Κατοχικά Νεα, Εδώ η αλήθεια Ζει ακόμα…

  Οι Τούρκοι ζητούν “άνεση χώρου” για τις παραβιάσεις τους στο Αιγαίο!


  Χώρο για άνετες παραβιάσεις ζητούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο! Η Άγκυρα επανέφερε στις συνομιλίες για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης το...

  Χώρο για άνετες παραβιάσεις ζητούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο! Η Άγκυρα επανέφερε στις συνομιλίες για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης το θέμα των αναχαιτίσεων στο Αιγαίο, ζητώντας να καθοριστούν κάποιοι κανόνες για την αποφυγή ατυχήματος!

  Η πρόταση έχει “πέσει στο τραπέζι” και παλαιότερα σε άλλους κύκλους συζητήσεων για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης. Οι Τούρκοι ζητούσαν ούτε λίγο, ούτε πολύ να τεθεί όριο στην απόσταση προσέγγισης ελληνικών και τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών ! Προτάσεις που βεβαίως ούτε συζητήθηκαν από την ελληνική πλευρά. Τώρα οι Τούρκοι επαναφέρουν την αστεία πρόταση και αυτό εξηγεί εν μέρει τη συμπεριφορά τους το τελευταίο διάστημα στο Αιγαίο. Τι κάνουν οι Τούρκοι; Ακριβώς τα αντίθετα απ΄ αυτά που ζητούν!

  Οι περιπτώσεις στις οποίες οι Τούρκοι έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια πτήσεων είναι πολλές τον τελευταίο μήνα. Περιστατικά που θα μπορούσν να είχαν οδηγήσει σε τραγωδίες έχουν καταγραφεί και αναφερθεί από την Πολεμική Αεροπορία:

  •Χειριστές της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν αναφέρει πολύ επικίνδυνους ελιγμούς από Τούρκους. Ξαφνικές αλλαγές ύψους, απότομοι ελιγμοί την ώρα που βρίσκονται δίπλα σε ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη. Άφεση αερόφυλλων (flares) που χρησιμοποιούνται για την αποφυγή πυραύλων σε πραγματικές συνθήκες μάχης και άλλα πολλά έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα που θυμίζει την περίοδο πριν το περιστατικό με τον Ηλιάκη στην Κάρπαθο, τέτοιες μέρες τον Μάϊο του 2006.

  •Σε δύο περιπτώσεις υπήρξε σημαντικό πρόβλημα σε πολιτικές πτήσεις! Και οι δύο καταγράφηκαν στη περιοχή των Δωδεκανήσων. Η πρώτη όταν πολιτικό αερσκάφος βρισκόταν σε φάση προσγείωσης στην Κω. Το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων ενεργοποιήθηκε αυτόματα, γιατί εκείνη τη στιγμή τουρκικό αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου CN-235 πετούσε πολύ κοντά στο αεροσκάφος.

  •Η δεύτερη περίπτωση καταγράφηκε επίσης στα Δωδεκάνησα, όταν πάλι το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης πολιτκού αεροσκάφους ενεργοποιήθηκε ,επειδή τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος κατευθυνόταν προς τη πορεία που πετούσε! Το πολιτικό αεροσκάφος αναγκάστηκε να αλλάξει ύψος για να αποφύγει οποιοδήποτε δυσάρεστο ενδεχόμενο.

  Έχοντας επιβάλει αυτή την εικόνα αβεβαιότητας, ανασφάλειας και τρομοκρατίας στο Αιγαίο, οι Τούρκοι έρχονται με θράσος να προτείνουν μέτρα για την αποφυγή ατυχημάτων!

  Η θέση της Πολεμικής Αεροπορίας δεν μπορεί να ΄ναι διαφορετική. Κατηγορηματικά αρνείται να συζητήσει οποιαδήποτε …διευκόλυνση στους Τούρκους για να παραβιάζουν πιο άνετα και με ασφάλεια τον εναέριο χώρο του Αιγαίου! “Δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους Τούρκους. Δεν μπορεί κανείς να συζητήσει καν τέτοιες προτάσεις”, λένε πηγές της ΠΑ.

  Σ΄ αυτά τα περιστατικά θα πρέπει να προσθέσουμε και την όλο και πιο συχνή παρουσία μη επανδρωμένων αεροσκαφών των Τούρκων στο Αιγαίο. Η πιο αξιοσημείωτη περίπτωση είναι ο εντοπισμός τουρκικού UAV στην περιοχή της Ικαρίας. Το UAV πέταξε πάνω από πολεμικό μας πλοίο, το πλήρωμα του οποίου το εντόπισε.

  Εξίσου σοβαρή είναι η κατάσταση και στη θάλασσα ,όπου κατά τη διάρκεια της άσκησης “Θαλασσόλυκος” οι Τούρκοι έκαναν πολλές παραβιάσεις χωρικών υδάτων με αυτή στη Σίφνο να γίνεται και θέμα “από την ανάποδη” από το τουρκικό πρακτορείο Anadolu. Οι Τούρκοι παρουσίασαν την παραβίαση ως…παρενόχληση της τουρκικής φρεγάτας από ελληνική πυραυλάκατο.

  Το πρόβλημα κατά τους επιτελείς του ΓΕΕΘΑ, είναι ότι όσο πλησιάζουμε την 23η Ιουνίου και την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Ερντογάν , τόσο ο εκνευρισμός της Άγκυρας θα γίνεται όλο και μεγαλύτερος. Δύο ακόμη παράγοντες αναμένεται να επιδράσουν αρνητικά:

  •Η τραγική κατάσταση της οικονομίας στην γειτονική χώρα και

  *Η αναπόφευκτη όπως όλα δείχνουν επιβολή κυρώσεων των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας για το θέμα των S-400. Η Ουάσινγκτον έχει θέσει τη 15η Ιουνίου ως χρονικό όριο για να απαντήσει η Τουρκία τι σκοπεύει να κάνει με το θέμα των S-400. Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές στην Κωνσταντινούπολη θα ΄ναι απίθανο ο Ερντογάν να κάνει πίσω, Συνεπώς είναι πιθανότερο ότι πριν τις εκλογές η Τουρκία θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δέσμη σκληρών μέτρων από τις ΗΠΑ εναντίον της που θα διαλύσει ότι έχει απομείνει όρθιο στην τουρκική οικονομία.

  Δύσκολα μπορεί να υπάρξει αισιοδοξία για τα ελληνοτουρκικά με αυτά τα δεδομένα. Μοναδική ελπίδα είναι ο Ερντογάν να επιλέξει το δρόμο της λογικής.

  militaire.gr

  Πέθανε ο Σαμψών


  Πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο θρυλικός παλαιστής Σαμψών, σε ηλικία 90 ετών. Όπως γράφει το news247.gr ο Γιάννης Κεσκελίδης πέθανε από...

  Πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο θρυλικός παλαιστής Σαμψών, σε ηλικία 90 ετών.

  Όπως γράφει το news247.gr ο Γιάννης Κεσκελίδης πέθανε από ανακοπή, έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα, μετά από σύντομο διάστημα νοσηλείας λόγω πνευμονίας.

  Ο Σαμψών αναδείχθηκε σε “λαϊκό ήρωα” των περασμένων δεκαετιών, γυρίζοντας κάθε γωνιά της χώρας και επιδεικνύοντας με το μοναδικό ξεχωριστό του τρόμο την μεγάλη μυϊκή του δύναμη τις δεξιότητες με απίστευτες ατραξιόν που ενθουσίαζαν πάντα τα πλήθη.

  Το όνομά του γράφτηκε με χρυσά γράμματα σε αυτό το είδος λαϊκής ψυχαγωγίας που συνάρπαζε το κοινό σε πλατείες και χωριά επί δεκαετίες, καθιστώντας τον μαζί με τον επίσης θρυλικό “Κουταλιανό” ως τους κορυφαίους μασίστες στη χώρα.

  Ο Γιάννης Κεσκελίδης γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1929 στην Καλαμαριά. Προερχόταν από οικογένεια Ποντίων που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα μετά την Μικρασιατική Καταστροφή. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και εντάχθηκε στο δυναμικό του Πειραϊκού Συνδέσμου ως αθλητής ελευθέρας πάλης. Ξεκίνησε τις υπαίθριες επιδείξεις από τη δεκαετία του ’50, κερδίζοντας γρήγορα το θαυμασμό και την αγάπη του κόσμου σε ένα είδος λαϊκής ψυχαγωγίας που υπηρέτησε άξια σχεδόν μέχρι το τέλος της ζωής του.

  militaire.gr

  Ταϊλάνδη-Δεκάδες άτομα στο νοσοκομείο από φωτιά σε πλοίο με χημικά

  Ταϊλάνδη-Δεκάδες άτομα στο νοσοκομείο από φωτιά σε πλοίο με χημικά


  Περισσότεροι από 130 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ενοχλήσεις στα μάτια και στο λαιμό έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε φορτίο...

  Περισσότεροι από 130 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ενοχλήσεις στα μάτια και στο λαιμό έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε φορτίο πλοίο που περιείχε χημικά στο λιμάνι Λαέμ Τσαμπάνγκ.

  Όπως έγινε γνωστό, οι υπεύθυνοι του λιμανιού αναγκάστηκαν να απομακρύνουν τους εργαζόμενους, αλλά και να κλείσουν προσωρινά τρεις αποβάθρες.

  Ωστόσο, δεν διαπιστώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί, σύμφωνα με το υπουργείο Δημόσιας Υγείας.

  Κόκκινες φλόγες και πυκνός μαύρος, αλλά και λευκός καπνός έβγαιναν από το νοτιοκορεατικό πλοίο KMTC Hongkong Co., στην διάρκεια του σημερινού πρωινού, αλλά και μέχρι νωρίς το απόγευμα στην αποβάθρα Α2, σύμφωνα με δηλώσεις της διοίκησης του λιμανιού.

  tanea.gr

  Οι εκλογές μέσα από τις ελληνικές ταινίες


  Οι εκλογές, μια σημαντική διεργασία για κάθε πολιτισμένη κοινωνία, δεν θα μπορούσαν παρά να απασχολήσουν και τον ελληνικό κινηματογράφο....

  Οι εκλογές, μια σημαντική διεργασία για κάθε πολιτισμένη κοινωνία, δεν θα μπορούσαν παρά να απασχολήσουν και τον ελληνικό κινηματογράφο.

  Οι συμπεριφορές των πολιτευτών και τα μικροπολιτικά παιχνίδια παρουσιάζονται με τον πιο γλαφυρό τρόπο στις παλιές ελληνικές ταινίες.

  Μοναδικές στιγμές που μας χαρίζουν ακόμη άφθονο γέλιο αλλά και στιγμές περισυλλογής για τη… διαχρονικότητά τους!

  Ας θυμηθούμε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές:

  Υπάρχει και φιλότιμο (1965)
  Ο υπουργός Μαυρογιαλούρος (Λάμπρος Κωνσταντάρας) σε προεκλογική εκστρατεία.

  Τζένη-Τζένη (1966)
  Ο κομματάρχης Διονύσης Παπαγιαννόπουλος αλλάζει στρατόπεδο και αντί για Γκόρτσο στηριζει Μαντά.

  Στουρνάρα 288 (1959)
  Ο βουλευτής Καλοχαιρέτας και η εξέλιξη ενός ρουσφετιού.

  Θανασάκης ο πολιτευόμενος (1954)
  Ο Θανασάκης ερμηνεύει το κακό εκλογικό αποτέλεσμα.

  Οι εννιακόσιοι της Μαρίνας (1961)
  Ένας πανίσχυρος κομματάρχης σε μια επαρχιακη πόλη δίνει προίκα στην κόρη του εννιακόσιους ψήφους…

  Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας(1976)
  Ο Θανάσης Βέγγος αντιμέτωπος με τις κάλπες…

  perierga.gr

  defence-point.gr

  Εμφύλιος στη Συρία: Εφόδια στην αντιπολίτευση έδωσε η Άγκυρα


  Μία σειρά συριακών ανταρτικών οργανώσεων φέρεται να εξόπλισε τις τελευταίες ημέρες η Τουρκία, εν μέσω της τελικής στρατιωτικής...

  Μία σειρά συριακών ανταρτικών οργανώσεων φέρεται να εξόπλισε τις τελευταίες ημέρες η Τουρκία, εν μέσω της τελικής στρατιωτικής επιχείρησης του προέδρου Άσαντ εναντίον των δυνάμεων της αντιπολίτευσης.

  Σύμφωνα με στελέχη της τουρκικής αντιπολίτευσης, αλλά και με πηγές από τους Σύρους αντάρτες, η Άγκυρα προώθησε διάφορα πολεμοφόδια στην αντιπολίτευση.

  Το πρακτορείο Reuters, χαρακτηριστικά, μετέδωσε ότι τουρκική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή έφθασε σε στρατιωτική βάση στη βόρεια Χάμα, κοντά στο ανταρτοκρατούμενο Τζάμπαλ αλ Ζαουίγια, το οποίο βομβαρδίζεται ανελλιπώς από συριακές και ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις.

  Υπενθυμίζεται ότι την τελική επιχείρηση της Δαμασκού εναντίον των ανταρτών, στη βορειοδυτική Συρία, συνδράμει και ο ρωσικός στρατός, μέσω της πολεμικής αεροπορίας.

  Η Άγκυρα φοβάται ότι η επιχείρηση των ρωσο-συριακών δυνάμεων εναντίον τόσο της αντιπολίτευσης όσο και διάφορων τρομοκρατικών οργανώσεων, θα προκαλέσει νέες μετακινήσεις πληθυσμών και νέο μεταναστευτικό κύμα.

  Άλλωστε, καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, είχε καταβάλλει έντονες διπλωματικές προσπάθειες, προκειμένου να πείσει τη Μόσχα να μην στηρίξει την επιχείρηση του προέδρου, Μπασάρ αλ Άσαντ.

  naftemporiki.gr με πληροφορίες από Reuters, ΑΜΠΕ

  Θα μας τρελάνει ο Τούρκος ΥΠΑΜ…Να μην επιτρέπονται λέει προκλητικές πράξεις σε Αιγαίο & Αν.Μεσόγειο


  Η Τουρκία είναι ενάντια σε προκλητικές ενέργειες και ανεύθυνες δηλώσεις για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο υπουργός...

  Η Τουρκία είναι ενάντια σε προκλητικές ενέργειες και ανεύθυνες δηλώσεις για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της γειτονικής χώρας.

  Την εκτίμηση ότι θα συνεχιστούν στο μέλλον οι συζητήσεις με την Ελλάδα για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ.

  Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας επεσήμανε ότι η Τουρκία αναμένει να μην βρίσκεται αντιμέτωπη με προκλητικές ενέργειες και ανεύθυνες δηλώσεις για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

  «Είναι ειλικρινή μας προσδοκία να μην επιτρέπονται προκλητικές πράξεις και ανεύθυνες δηλώσεις, οι οποίες δεν βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο» σημείωσε κατά τη διάρκεια άσκησης των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

  Όπως πρόσθεσε, «η επιθυμία και η προσδοκία μας είναι τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας – που έχει τις μεγαλύτερες ακτές της Ανατολικής Μεσογείου – και της “Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου” να γίνουν σεβαστά. Αναμένουμε από όλες τις πλευρές να σεβαστούν αυτά τα ζητήματα. Αυτό είναι το πιο φυσικό δικαίωμα μας», σημείωσε.

  Συμπλήρωσε επιπλέον ότι η Τουρκία τάσσεται υπέρ της επίλυσης των ζητημάτων σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο και Κύπρο στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας και του διεθνούς δικαίου.

  Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκαν 83 σφραγίδες εφορευτικών επιτροπών στον δήμο Παύλου Μελά!


  Αναστάτωση επικρατεί από χτες στον δήμο Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη, καθώς μόλις δύο ημέρες πριν τις εκλογές, εξαφανίστηκαν από τον δήμο 83...

  Αναστάτωση επικρατεί από χτες στον δήμο Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη, καθώς μόλις δύο ημέρες πριν τις εκλογές, εξαφανίστηκαν από τον δήμο 83 σφραγίδες με τις οποίες τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών σφραγίζουν τα ψηφοδέλτια που καταλήγουν στην κάλπη.

  Σύμφωνα με το thestival.gr, η αρμόδια υπάλληλος διαπίστωσε ότι οι σφραγίδες εξαφανίστηκαν χθες το μεσημέρι. Η διοίκηση του δήμου δεν ενημέρωσε τους εκπροσώπους των συνδυασμών, ενώ ο Γενικός Γραμματέας, αν και στην αρχή υποστήριξε ότι υπάρχει ενδεχόμενο για λάθος καταμέτρηση, μετέβη σήμερα το απόγευμα στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά για να δηλώσει το συμβάν. Στο Αστυνομικό Τμήμα μετέβησαν και μέλη της παράταξης «Αλλάζω την πόλη μου» του Δημήτρη Δεληγιάννη, τα οποία καταθέτουν αυτή την ώρα μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

  Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης πήγε και ο επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή», Γιώργος Λίλτσης. Εκεί, κατήγγειλε το περιστατικό στην Εισαγγελία, ενώ επιφυλάχθηκε να κινηθεί νομικά.

  protothema.gr

  ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ


  ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ Πάνω από 600 συν-άνθρωποί μας νεκροί ετησίως σύμφωνα με τις περσινές πληροφορίες (2018). Πάνω...

  ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ

  Πάνω από 600 συν-άνθρωποί μας νεκροί ετησίως σύμφωνα με τις περσινές πληροφορίες (2018).

  Πάνω από από 600 συνάνθρωποί μας αυτοκτονούν τα τελευταία χρόνια στη χώρα ανα έτος, αφήνοντας πίσω τουλάχιστον 3000 πενθούντες ετησίως. Σύμφωνα με διεθνείς έρευνες και μελέτες, για κάθε μία αυτοκτονία μένουν πίσω τουλάχιστον 5-10 άτομα που πενθούν, βιώνοντας όχι μόνο το συναισθηματικό φορτίο του πένθους αλλά και τις ψυχοκοινωνικές συνέπειες του στίγματος της αυτοκτονίας. Ακόμη, στην Ελλάδα δεν υπάρχει καταγραφή των μη θανατηφόρων αποπειρών αυτοκτονίας, οι οποίες εκτιμάται ότι είναι σχεδόν 25 φορές περισσότερες των καταγεγραμμένων αυτοκτονιών!

  Ο αριθμός των αυτοκτονιών στη Ελλάδα εμφανίζεται σταθερά αυξανόμενος, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, όπως αυτά διατίθενται από την ΕΛΣΤΑΤ (έως και το έτος 2015), αλλά και σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Αυτοκτονιών του Κέντρου Ημέρας για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας (στοιχεία ετών 2016-2018). Ωστόσο, οπως επισημαινουν οι ειδικοι της ΚΛΙΜΑΚΑΣ, η αυτοκτονία δεν είναι ένα μοιραίο γεγονός και το 95% των αυτοκτονιών θα μπορούσε να έχει προληφθεί.

  Άραγε τι συμβαίνει με τους αριθμούς των αυτοκτονιών αν κοιτάξουμε πίσω μας τους έξι τελευταίους μήνες του έτους; Πόσοι νέοι έλληνες δεν έχουν φύγει από την ζωή και πόσοι 50ντάρηδες;

  Η εξαπάτηση όμως του λαού από τον Σύριζα είναι σίγουρα η αιτία της επιδείνωσης της οικονομικής και ψυχολογικής κατάστασης των ελλήνων. Είναι μεεγάλοι ψεύτες αλλά ακόμη μεγαλύτεροι εθνοπροδότες…

  Η εξαπάτηση των ελλήνων ήταν τρομερά ύπουλη, την στιγμή που ο έλληνας πίστεψε ότι το Σύριζα θα έσωνε τον έλληνα ενώ οι οι αριστεροί πούλησαν τα πάντα και όλα όσα είχαν υποσχεθεί ώστε να κλέψουν την ψήφο των ελλήνων.

  ΚΟΡΑΚΑΣ

  ΈΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΟΎΛΑΓΕ ΠΟΤΈ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ;;;


  Έλληνας θα πούλαγε ποτέ την Μακεδονία;;; Τώρα που πάτε να ψηφίσετε να θυμάστε κάτι πολύ απλό ώστε να πάρετε την σωστή απόφαση σύμφωνα με το...

  Έλληνας θα πούλαγε ποτέ την Μακεδονία;;;

  Τώρα που πάτε να ψηφίσετε να θυμάστε κάτι πολύ απλό ώστε να πάρετε την σωστή απόφαση σύμφωνα με το πατριωτικό σας καθήκον και εθνικά συμφέροντα, φυσικά αν είστε έλληνες και όχι γερμανοί, αλβανοί, μουσουλμάνοι ή αφρικάνοι με ελληνική υπηκοότητα…
  Αν είστε αλοδαποί στην ψυχή, εάν ζείτε στην Ελλάδα και θέλετε η χώρα όπου ζείτε να πάει μπροστά χωρίς να ζητιανεύει, να διαμελειτε και να σβήνει με γοργούς ρυθμούς, πρέπει να γνωρίζετε ότι κανένας έλληνας πολιτικός δεν θα πουλαγε την Μακεδονία.
  Όλοι αυτοί που ψήφισαν το ξεπούλημα της Μακεδονίας με μπροστιάρη τον Τσίπρα, τον τελευταίο προδότη του έθνους μας, ανήκουν σε λέσχες και μυστικές εταιρείες.
  Ο ελληνισμός έχει πολεμηθεί πάντα εκ των έσω, από την εποχή και του Καποδίστρια, όταν εκτελέστηκε από τα μέλη των μυστικών εταιρειών 48 ημέρες μετά την εμφάνιση της εγκύκλιου, ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 4286.

  Ο Καποδίστριας θεωρούσε ασυμβίβαστο, το να υπηρετείς την Πατρίδα και ταυτόχρονα να συμμετέχεις σε μυστικές εταιρείες…

  Γίνεται έλληνας να πούλαγε ποτέ την Μακεδονία;;;

  Αύριο να γνωρίζετε που θα πάτε να δώσετε το μέλλον της χώρας και αν δεν έχετε ακόμη καταλάβει ποιοι διαμελούν την πατρίδα τότε είστε άξιοι της μοίρα σας.

  Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία λένε κάποιοι, εγώ θα σας έλεγα ότι θέλει έλεγχο και γνώση του ΝΟΥ σας…

  KORAKS

  ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 4286 ΜΕ ΤΥΠΟ ΟΡΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ


  ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 4286 ΜΕ ΤΥΠΟ ΟΡΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Στις 22 Αυγούστου 1831 ο Ιωάννης Καποδίστριας εξέδωσε την εγκύκλιο, υπ αριθμόν 4286 , πρός τους...

  ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 4286 ΜΕ ΤΥΠΟ ΟΡΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

  Στις 22 Αυγούστου 1831 ο Ιωάννης Καποδίστριας εξέδωσε την εγκύκλιο, υπ αριθμόν 4286 , πρός τους προϊσταμένους των δημοσίων υπηρεσιών. Συναπέστειλε μάλιστα και τύπον όρκου, τον οποίον θα υπέγραφαν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι δια του οποίου θα δηλωνόταν ότι σε ουδεμία μυστική Εταιρεία ανήκουν. Λίγες εβδομάδες μετά δολοφονείται στο Ναύπλιο.

  ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 4286 ΜΕ ΤΥΠΟ ΟΡΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
  ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
  ΕΝ ΝΑΥΠΛΙῼ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1831
  ΕΠΙΣΗΜΑ
  ἀριθμ. 4286
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
  Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  Πρός τούς Γραμματεῖς τῆς Κυβερνήσεως, τὴν Ἐπιτροπὴν τῆς Οἰκονομίας,
  τὸν Γραμματέα τῆς Γερουσίας, τὸ Λογιστικὸν καὶ Ἐλεγκτικὸν Συμβούλιον,
  καὶ τοὺς κατὰ τὴν Ἐπικράτειαν Ἐκτάκτους Ἐπιτρόπους, Διοικητὰς καὶ
  Τοποτηρητάς.

  Τὸ ἐνταῦθα συναπτόμενον ἔγγραφον, διαλαμβάνον τὴν σύστασιν μυστικῆς ἐταιρείας, σκοπὸν ἐχούσης τὴν κατάλυσιν τῆς ἐνεστώσης τάξεως τῶν πραγμάτων, συνετέθη ἀπὸ ἔγγραφα τὰ ὁποῖα ἔχει ἤδη ἀνὰ χεῖρας ἡ κυβέρνησις.
  Δὲν σᾶς τὸ ἀποστέλλομεν διὰ ἰδικὴν σας πληροφορίαν, ἀλλὰ διὰ νὰ πληροφορηθῇ ἐπίσης τὰ διατρέχοντα καὶ τὸ δημόσιον, καὶ διὰ νὰ δυνηθοῦν οἱ καθ’ὅλους τοὺς κλάδους ὑπάλληλοι τῆς δημοσίου ὑπηρεσίας νὰ προφυλαχθῶσιν ἀπὸ τὰς ἀπάτας,διὰ τῶν ὁποίων οἱ ῥαδιοῦργοι ἐπροσπάθησαν ἤ θέλουν προσπαθήσει νὰ τοὺς κάμουν κοινωνοὺς εἰς τὰ ἀξιοκατάκριτα σχέδιά των.

  Ἡ Κυβέρνησις χρεωστεῖ νὰ πληροφορηθῇ ὅτι πᾶς ὑπάλληλος, ὁποιοσδήποτε ἄν εἶναι ὁ βαθμὸς του, ἤ ἡ θέσις του, εἶναι καὶ θέλει μείνει ἐντελῶς ἀλλότριος ἀπὸ τὴν περὶ ἧς ὁ λόγος μυστικὴν ἐταιρίαν, ἤ ὁποιαδήποτε ἄλλην μυστικὴ ἐταιρίαν, ἥτις ἤθελεν ἀντίκεισθαι εἰς τὰ χρέη, εἰς τὰ ὁποῖα καθυποβάλλεται, ἅμ’ ἀφοῦ δέχεται δημόσιον τινὰ ὑπηρεσίαν καὶ ἐπειδὴ ὑπηρετεῖ τὴν πατρίδα κατὰ τὴν προσωρινῶς καθεστῶσαν τάξιν τῶν πραγμάτων, δὲν θέλει ὑπόκεισθαι μήτε ὑπακούει εἰμὴ εἰς τοὺς ὑπάρχοντας νόμους, καὶ εἰς τοὺς κατ’ αὐτὴν διωριζομένους ἀρχηγούς.
  Ἑπομένως, διὰ νὰ προφυλάξετε τοὺς ὑπαλλήλους σας ἀπὸ τὰς ὀλεθρίους συνεπείας, δι’ ἅς ἤθελαν εἶσθαι ὑπεύθυνοι, ἄν ἦσαν μέλη τῆς ῥηθείσης μυστικῆς ἐταιρίας, ἤ ἄλλης τινὸς τῆς αὐτῆς φύσεως, θέλετε τοὺς προβάλλει νὰ ὑπογράψωσι τὸν τύπον τοῦ ὅρκου, τὸν ὁποῖον ὁ Γραμματεὺς τῆς Ἐπικρατείας σᾶς ἀποστέλλει ὁμοῦ μὲ τὴν παροῦσαν.

  Ἐννοεῖται δὲ ὅτι ὅσοι τῶν ὑπαλλήλων δὲν θελήσουν νὰ τὸν ὑπογράψουν θέλουν ἀποβληθῆ καὶ περὶ τούτου θέλετε μᾶς ἀναφέρει.
  Οἱ τύποι τοῦ ὅρκου, τοὺς ὁποίους θέλετε ὑπογράψει ὑμεῖς πρῶτοι, θέλουν φυλαχθῆ μετὰ τῶν πρωτοτύπων ὑπογραφῶν ὅλων τῶν ὑπαλλήλων σας εἰς τὰ ἀρχεῖα σας, καὶ ἀντίγραφα αὐτῶν ἐπικυρωμένα θέλετε πέμψει εἰς τὴν Γραμματείαν τῆς Ἐπικρατείας.

  Ἐν Ναυπλίῳ τῇ 22α Αὐγούστου 1831.

  Ὁ Κυβερνήτης Ι.Α.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

  Ὁ Γραμματεὺς τῆς Ἐπικρατείας Ν.ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ

  ioannis-kapodistrias.gr
  ΚΟΡΑΚΑΣ

  Μετά από το 48ο λεπτό ακούστε τις λεπτομέρειες αν θα πρέπει να ακούσετε όλο το βίντεο για να μπείτε στα βαθιά πριν μας τελειώσουν σαν έθνος και χώρα…

  ΕΊΣΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ;;; ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΙ ΈΚΑΝΕ Ο ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΈΦΑΓΑΝ


  Είσαι έλληνας και θέλεις να βοηθήσεις την Ελλάδα;;; Ακούστε τι έκανε ο Καποδίστριας και τον έφαγαν Τώρα που θα σας ζητήσουν ξανά την ψήφο...

  Είσαι έλληνας και θέλεις να βοηθήσεις την Ελλάδα;;; Ακούστε τι έκανε ο Καποδίστριας και τον έφαγαν

  Τώρα που θα σας ζητήσουν ξανά την ψήφο σας οι νεκροθάφτες της ανθρωπότητας και περισσότερο των ελλήνων επειδή φοβούνται τον ελληνισμό και το μυαλό των ελλήνων…που είναι τα μοναδικά που έδωσαν την ώθηση στο πνεύμα και τον ΝΟΥ του ανθρωπίνου είδους!!!
  Από το 48ο λεπτό ακούστε στο βίντεο τι ακριβώς έκανε ο Ιωάννης Καποδίστριας και γιατί τον έφαγαν…
  Όταν πάτε αύριο να ψηφίσετε πρέπει να γνωρίζετε τι ακριβώς έκανε ο Ιωάννης και ποιοι τον έφαγαν…

  ΚΟΡΑΚΑΣ

  Οι Άγγλοι παίζουν με την Κύπρο: Νομιμοποιούν την τουρκική κατοχή! – Συμμετείχαν σε στρατιωτική άσκηση με το ψευδοκράτος

  Οι Άγγλοι παίζουν με την Κύπρο: Νομιμοποιούν την τουρκική κατοχή! – Συμμετείχαν σε στρατιωτική άσκηση με το ψευδοκράτος


  Χοντρό παιχνίδι παίζουν οι Άγγλοι με την Κύπρο, ειδικά τώρα που θέλουν να εξέλθουν τελείως από την ΕΕ. Βρετανοί στρατιωτικοί συμμετείχαν...

  Χοντρό παιχνίδι παίζουν οι Άγγλοι με την Κύπρο, ειδικά τώρα που θέλουν να εξέλθουν τελείως από την ΕΕ.

  Βρετανοί στρατιωτικοί συμμετείχαν σε τουρκική άσκηση η οποία διεξήχθη από 13 έως 23 Μαΐου 2019, με την ονομασία ANADOLU ANKASI-2019 στην 3η αεροπορική πτέρυγα μάχης στο Ικόνιο με την συμμετοχή προσωπικού και μέσων από 5 χώρες, ανάμεσά τους και το ψευδοκράτος!

  Στην άσκηση οι Τούρκοι χρησιμοποίησαν αεροσκάφη F-16, ελικόπτερα S-70 BLACKHAWK και AS532 COUGAR, EE/Π T-129 ATAK και drone ANKA-S.

  Η παρουσία Βρετανών στην τουρκική αεροπορική βάση του Ικονίου, (είχε αποτελέσει το κύριο αεροδρόμιο από το οποίο τουρκικά αεροσκάφη F-84F βομβάρδισαν την Κύπρο το 1974) σε συνεργασία με Τουρκοκύπριους αποτελεί μία ακόμη «πισώπλατη μαχαιριά» στην Λευκωσία, ενώ επιβεβαιώνει την πρόσφατη προκλητική άποψη του Βρετανού ΥΠΕΞ περί ασαφούς δικαιοδοσίας τω Ελληνοκυπρίων στην κυπριακή ΑΟΖ, παίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι των Τούρκων.

  Υπενθυμίζουμε, σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο μας, ότι το Foreign Office είχε ανακοινώσει δήλωση που είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις ότι δηλαδή η συγκεκριμένη περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται το τουρκικό πλωτό γεωτρύπανο Φατίχ , θεωρείται «αμφισβητούμενη».

  Αυτούσια η ανακοίνωση

  «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο με ανησυχία. Θα θέλαμε να δούμε την αποκλιμάκωση της κατάστασης.

  Σε σχέση με την σχεδιαζόμενη τουρκική γεώτρηση, όπως δήλωσε ο Υφυπουργός Ευρώπης και Αμερικής στις 14 Μαϊου, η θέση του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ότι στη βάση της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το δίκαιο της θάλασσας, οι διερευνητικές γεωτρήσεις δεν θα πρέπει να προχωρούν σε οποιαδήποτε περιοχή όπου η κυριαρχία είναι υπό αμφισβήτηση. Καλούμε την Τουρκία να μην τρυπήσει σε αυτή την περιοχή.

  Επίσης συνεχίζουμε να αναγνωρίζουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας να αξιοποιεί το πετρέλαιο και το αέριο στη διεθνώς συμφωνημένη ΑΟΖ (και σημειώνουμε ότι η Κύπρος έχει φτάσει σε συμφωνίες με τις χώρες νότια και ανατολικά για τα όρια της ΑΟΖ).

  Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι το αέριο και το πετρέλαιο της Κύπρου πρέπει να αναπτυχθεί προς όφελος όλων των Κυπρίων.»

  Το νέο πρόβλημα για τους Βρετανούς στην Κύπρο ονομάζεται Γαλλία.

  Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, οι υπουργοί Άμυνας της Γαλλίας και της Κύπρου, επιβεβαίωσαν εγγράφως την πρόθεση των δύο χωρών για συνεργασία με σκοπό την ενίσχυση των στρατιωτικών ναυτικών δυνατοτήτων της Κυπριακής Δημοκρατίας και για ευρεία στρατηγική συνεργασία προς όφελος των ναυτικών δυνάμεων των δυο χωρών».

  Εδώ και αρκετούς μήνες, στη ναυτική βάση στο Μαρί, γίνονται έργα διεύρυνσης του λιμανιού για να μπορεί να φιλοξενεί μεγάλα πολεμικά πλοία και υποβρύχια του Γαλλικού Ναυτικού.

  Τα πλοία αυτά θα σταθμεύουν σε μόνιμη βάση και το επιχειρησιακό τους κέντρο θα βρίσκεται στο αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle, το οποίο περιπολεί στην ανατολική Μεσόγειο.

  Η διοίκηση της βάσης παραμένει στο Κυπριακό Ναυτικό, το οποίο θα μπορεί να αξιοποιεί τις δυνατότητες των γαλλικών συστημάτων. Σε μεταγενέστερο στάδιο αναμένεται η προμήθεια ενός πλοίου ανοικτής θαλάσσης που θα αγοράσει η Κύπρος από τη Γαλλία.

  Με λίγα και απλά λόγια οι Βρετανοί θα έχουν γείτονες τους Γάλλους που συμμετέχουν σε έργα εξόρυξης στην κυπριακή ΑΟΖ, έτσι το Λονδίνο διάλεξε να στηρίξει την Άγκυρα διότι βλέπει να χάνει πολλά από αυτά που προσδοκούσε.

  Υπενθυμίζουμε ότι στο αλησμόνητο σχέδιο Ανάν οι Βρετανοί είχαν σχεδιάσει μέσω των δύο βάσεων τους να αποκτήσουν, άκουσον-άκουσον ακόμη και ΑΟΖ .

  Τέτοιοι σχέδια είχαν οι Βρετανοί για το νησί, τα οποία τώρα η παρουσία αμερικανικών, γαλλικών και άλλων εταιρειών κολοσσών τους τα άλλαξε, φέρνοντας τα πάνω κάτω.

  enoplos.gr

  Μείζον «θερμό» επεισόδιο με την Τουρκία μέχρι 30 Ιουνίου;– Το περιστατικό που σήμανε συναγερμό στο Πεντάγωνο, οι απειλές και η μεγάλη ανησυχία…


  Eντονη ανησυχία για μείζον “θερμό” επεισόδιο με την Τουρκία επικρατεί στα ελληνικά κλιμάκια μετά και την εκτέλεση σεναρίων κατά την...

  Eντονη ανησυχία για μείζον “θερμό” επεισόδιο με την Τουρκία επικρατεί στα ελληνικά κλιμάκια μετά και την εκτέλεση σεναρίων κατά την διάρκεια της άσκησης “Θαλασσόλυκος” όπου οι τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις προχώρησαν σε πρόβες απόβασης και κατάληψης ελληνικών νήσων από μονάδες πεζοναυτών και ειδικών δυνάμεων SAT-SAS.

  Οι ανησυχίες αυτές έχουν ενταθεί μετά και την χτεσινή προειδοποίηση Χ.Ακάρ, την σημερινή του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάι, αλλά και την εκτέλεση επιχείρησης απόβασης “προσφύγων” το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτης στο βόρειο μέρος του Καστελόριζου.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΜΙΤ φέρεται να εκτέλεσε μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση απόβασης 33 “προσφύγων” στο Καστελόριζο εν μέσω(!) της μεγάλης διακλαδικής άσκησης “Θαλασσόλυκος”. Δηλαδή η απόβαση των “προσφύγων” ήταν μέρος/σενάριο της τουρκικής άσκησης.

  Δυστυχώς τα μέτρα αποτροπής δεν λειτούργησαν και η ομάδα των “προσφύγων” δεν εντοπίστηκε εν πλω παρά τα αυξημένα μέτρα επιτήρησης λόγω της μεγάλης στρατιωτικής κινητοποίησης των Τούρκων.

  Ευτυχώς οι “πρόσφυγες” παραδόθηκαν αργότερα σε μια περίπολο που τυχαία περνούσε από εκεί και μεταφέρθηκαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα.

  Μην ξεχνάμε πως σήμερα ο Τούρκος αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι, ανέφερε πως “στην Ελλάδα έχουμε στείλει πολύ καθαρά τα μηνύματα, αυτά δεν είναι ζητήματα για εσωτερική κατανάλωση”.

  Την ίδια εξάλλου παραδοχή και μάλιστα περί “ανεξέλεγκτου θερμού” επεισοδίου έκανε χτες και ο ΥΕΘΑ, Ε.Αποστολάκης. Είπε σχετικά:

  “Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ανοιχτό αυτό το δίαυλο και η προσπάθεια θα είναι να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”, επισήμανε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, σχολιάζοντας την εν εξελίξει “συζήτηση μεταξύ των δύο Μικτών Επιτροπών από την Τουρκία και από την Ελλάδα, με αντικείμενο τη συζήτηση των υφιστάμενων Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, ούτως ώστε με την εφαρμογή τους να καταφέρουμε να χαμηλώσουμε την ένταση στο Αιγαίο και να σταματήσει η ανησυχία μήπως προκύψει κάποιο ατύχημα και προκληθεί κάποιο θερμό επεισόδιο ανεξέλεγκτο”.

  Λίγο νωρίτερα, ο Τούρκος ΥΠΑΜ, Χουλουσί Ακάρ, φρόντισε να στείλει “καθαρό μήνυμα” στην Αθήνα λέγοντας πως «τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας είναι έξι μίλια και ο εναέριος χώρος δέκα μίλια – Αυτό θα αλλάξει».

  Βαρύνουσας σημασίας ήταν οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ σχετικά με τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο και τις συνομιλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αθήνα μεταξύ ελληνικής και τουρκικής στρατιωτικής αντιπροσωπείας για την επανενεργοποίηση των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

  «Ξεκίνησε λέγοντας ‘εδώ υπάρχει παραβίαση, εκεί παραβίαση’. Τους είπαμε ας τα αφήσουμε αυτά, ας μην τα συζητάμε ένα ένα. Να μαζευτούμε όλοι μαζί και να συζητήσουμε σοβαρά, τι σκεφτόμαστε και τι κάνουμε’. Εκείνοι να’ ναι καλά, το αποδέχτηκαν», ανέφερε ο κ. Ακάρ.

  Ο Χουλούσι Ακάρ είπε ότι για πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο από την τουρκική αντιπροσωπεία και ευχήθηκε να πετύχουν.

  «Μακάρι να συμπεριφερθούν αντικειμενικά, να επικρατήσει η λογική και επομένως τα αποτελέσματα θα είναι καλά και για τις δύο πλευρές», ανέφερε, προσθέτοντας ότι έχουν εκφράσει την αποφασιστικότητά τους σε κάθε περίπτωση.

  «Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Ούτε στο παρελθόν, ούτε και σήμερα. Τα χωρικά τους ύδατα είναι έξι μίλια και ο εναέριος χώρος τους δέκα μίλια. Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. Αλλά το επιχείρημα των Ελλήνων είναι πως αυτό ισχύει από το 1931», ανέφερε ο κ. Ακάρ.

  Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην πράξη αυτό σημαίνει ότι το τουρκικό πλοίο μπορεί να πάει μέχρι τα έξι μίλια και να σταματήσει αλλά όταν πάει το τουρκικό ελικόπτερο μέχρι εκεί είναι παραβίαση.

  «Το πλοίο μας φτάνει μέχρι τα έξι μίλια και σταματάει εκεί. Είμαστε σε διεθνή ύδατα. Εκείνη τη στιγμή πονάει το δόντι ενός αξιωματικού μας. Τον βάζουν στο ελικόπτερο και το ελικόπτερο απογειώνεται. Υπάρχει παραβίαση εναέριου χώρου λένε. Γιατί; Επειδή έξι μίλια είναι τα χωρικά ύδατα τους και δέκα μίλια ο εναέριος χώρος τους. Λένε παραβιάσατε τον εναέριο χώρο. Αυτά ασφαλώς είναι δύσκολο να επιλυθούν αλλά είναι θέματα που έχουμε ενώπιόν μας», ανέφερε ο κ. Ακάρ χρησιμοποιώντας ένα ακραίο επιχείρημα με σκοπό να αναδείξει τους τουρκικούς ισχυρισμούς.

  «Αν χρειαστεί θα παρατείνουμε τις διαπραγματεύσεις στην Αθήνα».

  Ο Τούρκος υπουργός είπε ότι για πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ενώ ανέφερε ότι μέχρι σήμερα η Τουρκία ζητούσε να τεθούν στο τραπέζι όλα τα προβλήματα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, δηλαδή Αιγαίο, ανατολική Μεσόγειος και Κυπριακό…

  Οι δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας αποκαλύπτουν ότι η Άγκυρα έχει ενεργοποιήσει την προσπάθειά της να υποχρεώσει την Ελλάδα να συζητήσει και για το εύρος του ελληνικού εναέριου χώρου, με πρόσχημα την αποφυγή ενός ατυχήματος στο Αιγαίο μεταξύ των ελληνικών και τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών. Κάτι που ίσως συμβεί σύντομα..

  Πάντως μέχρι τις 30 Ιουνίου ο Ρ.Τ.Ερντογάν θέλει να έχει συναντηθεί με τον Ν.Τραμπ για “λύση-“πακέτο” στα αμερικανο-τουρκικά. Ισως να χρειαστεί ένα “θερμό” ελληνοτουρκικό επεισόδιο προκειμένου και να το βάλει στη “ζυγαριά” των διεκδικήσεων του απέναντι στις ΗΠΑ αλλά και για να κερδίσει τις νέες εκλογές στην Κωνσταντινούπολη στις 23 Ιουνίου…

  voicenews.gr

  ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΝΤΕ.


  Εδώ εντός του κόσμου των «μηχανών» όπου υπάρχει παράνοια και αποσύνδεση, ΥΠΑΡΧΕΙ μια επικοινωνιακή νέα βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, ένας...

  Εδώ εντός του κόσμου των «μηχανών» όπου υπάρχει παράνοια και αποσύνδεση,
  ΥΠΑΡΧΕΙ μια επικοινωνιακή νέα βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, ένας άλλος ΦΑΡΟΣ και μία άλλου είδους απ΄ευθείας σύνδεση υπό «προϋποθέσεις».

  Το διαδίκτυο,ο κυβερνοχώρος,ακόμη και το F/B, είναι ένα πολυόροφο και πολυεπίπεδο κατασκεύασμα του MATRIX,
  σε εντελώς «ονειρική» μορφή.

  Ο άνθρωπος, ο Έλληνας, «ονειρεύεται, όπως έκανε πάντα. Το μόνο που αλλάζει είναι το επίπεδο ονείρου,
  όπου ανάλογα με το προσωπικό μας «φυλαχτό» αναγνωρίζουμε την ρεαλιστική αξία του ονείρου και του επιπέδου του,
  πόσο κοντά είναι στην ΑΛΗΘΕΙΑ και την πραγματικότητά μας.

  Δεχτήκαμε το «απίθανο» ως πιθανό, το ασύλληπτο ως αληθινό, το κάθε δειλό ψιθύρισμα ως ιαχή και σάλπισμα.
  Τα δικά μας κάστρα κοιτάνε κατάματα τον ήλιο στην κόψη του ιερού γκρεμού και του Ιερού Βράχου.

  Εκεί τα χτίσαμε από την αρχαία εποχή και όχι στην άμμο, όπως νομίζουν ορισμένοι.
  Με το δείγμα αυτό της αυτόματης γραφής αγγίζω την άκρη του «νήματος» που επίσης γνωρίζω που οδηγεί.

  Ευχαριστώ για τον «ψιθύρους» Η Αγάπη της Μεγίστης Μητέρας και Πάνσοφης Στρατηγού,
  με οδηγεί στο Δρόμο μου. Θα περάσει μέσα από τη Θεία Νέμεση και Δικαιοσύνη, όπου δεν θα υπάρξει οίκτος ή έλεος πρώτιστα.
  Ύστερα θ΄αγκαλιάσω το πρώτο νεογέννητο μωρό, που θα γεννηθεί Ελεύθερο..

  Υ.Γ: Τι θέλω να πω..Πολλά θέλω να πω, αλλά τα λόγια ήταν φτωχά πάντα,ούτως ή άλλως. Αρχηγός κόμματος; Ναι, από το 2010, όταν η Πατρίδα σέρνονταν στο Μνημόνιο του Μάη, ο Μαντές και άλλοι άξιοι άνθρωποι είχαμε έτοιμο πολιτικό «όχημα» με το όνομα «ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ» να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και να ξεφύγουμε από την επικείμενη τραγωδία.

  Ο πολύς κόσμος που απευθυνθήκαμε,είτε γαντζωμένος ακόμη στα κόμματα και στις αποτυχημένες πολιτικές, είτε κοιμόταν και κοιμάται ακόμη τον ύπνο του δικαίου, μας αγνόησαν. Ήρθαν οι επαίσχυντες και στημένες εκλογές του 2012, όπου το σύνολο των ψηφοφόρων έδειξε πόσο δίκαιο είχα στις εκτιμήσεις μου. Δεν κατέβηκα στις εκλογές.

  Το ήξερα.

  Ο Μαντές ουδέποτε έπαιξε με σημαδεμένη τράπουλα και ούτε θα έπεφτα σε κανένα τρισάθλιο και μηδενιστικό πολιτικό επίπεδο, να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με πολιτικούς αλήτες. Δεν έβγαλα καμία ανακοίνωση, ούτε στις εκλογές του 2012, ούτε στις εκλογές του 2014, τύπου κάντε αυτό, ή κάντε το άλλο. Στις εκλογές του 2015 βλέποντας τσα πρόβατα να στοχεύουν την πρώτη φορά αριστερά και την ελπίδα έρχεται, τους είπα ΑΠΟΧΗ! Μην πλησιάσετε την κάλπη Έλληνες! Τίποτα! Και έβγαλαν την απόλυτη καταστροφή!

  Εκατό και πλέον χιλιάδες μέλη διάσπαρτα του «ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ» σε όλη την Ελλάδα. Αμάντρωτοι όμως κι Ελεύθεροι, χωρίς καθοδήγηση, να κάνουν όποια επιλογή επιθυμούν, ό,τι εκείνοι κρίνουν σωστό ως ελεύθεροι πολίτες και όχι ως κομματόσκυλα. Πολλοί με ρώτησαν και με ρωτούν. Δεν ήρθε ακόμη η ώρα. Κι από αυτές τις εκλογές, μόνο πίκρα,απογοήτευση και μπόχα θα προκύψει.

  Θα μου πείτε, είναι αποτέλεσμα της κάλπης και πρέπει να είναι «σεβαστό». Ναι, όπως το προηγούμενο.

  Έρχεται όμως η ώρα μου.

  Πλησιάζει ένας χαμογελαστός Ιούνιο (ναι Ιούνιος θα είναι) θα σταθώ για πρώτη και τελευταία φορά μπροστά σας και θα ζητήσω τη στήριξή σας.

  Όσων με γνωρίζετε χρόνια τώρα.
  Δεν θα μιλήσω καθόλου.
  Θα αναλάβω το ΕΡΓΟΝ μου.
  Είναι βαρύ και δύσκολο.
  Θα είμαι ΔΙΚΑΙΟΣ, αμείλικτος και ακριβής.

  Στο δικό μου το πρόσωπο θα πάρετε όλοι αυτό που σας αναλογεί.

  Και πρώτα απ΄όλα ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ!

  Όποτε ακούσετε ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ τότε είναι η ώρα του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΝΤΕ.
  Μέχρι τότε κρατήστε στο Νου και στην Ψυχή σας ότι ούτε η Αρχιστράτηγος έχει μιλήσει ακόμη, ούτε οι Έλληνες τελείωσαν σ΄αυτό τον τόπο.

  Απλά τροχίζουμε όλοι την οργή μας.

  Δημήτριος Μαντές
  25/05/2019

  ΠΗΓΗ

  Τεχεράνη: Το Ιράν μπορεί να βυθίσει αμερικανικά πολεμικά πλοία με «μυστικά όπλα»


  Το Ιράν μπορεί να βυθίσει αμερικανικά πολεμικά σκάφη στην περιοχή του Κόλπου χρησιμοποιώντας πυραύλους και «μυστικά όπλα», υποστήριξε...

  Το Ιράν μπορεί να βυθίσει αμερικανικά πολεμικά σκάφη στην περιοχή του Κόλπου χρησιμοποιώντας πυραύλους και «μυστικά όπλα», υποστήριξε σήμερα ανώτατο στρατιωτικό στέλεχος της Τεχεράνης, σύμφωνα με το πρακτορείο Mizan.

  «Η Αμερική αποστέλλει δύο πολεμικά πλοία στην περιοχή. Σε περίπτωση που διαπράξουν την παραμικρή ανοησία, θα στείλουμε αυτά τα πλοια στον βυθό της θάλασσας, μαζύ με το πλήρωμά τους και τα αεροσκάφη τους, χρησιμοποιώντας δύο πυραύλους, ή δύο νέα μυστικά όπλα», δήλωσε στο ίδιο πρακτορείο ο στρατηγός Μορτέζα Κορμπανί, σύμβουλος της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης του Ιράν.

  Οι τελευταίες ενισχύσεις της στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο αποτελούν το τελευταίο δείγμα της πολιτικής της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ έναντι της Τεχεράνης, την οποία θεωρεί ως δυνητικό εχθρό. Η θεωρία του αυτή πρόσφατα ενσαρκώθηκε στην απόφαση να ενισχύσει με το αεροπλανοφόρο Λίνκολν τις δυνάμεις του στην περιοχή του Κόλπου και να αναπτύξει επιπλέον συστοιχίες πυραύλων Πάτριοτ και την αποστολή και άλλων βομβαρδιστικών αεροσκαφών στην ευρύτερη Μέση Ανατολή.

  Με πληροφορίες από ΑΠΕ

  zougla.gr

  Σεισμική δόνηση 5,1 Ρίχτερ σημειώθηκε πλησίον του Τόκιο


  Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στην Τσίμπα, κοντά στο Τόκιο, όπως ανακοίνωσε το ιαπωνικό...

  Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στην Τσίμπα, κοντά στο Τόκιο, όπως ανακοίνωσε το ιαπωνικό πρακτορείο ΝΗΚ.

  Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν έχει εκδοθεί κάποιο προειδοποιητικό σήμα για σχηματισμό τσουνάμι.

  zougla.gr

  Λυών: Ανθρωποκυνηγητό για τον ποδηλάτη που τοποθέτησε την βόμβα με τις βίδες

  Λυών: Ανθρωποκυνηγητό για τον ποδηλάτη που τοποθέτησε την βόμβα με τις βίδες


  Ο ύποπτος καταγράφηκε σε βίντεο να αφήνει ένα πακέτο μπροστά σε αρτοποιείο λίγο πριν σημειωθεί η έκρηξη στις 17:30, σύμφωνα με την αστυνομία...

  Ο ύποπτος καταγράφηκε σε βίντεο να αφήνει ένα πακέτο μπροστά σε αρτοποιείο λίγο πριν σημειωθεί η έκρηξη στις 17:30, σύμφωνα με την αστυνομία και τον δήμαρχο του 2ου διαμερίσματος της Λιόν Ντενί Μπρολικιέ.

  Οι περισσότεροι από τους τραυματίες εισήχθησαν σε νοσοκομεία με τραύματα στα πόδια, που πάντως χαρακτηρίστηκαν ελαφριά.

  Ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, που ενημερώθηκε για την επίθεση ενώ παραχωρούσε συνέντευξη που αναμεταδιδόταν απευθείας μέσω YouTube ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής στη Γαλλία, έκανε λόγο για «επίθεση» και πρόσθεσε ότι «οι σκέψεις μου βρίσκονται στους τραυματίες».

  Η αντιτρομοκρατική διεύθυνση της εισαγγελίας του Παρισιού διενεργεί έρευνα, ενώ η αστυνομία ανέφερε ότι αντιμετωπίζει την έκρηξη ως απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ επισκέφθηκε τον τόπο του συμβάντος λίγες ώρες αργότερα. Δεν έκανε δηλώσεις.

  Ο ύποπτος, που είχε εν μέρει καλυμμένο πρόσωπο, καταγράφηκε σε κάμερα κλειστού κυκλώματος να φθάνει στο σημείο με ένα μαύρο ποδήλατο και να αφήνει ένα πακέτο έξω από υποκατάστημα μιας αλυσίδας φούρνων.

  Πηγές προσκείμενες στην αστυνομία ανέφεραν ότι ο άνδρας φόραγε μπεζ βερμούδα, χακί φουλάρι και σκούρα γυαλιά, ενώ εκτίμησαν ότι είναι είτε Ευρωπαίος ή από κάποιο κράτος της βόρειας Αφρικής.

  Βόμβα με βίδες

  Το πακέτο-βόμβα, που περιείχε βίδες, τραυμάτισε διερχόμενους στην πολυσύχναστη οδό Βίκτορα Ουγκό, μερικά τετράγωνα από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, σύμφωνα με την αστυνομία.

  Ο υπουργός Εσωτερικών Καστανέρ διέταξε να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας στους δημόσιους χώρους όπου συγκεντρώνεται κόσμος ή γίνονται εκδηλώσεις — γήπεδα, ναούς, χώρους πολιτισμού ή συναυλιών.

  Η αστυνομία προέτρεψε όσους πολίτες έχουν πληροφορίες να επικοινωνήσουν μαζί της και διένειμε στα μέσα ενημέρωσης μια φωτογραφία που εικονίζει τον ύποπτο.

  Η Γαλλία παραμένει ακόμη βαθιά τραυματισμένη από το κύμα τζιχαντιστικών επιθέσεων οι οποίες έχουν στοιχίσει τη ζωή 251 ανθρώπων από το 2015.

  newsit.gr

  Αν είσαι αναποφάσιστος, ίσως τα παρακάτω σε βοηθήσουν την Κυριακή.

  Αν είσαι αναποφάσιστος, ίσως τα παρακάτω σε βοηθήσουν την Κυριακή.


  Πάμε με τη σειρά που επιβλήθηκαν: Καταργήστε όσα συμφωνήσατε στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο στο Κολυμβάρι της Κρήτης.Καταργήστε το άρθρο 3...

  Πάμε με τη σειρά που επιβλήθηκαν:

  Καταργήστε όσα συμφωνήσατε στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο στο Κολυμβάρι της Κρήτης.Καταργήστε το άρθρο 3 για τις έμφυλες ταυτότητες.

  Καταργήστε το άρθρο 8 για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

  Καταργήστε την… συμφωνία των Πρεσπών.

  Καταργήστε το άρθρο 3 για την θρησκευτική ουδετερότητα του Ελληνικού κράτους.

  Όποιος προεκλογικά μιλήσει για τα παραπάνω 5 γρανάζια που θερίζουν την χώρα, αυτόν και να ψηφίσεις.

  Όποιος προσεγγίζει στην ουσία την κρίση και όχι επιφανειακά, λέγοντας ότι είναι κατά κύριο λόγο πνευματική και έπειτα οικονομική κλπ…. μάλλον με αυτά τα κριτήρια να ψηφίσεις.

  Όποιος μιλάει για Χριστό και μιλούσε και δεν τον εμπορεύεται….μπορείς να τον ψηφίσεις.

  Ειδικά οι παραπάνω 5 αποφάσεις/νομοσχέδια είναι τα μεγαλύτερα γρανάζια ιστορικά που έβαλαν σε κίνηση στην χώρα μας και είναι υπεύθυνα για την καθημερινή αιμορραγία που ακούμε στις ειδήσεις.

  Οι τραγωδίες και τα δυστύχημα διαδέχονται το ένα το άλλο, δεν προλαβαίνουν οι τάφοι να ανοίγουν και οι ιερείς να θάβουν……….. έχουν πάρει, από το 2016 και έπειτα, ανεξέλεγκτη τροπή.

  Αυτά τα γρανάζια είναι σε κίνηση και ακολουθούν τους ρυθμούς του χρόνου, του τεχνητού μας χρόνου δηλαδή.

  Πόσους άκουσες υποψήφιους, κάθε κατηγορίας, να μιλάνε στην προεκλογική τους ομιλία για αυτά τα πέντε γρανάζια;

  Ποιος προσέγγισε με πνευματικό τρόπο το ζήτημα της κρίσης;

  Ένα πράγμα έχει αποδειχτεί από αυτή τη στήλη και το ξέρουν καλά όσοι την διαβάζουν, ότι το ζήτημα της κρίσης στη χώρα μας αλλά και γενικότερα, είναι η εσωτερική μας κατάσταση και το ζήτημα πλέον είναι πνευματικό. Πάντα ήταν, λόγω όμως τώρα της κατηφόρας είναι πιο εμφανές από ποτε.

  Ότι και αν τάζουν, ότι υποσχέσεις και να δίνουν οι υποψήφιοι, αν δεν κατανοήσουν την ρίζα του προβλήματος, οι παροχές τους ή οι λύσεις τους είναι το χαλάκι κάτω από το οποίο θα μπουν και πάλι οι ακαθαρσίες.

  Και θα μου πεις τώρα ποιες είναι οι ακαθαρσίες…

  Ορίστε μια από αυτές……είναι στην εκπαίδευση, στα σχολεία μας, που μιλάνε για τη διαστροφή της φύσης σε…. ανήλικα παιδιά του Γυμνασίου!

  Ορίστε τι κάνουν στα παιδιά μας, κάποιοι δηλητηριάζουν και βιάζουν τις αθώες παιδικές ψυχές και δεν δίνουν λόγο σε κανέναν…αντιθέτως, τους προστατεύει ο νόμος!

  ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

  Ορίστε και το site http://www.edutv.gr/index.php/themakiki-main-menu

  Υποψήφιε, με αγάπη στο λέω, νομίζω πως έχεις χάσει τον στόχο, για τα καλά.

  Αυτή τη στιγμή στις προεκλογικές ατζέντες σας θα έπρεπε να δεσπόζουν τα παραπάνω άρθρα και αποφάσεις και να σας απασχολεί πρώτα ο τρόπος κατάργησης τους και έπειτα και τα υπόλοιπα.

  Από την άλλη, αναγνωρίζω ότι… άλλα ζητάει ο κόσμος, ζητάει λύσεις στα καθημερινά του προβλήματα και αδιέξοδα,λογικό αυτά να ζητάει μια απογοητευμένη κοινωνία.. και αυτά της λέτε…. πολλοί ψηφοφόροι ,όχι όλοι, αποφασίζουν για το μέλλον τους και πάνε στην κάλπη ψηφίζοντας με κριτήριο αποκλειστικά το προσωπικό συμφέρον.

  Το προσωπικό μας συμφέρον όμως, στις ημέρες που πατάμε, δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί αν δεν σταματήσουν τα παραπάνω γρανάζια να γυρίζουν.

  Αυτό πιθανός θα το διαπιστώσουμε λίγο μετά τις εκλογές και όταν το διαπιστώσουμε φοβάμαι θα είναι αργά.

  Είναι μεγάλη η ευθύνη τώρα να επιλέξουμε συνδυασμους που δεν αναγνωρίζουν τι μέλλον κατασκευάζεται από τα παραπάνω άρθρα.

  Για ποιο μέλλον της χώρας μας μιλάμε όταν το μέλλον της χώρας, δηλαδή η νέα γενιά, αυτό είναι το μέλλον, κακοποιείται συστηματικά ΚΑΙ ποικιλοτρόπως και όπως επιβάλουν οι παραπάνω αποφάσεις… με τον χειρότερο τρόπο και σε τρυφερη ηλικία.. από το γυμνάσιο παρακαλώ.!

  Πως μιλάτε μερικοί για το μέλλον της Ελλάδος, για αναπτυξιακά έργα..για οικονομική ανάπτυξη, για επενδύσεις, για εργασία, για δομές κλπ…αγαπητέ μου δεν υπάρχει μέλλον και όποιος και αν βγει, ότι και να υποσχεθεί, αν δεν καταργηθεί η παραπάνω πεντάδα δεν υπάρχει μέλλον…όχι τουλάχιστον αυτό που υπόσχεστε στις ομιλίες σας.
  Το μέλλον, σε εθνικό ή τοπικό επίπεδο, το καταστρέφουν οι οδοστρωτήρες της ΕΕ και των διαταγών της.

  Οι οδηγίες με την μορφή φιρμανιών σήμερα αποστέλλονται στα σχολεία μας, αυτά που μαθαίνουν τα παιδιά μας με ύπουλο τρόπο…αυτά που διδάσκονται στις μαθητικές αίθουσες πονηρά και προωθούνται μαζί με άλλες θεματικές ενότητες, δράσεις, όπως η υγεία και οι εξαρτήσεις, είναι αυτά τα όποια είχε βγάλει στη φόρα ο Διονύσιος Μακρής.

  Όπως εxει βγάλει στη φόρα και πολλά άλλα..

  Ειδικά μέσα από την έκθεση Λούνατσεκ, έφερε στην επιφάνεια το σκοτεινό τους πλάνο για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά μας και τα παιδιά κάθε κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  Το 2012, 13 από τους 22 Έλληνες Ευρωβουλευτές είπαν ναι στο κατάπτυστο ψήφισμα Λούνατσεκ. Άλλοι δήλωσαν παρών ,άλλοι απουσίαζαν… επιτρέποντας έτσι στο ψήφισμα θεριστική μηχανή να επιβληθεί σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.

  Ο Διονύσιος Μακρής είναι ο μόνος που έχω ξεχωρίσει από όσους αυτή τη στιγμή ζητάνε την ψήφο μας για την Ευρωβουλή. Δεν αναφέρω κόμμα, μόνο όνομα.

  Τον Φεβρουάριο που πέρασε, εγκρίθηκαν και πάλι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αποφάσεις για την προστασία και προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ευρώπης [εδω Το μέλλον του καταλόγου δράσεων για τα άτομα ΛΟΑΔΜ (2019-2024)], ιδανικά και πρότυπα που τα συναντάμε με όλη τους την μεγαλοπρέπεια στη……Eurovision.

  Και μάλιστα στο ψήφισμα αυτό, γίνεται λόγος για καθυστέρηση από κάποια κράτη μέλη της Ευρώπης, στη νομική προστασία και αναγνώριση των ΛΟΑΤκι κοινοτήτων..

  Το πρόβλημα μου, που δεν είναι δικό μου αλλά είναι πρόβλημα μας, δεν είναι τα άτομα που έχουν επιλέξει κάτι παρα-φυσικο, είναι επιλογή τους και όλοι έχουμε ελαττώματα και παίρνουμε λάθος αποφάσεις και προσωπικά αν και διαφωνώ δεν τους κρίνω……. το πρόβλημα είναι οι αποφάσεις και οι νόμοι που υποχρεώνει ο μεγάλος νταβατζης (ΕΕ) να ψηφίζονται και να εφαρμόζονται σε κάθε κοινοβούλιο.

  Και αυτοί οι νόμοι, αυτά τα ψηφίσματα, προέρχονται από πολύ σκοτεινά κέντρα , είναι βγαλμένοι όπως έχουμε πει και παλαιότερα, από πολύ παλιά εγχειρίδια….. καταστροφών.

  Γνωρίζουν το «know how» των καταστροφών και ο πόλεμος τους είναι ανοιχτός και ξεκάθαρος πλέον….γιατί μέσα από αυτούς τους νόμους, πέρα από τις καταστροφές, χτυπάνε και την ίδια την Ορθοδοξία αλλά και όσους είναι μέλη της.

  Και αν τώρα δεν φαίνεται στην Ελλάδα το κυνήγι ή αχνοφαίνεται μέσα από τον αντιρατσιστικό νόμο, στην Αμερική ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα.

  Στο παρακάτω άρθρο και με αφορμή τους γάμους ομοφυλοφίλων το 2015 στις ΗΠΑ, ετοιμάζονται να εξαπολύσουν την «Νύχτα των κρυστάλλων» για όσους αντιτίθενται στα παραπάνω ήθη και συνήθειες.

  Για αυτό τα εκπαιδεύουν από μικρά τα παιδιά, όχι για να προωθήσουν μόνο την διαστροφή της ανθρώπινης φύσης αλλά αργότερα, όταν θα ξεθωριάσουν οι μνήμες και θα πέσουν οι πολιτισμικές αντιστάσεις, να στρέψουν αυτές τις γενιές απέναντι σε όσους εναπομείναντες «αντιστασιακούς τρομοκράτες» αντιδρούν στο νέο κοινωνικό μοντέλο.

  Αυτό είναι πολύ σοβαρό!

  Στη Αμερική λοιπόν, και αν δεν κάνω λάθος μεταδίδεται για πρώτη φορά από ελληνικό μέσο, πέρασαν στο κογκρέσο των ΗΠΑ, στις 17 Μαΐου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Ομοφοβίας, πριν μερικές ημέρες δηλαδή, νόμο περί ισότητας των φύλων (Equality Act)

  Τι λέει αυτός ο νόμος;

  Σύμφωνα με τον νόμο H.R.5 — 116th απαγορεύεται η οποιαδήποτε διάκριση λόγω ταυτότητας φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού σε χώρους όπως το δημόσιο, η εργασία, η εκπαίδευση, γενικά σε μέρη αναψυχής και ψυχαγωγίας, σε συγκεντρώσεις, σε κέντρα διασκέδασης….κλπ.

  Με λίγα λόγια παντού…!

  Το άτομο που θα παραβιάζει τον νόμο, θα αντιστέκεται στον νόμο και όσα αυτός υπερασπίζεται, θα διώκεται ποινικά!

  Αν επιλεγείς ή υπερασπίζεται την παραδοσιακή οικογένεια… θα μας λένε ότι προωθεις το μίσος και τη βία και θα μας ασκούν αγωγές.

  Θα είναι έγκλημα σκέψης η αναφορά στην παραδοσιακή οικογένεια, στο διαχωρισμό άνδρας και γυναίκα, στο πάππους και γιαγιά….στο αγόρι κορίτσι..!

  Θα είναι έγκλημα σκέψης η αντίσταση σε αυτά τα ήθη, όποιος δεν τα υιοθετήσει στη συνείδηση του και φυσικά στις καθημερινές του συναναστροφές, θα διώκεται σαν κοινός εγκληματίας!!!

  Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει κάτι τέτοιο;;;;

  Και αφού γίνετε στην Αμερική θα εφαρμοστεί και εδώ και οι βάσεις ήδη έχουν μπει απλά χρειάζεται παραπάνω χρόνος (πράγμα που δεν ξέρω αν ξέρουν ότι δεν το έχουν).

  Αυτό ετοιμάζει και η Ευρώπη, και όλα αυτά τρέχουν παράλληλα σε πολλά μέρη του πλανήτη, γιατί είναι πολύ μεγάλα γρανάζια, όχι μόνο της νέας εποχής των αξίων που θέλουν να επιβάλουν αλλά και των καταστροφών και όσα συναισθήματα αυτές προκαλούν !!

  Αυτό που θέλω να πω σήμερα, παραμονή εκλογών, είναι το εξής……να είσαι προσεκτικός στο που θα δώσεις την ψήφο σου, το ζήτημα δεν πρόκειται να λυθεί πολιτικά αλλάέχω την εικονα ότι είναι μια σφυγμομέτρηση του Ουρανού.. με ποια κριτήρια θα επιλέξει ο Έλληνας.
  Θα καταγράφουν οι προθέσεις μας λίγο πριν τον…………… Ιούνιο.

  Λίγο πριν τον Ιούνιο….

  Για αυτό έβαλαν τις εκλογές τέλος Μαΐου..!

  Για την ιστορία… η ομοφυλοφιλία ήταν νόσος…ψυχική νόσος και αναρωτιέμαι πόσα πήρε το Παγκόσμιο… Υπουργείο Υγείας για να την αφαιρέσει από τη λίστα του:

  «Δήλωση της προέδρου του ΔΣ του ΚΕΘΙ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την 17η Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας.

  Οταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αφαίρεσε από τη λίστα των νοσημάτων την ομοφυλοφιλία, καθιέρωσε τη 17η Μαΐου ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας.
  Σήμερα, 30 χρόνια μετά, η χώρα μας έχει θεσπίσει το σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια, έχει ψηφίσει το νόμο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και έχει ανοίξει τη συζήτηση για τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων, καθώς και για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Φέτος, επίσης, είναι η πρώτη φορά που στις επικείμενες εκλογές, άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας κατεβαίνουν υποψήφια ανοιχτά, με ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα.
  Υπάρχουν όμως ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν. Κοιτάμε μπροστά, υπερασπιζόμαστε τη διαφορετικότητα, την ισότητα, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια της καθεμιάς και του καθένα από εμάς. Παλεύουμε για μια κοινωνία πολύχρωμη και συμπεριληπτική, μακριά από σκοταδιστικές και μισαλλόδοξες πρακτικές. Το μαύρο, ως επιλογή, ας αφορά μόνο στυλιστικές επιλογές και όχι επιλογές ζωής!»

  Rick
  minitrue.gr

  corfiatiko

  Τι έπεσε στην Αυστραλία;


  Τι έπεσε στην Αυστραλία; Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά...

  Τι έπεσε στην Αυστραλία;

  Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.

  el.gr

  Λ.Δ. Κονγκό: Νεκροί τέσσερις γιατροί από επιθέσεις σε δομές υγείας για τον Έμπολα


  Τέσσερα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Λ.Δ. Κονγκό έχουν σκοτωθεί από 132 επιθέσεις εναντίον των δομών υγείας, από τότε...

  Τέσσερα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Λ.Δ. Κονγκό έχουν σκοτωθεί από 132 επιθέσεις εναντίον των δομών υγείας, από τότε που ξέσπασε η επιδημία Έμπολα στο ανατολικό τμήμα της χώρας, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

  «Μεταξύ της 1ης Αυγούστου 2018 και της 20ής Μαΐου 2019, καταγράφηκαν 132 επιθέσεις εναντίον δομών υγείας στο πλαίσιο της επιδημίας του Έμπολα, οι οποίες προκάλεσαν τέσσερις νεκρούς και 38 τραυματίες μεταξύ του προσωπικού των υπηρεσιών υγείας και των ασθενών», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο για την επιδημιολογική κατάσταση.

  «Εξαιτίας αυτής της στοχευμένης βίας, πολλοί γιατροί και νοσοκόμοι στις περιοχές Μπένι και Λιμπερό αναγκάστηκαν να μετακινηθούν ή να εγκαταλείψουν προσωρινά τον τόπο διαμονής τους, αναγκάζοντας έτσι κάποιες δομές υγείας να κλείσουν τις πόρτες τους», προστίθεται.

  Οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες σε γενική συνέλευσή τους την Πέμπτη ζήτησαν από τις αρχές «να βάλουν τέλος σε αυτό το φαινόμενο της βίας εναντίον των εργαζομένων στον τομέα της υγείας» και προειδοποίησαν ότι «εάν οι απειλές δεν σταματήσουν» θα προκηρύξουν απεργιακές κινητοποιήσεις.

  «Συνολικά, έχουν καταγραφεί 1.248 θάνατοι (1.160 επιβεβαιωμένα κρούσματα, 88 πιθανά) και 490 άνθρωποι έχουν ιαθεί» από το ξέσπασμα της επιδημίας, την 1η Αυγούστου 2018, σύμφωνα με το υπουργείο.

  Πηγή: ΑΜΠΕ-AFP

  naftemporiki.gr

  «Μάτια» από Ισραήλ θα… σαρώσουν την Ανατολική Μεσόγειο


  Τα ραντάρ που εγκαθιστά το Ισραήλ σε λίγες εβδομάδες στην Κρήτη – που η εμβέλειά τους φτάνει ώς τα 600 χιλιόμετρα – με τη σύμφωνη γνώμη των...

  Τα ραντάρ που εγκαθιστά το Ισραήλ σε λίγες εβδομάδες στην Κρήτη – που η εμβέλειά τους φτάνει ώς τα 600 χιλιόμετρα – με τη σύμφωνη γνώμη των ΗΠΑ, και οι διευκολύνσεις που έχει από το ραντάρ της Εθνικής Φρουράς στο Τρόοδος (μπορεί να έχει εικόνα ώς το Ιράν όταν δεν πετούν τα κατασκοπευτικά U-2), δίνουν στο Τελ Αβίβ τη δυνατότητα να ελέγχει ολόκληρο το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Αφενός έχει αποτρεπτική ικανότητα έναντι της Τουρκίας και αφετέρου έναντι του Ιράν και κάθε άλλης απειλής στην περιοχή. Και το σημαντικότερο; Πρόσβαση στα ραντάρ αυτά θα έχουν και ελλαδίτες και κύπριοι χειριστές (real picture on real time).

  Στην Κρήτη άλλωστε είναι εγκατεστημένοι και οι ρωσικής κατασκευής πύραυλοι S-300, τους οποίους χειρίζονται με επιτυχία έλληνες αξιωματικοί, οι οποίοι μάλιστα πραγματοποίησαν και δοκιμαστικές βολές όταν αρχηγός ΓΕΕΘΑ ήταν ο στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος. Ετσι η Κρήτη γίνεται το κέντρο ηλεκτρονικής επιτήρησης ολόκληρου του Αιγαίου.

  Για πρώτη φορά το Ισραήλ τοποθετεί με τα ραντάρ αυτά ηλεκτρονικά μάτια (εκτός Ισραήλ), με απώτερο στόχο τον πλήρη έλεγχο μιας περιοχής που καλύπτει από τα στενά των Δαρδανελλίων ώς την Ανατολική Μεσόγειο και το Ιράν, στη λογική του άξονα Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ. Προς την κατεύθυνση αυτή, το Ισραήλ έχει την πλήρη στήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης και αυτό ίσως προσδίδει ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η ιδιαίτερη συμπάθεια των ΗΠΑ προς το Τελ Αβίβ είναι αποτέλεσμα της ιρανικής απειλής και της ατίθασης στάσης της Τουρκίας, που φλερτάρει με τη Ρωσία.

  Μεγάλη σκακιέρα
  Ετσι η περιοχή του Αιγαίου, σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Σημερινή» και ευρύτερα της Ανατολικής Μεσογείου μετατρέπεται σε μια μεγάλη σκακιέρα, που χαρακτηρίζεται από στρατηγικές κινήσεις επιθετικού και αποτρεπτικού χαρακτήρα, οι οποίες δεν αφήνουν ούτε την Ελλάδα αλλά ούτε και την Κύπρο ανεπηρέαστη. Η υφιστάμενη στρατηγική του Ισραήλ, που είναι, έστω και μερικώς, δημιούργημα της τουρκικής απειλής, προκαλεί πρόβλημα στους σχεδιασμούς της Αγκυρας που θέλει να ελέγχει ναυτικά, αεροπορικά και άλλως πως το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, για να δύναται να επιβάλλει διά της ισχύος της τις ενεργειακές της πολιτικές.

  Την ίδια ώρα ενώ η Αγκυρα θέτει σε εφαρμογή τη στρατηγική της Γαλάζιας Πατρίδας, της οποίας το μεγαλύτερο τμήμα εξαπλώνεται στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, το Ισραήλ: Πρώτον, με την αεροπορία του και τις διευκολύνσεις που του παρέχουν Κύπρος και Ελλάδα μπορεί να καλύπτει το σύνολο του FIR Λευκωσίας έως την Κρήτη, περιορίζοντας έτσι την τουρκική δραστηριότητα στα βόρεια της Κύπρου.

  Δεύτερον, με το ραντάρ στην Κρήτη, στο οποίο πρόσβαση θα έχουν και οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, καθώς και με τα ραντάρ που διαθέτει επί του ισραηλινού εδάφους και με τη βοήθεια του ραντάρ του Τροόδους, θα έχει μια πλήρη εικόνα στην Ανατολική Μεσόγειο, ακόμη και ώς το Ιράν, που σημαίνει: Πρώτον, έγκαιρο εντοπισμό επιθετικών ενεργειών ή συλλογή πληροφοριών, και δεύτερον, άμεση αποτρεπτική επέμβαση, κυρίως από αέρος. Ο τομέας στον οποίο δεν είναι αρκετά ισχυρό το Ισραήλ όσο η Τουρκία, είναι η θάλασσα. Το Τελ Αβίβ το έχει αντιληφθεί και έχει ήδη παραγγείλει δύο υποβρύχια. Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι θα μπορούν να φέρουν και πυρηνικές κεφαλές.

  Στην ουσία, το Ισραήλ βάζει φιτιλιές στην τουρκική στρατηγική της Γαλάζιας Πατρίδας, καθότι επεκτείνει τον εθνικό ζωτικό του χώρο και αναπνέει από τις κυκλωτικές κινήσεις της Τουρκίας. Από την πλευρά της, η Κυπριακή Δημοκρατία μπορεί να ασκεί μέσω συμμαχιών τα κυριαρχικά της δικαιώματα, που τίθενται υπό την τουρκική αμφισβήτηση και απειλή, ενώ συνεχίζεται η κατοχή.

  Ο σχεδιασμός αυτός προσφέρει ασφάλεια στα ενεργειακά πλάνα της Κύπρου, της Ελλάδας και του Ισραήλ, καθώς και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, των οποίων εταιρείες εμπλέκονται στην εκμετάλλευση του φυσικού αερίου, σε ό,τι αφορά το θέμα της ασφάλειας, είτε πρόκειται για τον αγωγό EastMed είτε για τη θαλάσσια οδό που θα ακολουθήσουν τα πλοία – σε περίπτωση κατασκευής ενός τερματικού – από την Κύπρο στην Ευρώπη και αλλού.

  tanea.gr

  Έγινε και αυτό στη Θράκη μας …Ο Περιφερειάρχης παρέθεσε Ιφτάρ στον Τούρκο Πρόξενο

  Έγινε και αυτό στη Θράκη μας …Ο Περιφερειάρχης παρέθεσε Ιφτάρ στον Τούρκο Πρόξενο


  Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος για πρώτη φορά παρέθεσε δείπνο ιφτάρ. Στο ιφτάρ που παρέθεσε ο...

  Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος για πρώτη φορά παρέθεσε δείπνο ιφτάρ.

  Στο ιφτάρ που παρέθεσε ο περιφερειάρχης Μέτιος μετείχε ο πρόξενος της Τουρκίας Μουρατ Ομέρογλου, περιφερειακοί σύμβουλοι και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του Μετιου και στενοί του φίλοι.

  Το ιφτάρ παρατέθηκε στο εστιατόριο ASBA στο χωριό Θαμνα.

  Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αχμέτ Ιμπράμ σχετικά με το ιφτάρ έγραψε στο λογαριασμό του στα social media :

  Ο Περιφερειάρχης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος μαζί με τους φίλους του παρέθεσε δείπνο ιφτάρ προς τους περιφερειακούς συμβούλους και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της μειονότητας.

  Επίσης το ιφτάρ μετά από πρόσκληση του περιφερειάρχη, το τίμησε και ο πρόξενος της τουρκικής δημοκρατίας στην Κομοτηνή κύριος Μουράτ Ομέρογλου”.

  http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/5769
  24/5/2019

  Σχ: Πόση ξεφτίλα ακόμα Θεέ μου… Αναρωτιόμαστε το ιφτάρ αυτό το παρέθεσε ο περιφερειάρχης Μέτιος η ο υποψήφιος περιφερειάρχης;

  Διότι αν το οργάνωσε ως περιφερειάρχης, αυτό πληρώθηκε με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων… Και αν το οργάνωσε σαν περιφερειάρχης γιατί δεν κάλεσε και τους νόμιμους θεσμικούς εκπροσώπους της μειονότητας ;

  Όπως και να έχει η δική μας “γραμμή” μας είναι απλή. “Μαύρο”. σε όσους προσκυνάνε τον Τούρκο πρόξενο.

  Πηγή: tourkikanea.gr

  veteranos.gr

  Patrick Buchanan: Έφτασε η ημέρα των εθνικιστών;

  Patrick Buchanan: Έφτασε η ημέρα των εθνικιστών;


  Σε λίγες ημέρες οι Ευρωπαίοι μπορεί να είναι σε θέση να εκτιμήσουν πόσο ψηλά έφτασε η παλίρροια του λαϊκισμού και του εθνικισμού στις...

  Σε λίγες ημέρες οι Ευρωπαίοι μπορεί να είναι σε θέση να εκτιμήσουν πόσο ψηλά έφτασε η παλίρροια του λαϊκισμού και του εθνικισμού στις χώρες τους και στην ήπειρό τους.

  Η προσδοκία: Οι εθνικιστές και οι λαϊκιστές θα καταγράψουν τις ισχυρότερες επιδόσεις τους από την ίδρυση της ΕΕ και η κοινοβουλευτική τους ομάδα – Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας – θα μπορούσε να καλύψει το ένα τέταρτο των εδρών στο Στρασβούργο.

  Το νέο κόμμα Brexit του Nigel Farage προβλέπεται να είναι πρώτο στις εκλογές στην Μ. Βρετανία, κερδίζοντας δύο έως τρεις φορές τις ψήφους του κυβερνώντος Συντηρητικού κόμματος της πρωθυπουργού Theresa May.

  Στη Γαλλία, ο Εθνικός Συναγερμός της Marine Le Pen προηγείται ακόμη του κόμματος του Προέδρου Emmanuel Macron, ο οποίος επικαλείται «περισσότερη Ευρώπη».

  Ο Matteo Salvini, υπουργός Εσωτερικών και ηγέτης της Λίγκας, προβλέπει ότι το κόμμα του θα είναι πρώτο στην Ιταλία και πρώτο στην Ευρώπη.

  Στην πρόσκληση του Salvini, δώδεκα εθνικιστικά κόμματα συγκεντρώθηκαν στο Μιλάνο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Σε λίγες ημέρες από τώρα, θα μπορούσαν να είναι ο τρίτος μεγαλύτερος συνασπισμός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αν ναι, τα κέρδη τους θα αποβούν εις βάρος των κεντροαριστερών και των κεντροδεξιών κομμάτων που κυριάρχησαν στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

  «Το έθνος, η πατρίδα, είναι η μεγαλύτερη οντότητα στην οποία μπορεί κανείς να δώσει πίστη και αγάπη».

  Μιλώντας ενώπιον ενός πλήθους δεκάδων χιλιάδων μπροστά από τον Καθεδρικό Ναό του Ντουόμο στο Μιλάνο, ο Σαλβίνι επέστρεψε στα μούτρα των εχθρών του την μομφή ότι τα νέα αυτά κόμματα έχουν τις ρίζες τους στην παλιά άσχημη πολιτική της δεκαετίας του 1930.

  «Στην πλατεία αυτή δεν υπάρχουν εξτρεμιστές. Δεν υπάρχουν ρατσιστές. Δεν υπάρχουν φασίστες. … Στην Ιταλία και στην Ευρώπη, η διαφορά είναι μεταξύ … εκείνων που μιλάνε για το μέλλον και εκείνων που κάνουν δίκες για το παρελθόν».

  Το αύριο εναντίον του χθες, λέει ο Σαλβίνι.

  Ενώ το ευρωπαϊκό σύστημα κάνει παραλληλισμούς μεταξύ των λαϊκιστικών κομμάτων του παρόντος και των γεγονότων της δεκαετίας του 1930, δεν αναγνωρίζει το δικό του απαραίτητο ρόλο στη δημιουργία των μαζικών αποσκιρτήσεων προς την λαϊκιστική δεξιά που τώρα θέτει σε κίνδυνο την πολιτική ηγεμονία του.

  Τα λαϊκιστικά-εθνικιστικά κόμματα είναι ενεργοποιημένα και ενωμένα τόσο από την αντίθεσή τους προς την ΕΕ όσο και από αυτό που η ίδια η ΕΕ έχει παράγει.

  Και τι είναι αυτό;

  Αμφισβητούν τις ανισότητες της νέας οικονομίας, όπου οι μισθοί της εργατικής και της μεσαίας τάξης, του πυρήνα δηλαδή του έθνους, έπεσαν πολύ πίσω από τη διευθυντική τάξη και τις εταιρικές και οικονομικές ελίτ.

  Οι άνθρωποι που δουλεύουν με τα χέρια, τα εργαλεία και τα μηχανήματά τους έχουν δει τους μισθούς τους να συγκρατούνται και τις θέσεις εργασίας να εξαφανίζονται καθώς οι μισθοί έχουν αυξηθεί για εκείνους που μετακινούν αριθμούς σε υπολογιστές.

  Οι ανισότητες έχουν αυξηθεί πάρα πολύ, όπως και η απόσταση μεταξύ της πρωτεύουσας και της ενδοχώρας ενός κράτους.

  Έπειτα, υπάρχει μετανάστευση. Οι γηγενείς ευρωπαίοι δεν καλωσορίζουν τις νέες εθνοτικές ομάδες που έχουν έρθει απρόσκλητα σε μεγάλους αριθμούς τις τελευταίες δεκαετίες και απέτυχαν να αφομοιωθούν, δημιουργώντας θύλακες που αναπαράγουν τους τόπους του Τρίτου Κόσμου από όπου ήρθαν.

  Αν μπορούσαμε να εντοπίσουμε μια κοινή κραυγή στους λαϊκιστές, αυτή θα μπορούσε να είναι: «Θέλουμε τη χώρα μας πίσω!»

  Ό, τι μπορεί να ειπωθεί για τους λαϊκιστές και τους εθνικιστές, είναι ότι πρόκειται για ανθρώπους της καρδιάς. Αγαπούν τις χώρες τους. Λατρεύουν τις κουλτούρες στις οποίες μεγάλωσαν. Θέλουν να διατηρήσουν τη δική τους μοναδική εθνική ταυτότητα.

  Που είναι λάθος σε αυτό;

  Ο πατριωτισμός είναι κεντρικό στοιχείο των εθνικιστικών και λαϊκιστικών κινημάτων. Η παγκοσμιοποίηση είναι κάτι το ξένο σε αυτούς. Πιστεύουν στην Ευρώπη των κρατών-μελών του De Gaulle «από τον Ατλαντικό έως τα Ουράλια», όχι στην αφηρημένη Ευρώπη του Jean Monnet, και σίγουρα όχι στη σημερινή γραφειοκρατία των Βρυξελλών.

  Το έθνος, η patria, είναι η μεγαλύτερη οντότητα στην οποία μπορεί κανείς να δώσει πίστη και αγάπη. Ποιος θα βάδιζε στη no man’s land για την ΕΕ;

  Οι εθνικιστές της Ευρώπης δεν είναι όλοι ίδιοι. Το κυβερνών κόμμα της Πολωνίας του Νόμου και της Δικαιοσύνης διαφωνεί για τη Ρωσία του Πούτιν με το κυβερνών κόμμα της Ουγγαρίας Fidesz του πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν.

  Ενώ το Κοινοβούλιο της ΕΕ δεν διαθέτει μεγάλη εξουσία, αυτές οι εκλογές δεν έχουν μικρή σημασία.

  Δείτε τον Farage. Σε περίπτωση που το κόμμα Brexit βγει πρώτο στη Βρετανία, πώς μπορεί το Κόμμα των Tory να μην προχωρήσει στην ψηφοφορία του 2016 για να αποχωρήσει από την ΕΕ, χωρίς να προδίδει την πιο πιστή εκλογική του περιφέρεια στο πιο κρίσιμο θέμα;

  Ο εθνικισμός στην Ευρώπη εξαπλώνεται, εμβαθύνοντας ακόμα τις διαμάχες μεταξύ των κορυφαίων δυνάμεων της συμμαχίας του ΝΑΤΟ.

  Η Γερμανία δεν θα φθάσει στο υποσχεθέν 2% του ΑΕΠ για την άμυνα που ζήτησε ο Ντόναλντ Τράμπ. Και το Βερολίνο συνεχίζει με ένα δεύτερο αγωγό φυσικού αερίου κάτω από τη Βαλτική Θάλασσα προς τη Γερμανία από τη Ρωσία, το Nord Stream 2.

  Η Τουρκία αναλαμβάνει την κατοχή ενός ρωσικής κατασκευής συστήματος αεράμυνας S-400 αυτό το καλοκαίρι, παρά την προειδοποίηση των ΗΠΑ ότι η πώληση των 100 F-35s δεν θα περάσει αν οι Τούρκοι προχωρήσουν με το ρωσικό σύστημα.

  Έπιασαν οι εθνικιστές της Ευρώπης το κύμα του μέλλοντος;

  Ή μήπως το μέλλον θα δει την αναβίωση της ιδέας της Μίας Ευρώπης, μιας πολιτικής και οικονομικής ένωσης που ενέπνευσε τους ονειροπόλους του παρελθόντος;

  Από εδώ, μοιάζει περισσότερο με Matteo και όχι με Macron.

  ΚΟ / από εδώ

  Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 23 κρατούμενοι σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία

  Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 23 κρατούμενοι σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία


  Τουλάχιστον 23 κρατούμενοι του κοινού ποινικού δικαίου σκοτώθηκαν και 14 αστυνομικοί τραυματίστηκαν σήμερα στη Βενεζουέλα σε συγκρούσεις...

  Τουλάχιστον 23 κρατούμενοι του κοινού ποινικού δικαίου σκοτώθηκαν και 14 αστυνομικοί τραυματίστηκαν σήμερα στη Βενεζουέλα σε συγκρούσεις που ξέσπασαν σε αστυνομικό τμήμα στη δυτική πόλη Ακαρίγια, σύμφωνα με μια μη κυβερνητική οργάνωση για τα δικαιώματα των κρατουμένων.

  «Υπάρχουν 23 κρατούμενοι νεκροί και 14 αστυνομικοί τραυματίες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Κάρλος Νιέτο, διευθυντής της οργάνωσης ΜΚΟ Παράθυρο στην Ελευθερία (Una Ventana de Libertad).

  Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

  protothema.gr

  Γιούνγκερ: «Οι ηλίθιοι Εθνικιστές αγαπούν τις Πατρίδες τους!»


  Ο αλκοολικός εκπρόσωπος της τραπεζομαφίας και πρόεδρος της μη εκλεγμένης απο κανεναν Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε ένα ρεσιτάλ ειλικρίνειας...

  Ο αλκοολικός εκπρόσωπος της τραπεζομαφίας και πρόεδρος της μη εκλεγμένης απο κανεναν Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε ένα ρεσιτάλ ειλικρίνειας απέδειξε το μίσος που τρέφει για κάθε τι εθνικό και επιβεβαίωσε όλους όσους ισχυριζόμασταν πως η Ε.Ε. πρόκειται για νεοταξικό μόρφωμα που κατασκευάστηκε από μεταΜαρξιστές τραπεζιτες στα πρότυπα της ΕΣΣΔ.

  Αν οι Ελληνες την Κυριακη ψηφισουν ολοι ….


  ..Τοτε οτιδηποτε πανω απο 6% στον Συριζα ειναι στημενο …μαλιστα κραταω και την επιφυλαξη να με κανουν οι συμπατριτωτες μου περηφανο και να...

  ..Τοτε οτιδηποτε πανω απο 6% στον Συριζα ειναι στημενο …μαλιστα κραταω και την επιφυλαξη να με κανουν οι συμπατριτωτες μου περηφανο και να δουμε νουμερο που δεν θα το πιστευουμε …!

  Τωρα οι δημοσκοπησεις του κολου που ολα τα καναλια παιζουν θα πρεπει να σκεφτειτε γιατι και πως …!

  Κανονικα το ιδιο ακριβως πρεπει να συμβει με την Νδουλα ..οχι τοσο χαμηλα αναγκαστικα γιατι το κοπαδι ξεχνα ευκολα και εχει και μεγαλη βαση απο συμφεροντολογους αλλα αυτα τα νουμερα που βλεπω τις ταξης 29% ειναι για μεγαλα γελια …!!

  Αυτο που θελω να σας κανω να δειτε ειναι οτι εχουν στησει εναν αντιπερισμασμο με τα νουμερα τον δημοσκοπησεων για να επηρεασουν τους αδυναμους που επηρεαζονται απο την επιφανεια …!

  Οχι δεν υπαρχουν τοσοι Μαλακες Ελληνες μην το δεχτειτε ποτε …αλλα κολπα μπορουν να γινουν αλλα οτι ειναι τοσοι δεν ειναι … το μεγαλυτερ κομμα αυτη την στιγμη ειναι το κομμα τους σιχαθηκα ολους και πρεπει να περναει το 65% … με την λογικη λοιπον δεν χωρανε τα νουμερα αυτα που μας παρουσιαζουν ..ουτε υπαρχουν τοσοι ηλιθιοι που θα πουν πια ..ε τι να ψηφησω ας το ριξω στον κουλη ..!

  Εχουμε να κανουμε μεγαλα γελια σε μερικες ωρες…μην τους πιστευεις αν δεν δεις αυτο που ξεκαθαρα η καρδια σου θα σου πει ξεκαθαρα ..ετσι μπραβο ντε ..!

  Stranger…

  Σιριζαιικα μαθηματικα λοιπον ..επειδη οι καιροι ειναι πολυ πονηροι …!

  Σιριζαιικα μαθηματικα λοιπον ..επειδη οι καιροι ειναι πολυ πονηροι …!


  Παμε να το δουμε με τα ματια του Συριζα…. Επειδη αυτοι ηταν καμια κατοσταρια φασιστες ανευ σημασιας … με το συλλαλητηριο για την...

  Παμε να το δουμε με τα ματια του Συριζα….

  Επειδη αυτοι ηταν καμια κατοσταρια φασιστες ανευ σημασιας … με το συλλαλητηριο για την Μακεδονια

  Αυτοι πρεπει λογικα να ειναι 5-6 χιλιαδες αν τους δεις με πραγματικα ματια …

  Και επειδη εχουν ξανακυβερνησει ανθρωποι την ελλαδα που ειχαν στις ομιλιες τους κατι σαν και αυτο ..που μοιαζει πολυ με την πρωτη φωτο του συλλαλητηριου …

  Μην δουμε την δευτερα τιποτα νουμερακια περιεργα που θα τα εχει μετρησει εταιρια ξενων συμφεροντων και το χαψουμε …ενταξει παιδακια;….

  Οταν εχεις 5-6 χιλιαδες στην προεκλογικη κεντρικη ομιλια …γιατι αυτη ειναι μονο το Συνταγμα ..δεν μπορουμε να δουμε και νουμερακια στο ταμπλο την κυριακη το βραδυ .. σωστα ; ..

  Να γνωριζουν λοιπον αν ειναι να πραξουν το απιστευτο οτι το σανο εχει και οριο στην καταναλωση του …!

  Stranger….

  Μιληστε στους νεους ανθρωπους , στα παιδια και πειτε τους οτι εμεις δεν ειχαμε αυτους τους ουρανους ..!


  ..και μην σταματατε να το κανετε μεχρι να γινετε σιγουροι οτι οι νεοι ανθρωποι που δεν εχουν μνημη απο την αληθεια θα την υιοθετησουν και θα...

  ..και μην σταματατε να το κανετε μεχρι να γινετε σιγουροι οτι οι νεοι ανθρωποι που δεν εχουν μνημη απο την αληθεια θα την υιοθετησουν και θα παλεψουν για τα δικαιωματα τους …γιατι αν φυγει η δικη μας γενια και τους αφησουμε σε αυτο που εμαθαν θα γινουν σκλαβοι στα σκλαβοπαζαρα της νεας ταξης πραγματων !

  Μην ντρεπεστε για την αληθεια , μην υποχωρειτε στους νοητικους ιους και στους στημενους παπαγαλους τους συστηματος που ζουν με το να μπολιαζουν αντινοηση την ανθρωποτητα ,..αυτοι ειναι εχθροι της ανθρωποτητας !

  Μην σταματατε να το λετε γυρω σας , να ρωτατε ..θυμασε ετσι τον ουρανο που μεγαλωσαμε παιδια ; …Θυμασε ετσι ποτε να ειναι τα καλοκαιρια μας ;…Καντε τους νεους μας να μην συνεχισουν να ειναι yes boss σε μια εποχη που θα εχει τα σκληροτερα αφεντικα στην ανθρωπινη ιστορια , μαθετε στα παιδια σας να εναι αμφισβητιες να ρωτουν και να σκεφτονται σε βαθος αν η απαντηση εξυπηρετει συμφεροντα η ειναι η αληθεια !

  Μην δωσουμε ενα μελλον θανατου στα παιδια μας …αν δεν τα καταφερουμε εμεις τουλαχιστον να τους εχουμε δειξει και θυμισει μεσα απο τα ματια μας και την εμπειρια μας πως ηταν πραγματικα ο κοσμος πριν αναλαβουν οι αψυχοι !!

  Stranger…

  ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !


  ΟΙ ΑΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ ! ΛΕΝΕ ΣΤΑ...

  ΟΙ ΑΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ !

  Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ !

  ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΑΓΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΩΡΩΝ.

  ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ», «ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ», «ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΝΟΝΤΟΣ». ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.

  ΣΗΜΕΡΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΑΓΕΙ ΟΣΟΥΣ ΥΨΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

  ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (APLICATION) ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΜΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

  ΠΗΓΗ

  Ζητω η αντισταση φωναζουν τα γκογιμ…!


  Πολλα τα λεφτα Αρη και η αγανακτηση μεγαλυτερη , και το κοπαδι αγαλιζει η ψυχη του οταν πεφτει και καμια ψιλη απο τον ρουβικωνα … ! Παλια...

  Πολλα τα λεφτα Αρη και η αγανακτηση μεγαλυτερη , και το κοπαδι αγαλιζει η ψυχη του οταν πεφτει και καμια ψιλη απο τον ρουβικωνα … !

  Παλια στην ποταπγορευση που βγηκαν πολλα λεφτα και με αυτο το συστημα δημιουργηθηκε η αμερικανικη παντοδυναμια η μαφια ειχε πολυ υψηλο ποσσοστο εκτιμησης απο τους απλους ανθρωπους ..μονο που τοτε δεν το εκρυβαν οτι οτι κανουν το κανουν για τις μπιζνες ..και δεν ειχαν σχεση ποτε με πολιτικες εντολες …μετα απεκτησαν προσβαση και σε αυτες ..!

  Εμεις το παμε αναποδα μιας και ειμαστε Ελληνες και ειμαστε και γατοι…ξερεις τι ειναι να εχεις μια ομαδα που ειναι ντυμενη με την μασκα του τιμωρου για την κοινωνια αλλα αυτη η ομαδα να εκτελει εντολες κυβερνησεεων…;;…

  Μιλαμε για μπιριμπα καθαρη στα ατου ολοκληρη .. 1200 ποντοι !!

  Stranger…