme kotelomallia, jotka ovat Sekira 500G, Sekira 500X ja Sekira 500P. Ulkonäkö asettaa omat haasteensa jäähdytykselle Sekira 500X -kotelon kohdalla, sillä siinä kattopaneelikin on mitä ilmeisimmin karkaistua lasia.

  Ulkonäköön on koteloissa panostettu, samoin kuin lasisen kylkipaneelin käytön helppouteen. Vesijäähdytystä varten kattopaneelista löytyy asennuskehikko jäähdytintä ja tuulettimia varten. Massamuistien osalta asennuskehikkoja koteloista löytyy neljästä kuuteen kappaletta. Sekira 500X -mallissa virtalähdesuojan yhteydessä on neljä asennuskehikkoa. Sekira 500G- ja 500P -malleissa asennuskehikkoja on kuusi kappaletta. Koteloissa on myös mahdollisuus näytönohjaimen pystyasennukselle.

  Toistaiseksi MSI ei ole paljastanut tarkempia yksityiskohtia MPG Sekira 500 -koteloista. Ulkomitat ja muut tärkeät yksityiskohdat paljastunevat samassa yhteydessä, kun koteloiden hinnat ja saatavuus vahvistetaan.

  Lucasfilm on työstämässä palvotusta Star Wars: Knights of the Old Republic -pelistä elokuvaa, kertoo tuore uutisraportti

  Lucasfilm on työstämässä palvotusta Star Wars: Knights of the Old Republic -pelistä elokuvaa, kertoo tuore uutisraportti


  BioWaren kehittämä Star Wars: Knights of the Old Republic on muuttumassa leffaksi, jos erääseen uutiseen on uskominen. Eurogamer-sivusto on uutisoinut, että Disneyn omistama Lucasfilm on puuhastelemassa pelielokuvan parissa. Kyseessä on BioWaren...

  BioWaren kehittämä Star Wars: Knights of the Old Republic on muuttumassa leffaksi, jos erääseen uutiseen on uskominen.

  Eurogamer-sivusto on uutisoinut, että Disneyn omistama Lucasfilm on puuhastelemassa pelielokuvan parissa. Kyseessä on BioWaren kehittämä Star Wars: Knights of the Old Republic, ja elokuvan käsikirjoituksen kimpussa häärää Laeta Kalogridis.

  Kalogridis tunnetaan esimerkiksi Shutter Islandista, Alita: Battle Angelista ja Altered Carbonista. Tietojen mukaan Kalogridis olisi parhaillaan viimeistelemässä käsikirjoitusta.

  Star Wars: Knights of the Old Republic -elokuva ei olisi välttämättä itsenäinen elokuva, vaan siitä kaavaillaan kokonaista trilogiaa.

  Lucasfilmin johtaja Kathleen Kennedylta on aiemmin tiedusteltu mahdollisesta Knights of the Old Republic -elokuvasta, ja tämä on lausunut, ettei hän ole täysin varma, kuinka projektin oikein käy.

  Elokuvaprojekti on varhaisessa vaiheessa, eikä ole lainkaan varmaa, että se etenee tuotantoon saakka.

  BioWaren Knights of the Old Republic julkaistiin vuonna 2003, ja etenkin sen tarinaa on pidetty erinomaisena.

  ”Lippulaivojen tappaja” Xiaomi Redmi K20 -puhelin tarjoaa lovettoman näytön ja muita kiinnostavia ominaisuuksia

  ”Lippulaivojen tappaja” Xiaomi Redmi K20 -puhelin tarjoaa lovettoman näytön ja muita kiinnostavia ominaisuuksia


  Xiaomi esittelee toukokuun 28. päivänä uuden Redmi K20 -mallin, jota se markkinoi ”edullisena lippulaivojen tappajana”. Xiaomi on paljastanut Redmi K20 -puhelimesta tähän mennessä jo useita kiinnostavia ominaisuuksia. Uusimpana tietona Xiaomi...

  Xiaomi esittelee toukokuun 28. päivänä uuden Redmi K20 -mallin, jota se markkinoi ”edullisena lippulaivojen tappajana”. Xiaomi on paljastanut Redmi K20 -puhelimesta tähän mennessä jo useita kiinnostavia ominaisuuksia.

  Uusimpana tietona Xiaomi on kertonut, että Redmi K20 tarjoaa kokonaan lovettoman näytön sekä näyttöön integroidun sormenjälkitunnistimen. Sormenjälkitunnistimen luvataan olevan reilusti aiempaa tarkempi ja nopeampi. Aiemmat huhut ovat kertoneet, että Redmi K20 tarjoaa lisäksi puhelimen yläreunasta esiin ponnahtavan 20 megapikselin etukameran.

  Xiaomi on vahvistanut myös, että Redmi K20 tarjoaa lisäksi 48 megapikselin pääkameran, 960 FPS:n hidastuskuvauksen ja 4000 milliampeeritunnin akun, kertoo GSMArena. Suorittimena nähdään Snapdragon 855.

  Xiaomilta on luvassa Redmi K20:n lisäksi myös Redmi K20 Pro, mutta mallien tarkoista eroista ei ole vielä varmuutta. Eräänä erona Redmi K20:ssä on 18 watin pikalataus, kun taas Redmi K20 Prossa on 27 watin pikalataus.

  Uusi traileri ja juliste Star Trek: Picard -sarjasta – Patrick Stewart palaa vihdoinkin tuttuun rooliinsa

  Uusi traileri ja juliste Star Trek: Picard -sarjasta – Patrick Stewart palaa vihdoinkin tuttuun rooliinsa


  CBS All Access on julkaissut videomaistiaisen ja julisteen tulevasta Star Trek: Picard -sarjastaan. Star Trek: Picard palauttaa Patrick Stwartin legendaarisen Jean-Luc Picardin rooliin. Sarjan muita tähtiä ovat Alison Pill, Harry Treadaway, Isa...

  CBS All Access on julkaissut videomaistiaisen ja julisteen tulevasta Star Trek: Picard -sarjastaan.

  Star Trek: Picard palauttaa Patrick Stwartin legendaarisen Jean-Luc Picardin rooliin.

  Sarjan muita tähtiä ovat Alison Pill, Harry Treadaway, Isa Briones, Santiago Cabrera, Evan Evagora ja Michelle Hurd.

  20 vuotta Star Trek: Nemesiksen jälkeiseen aikaan sijoittuva Picard käynnistynee loppuvuodesta 2019.

  Sarjan saamisesta Suomeen ei ole vielä tietoa.

  Edesmenneen John ”TotalBiscuit” Bainin elämästä kertova dokumentti on nyt nähtävissä ilmaiseksi

  Edesmenneen John ”TotalBiscuit” Bainin elämästä kertova dokumentti on nyt nähtävissä ilmaiseksi


  Peliarvostelijana, YouTubaajana sekä peliyhteisön pidettynä jäsenenä tunnettu John “TotalBiscuit” Bain menehtyi viime vuonna syöpään. Nyt TotalBiscuitin kunniaksi on julkaistu lähes tunnin mittainen dokumentti. ”My Name is TotalBiscuit...

  Peliarvostelijana, YouTubaajana sekä peliyhteisön pidettynä jäsenenä tunnettu John “TotalBiscuit” Bain menehtyi viime vuonna syöpään. Nyt TotalBiscuitin kunniaksi on julkaistu lähes tunnin mittainen dokumentti.

  ”My Name is TotalBiscuit – The Life and Times of John Bain” -niminen dokumentti on Different Levelin käsialaa. Dokumentti käsittelee TotalBiscuitin elämää, uraa ja työtä, kuten tämän suureen suosioon noussutta ”WTF is”-arvostelusarjaa.

  Myös leskeksi jäänyt Genna Bain sairastaa edelleen syöpää ja käy sen vuoksi kemoterapiassa. Sen vuoksi Different Level toivoo dokumentista pitäneitä ihmisiä lahjoittamaan suoraan TotalBiscuitin perheelle GoFundMen kautta. 

  Kummallinen ja leppoisa auton rakentelupeli Jalopy on parhaillaan tarjolla ilmaiseksi

  Kummallinen ja leppoisa auton rakentelupeli Jalopy on parhaillaan tarjolla ilmaiseksi


  Humble Store jakaa parhaillaan autopeli Jalopya ilmaiseksi. Minskworks-studion kehittämä Jalopy on outo, leppoisa ja jopa tylsä peli, jossa huolletaan vanhaa autoa. Päämääränä on kuljettaa pelaajan setä toiselle puolelle Itä-Eurooppaa,...

  Humble Store jakaa parhaillaan autopeli Jalopya ilmaiseksi.

  Minskworks-studion kehittämä Jalopy on outo, leppoisa ja jopa tylsä peli, jossa huolletaan vanhaa autoa. Päämääränä on kuljettaa pelaajan setä toiselle puolelle Itä-Eurooppaa, uutisoi Eurogamer.

  Seikkailu on erityisen haastava, koska menopelinä toimiva Laika 601 Deluxe ei ole sieltä parhaasta päästä. Pelissä onkin tiettyä My Summer Car -henkeä.

  Jalopyn saa ilmaiseksi sitoutumalla Humble Storen uutistiedotteeseen. Kannattaa toimia nopeasti, sillä peli on jaossa ainostaan lauantaihin asti.